کارگردان سریال «رخنه» درباره کشتار مظلومانه رفح میگوید: این حجم از بیرحمی و سفاک بودن در طول تاریخ عجیب است! با این اتفاقات انسانیت در حال دفع شدن است. مسئولان ما باید شرایطی را به وجود بیاورند که در بخش رسانه بتوانیم فعالتر عمل کنیم، باید فیلمهایی ساخته شود که چشم مردم دنیا را باز […]
کارگردان سریال «رخنه» درباره کشتار مظلومانه رفح میگوید: این حجم از بیرحمی و سفاک بودن در طول تاریخ عجیب است! با این اتفاقات انسانیت در حال دفع شدن است. مسئولان ما باید شرایطی را به وجود بیاورند که در بخش رسانه بتوانیم فعالتر عمل کنیم، باید فیلمهایی ساخته شود که چشم مردم دنیا را باز کند.
علی غفاری ـ کارگردان سریال «رخنه» ـ در گفتوگویی با صلح خبر به نقل از ایسنا در پی حملات اخیر اسرائیلیها به چادرهای آوارگان در رفح و کشتار زنان و کودکان با محکومیت این جنایات بیان کرد: اتفاقاتی که در رفح افتاد، این جمله سیدحسن نصرالله را به یاد میآورد که میگوید، وقتی صهیونیستها را با حیوانات مقایسه میکنیم و میگوییم صهیونیستهایی که مثل یک حیوان آدم میکشند، این توهین به حیوانات است. این نکته خیلی درستی است. یعنی چه که تعدادی زن و بچه در آتش خاکستر بشوند! بعد اعلام کنند ما یک مشت مردم بیدفاع را زدیم و کشتیم. به گونهای که دیگر صدای خود غرب و آمریکا هم درآمده است. این میزان بیرحمی و سفاک بودن در طول تاریخ عجیب است!
او با تاکید بر اینکه قطعا این خونهای ریخته شده بیپاسخ نخواهد ماند، تاکید میکند: بالاخره در آینده اتفاقاتی خواهد افتاد و آه مظومان دامن اسرائیل را خواهد گرفت. الان دنیا از این اتفاق متاثر است و فقط جهان اسلام متاثر نیست؛ با این اتفاقات انسانیت در حال دفن شدن است. باید دعا کرد که خداوند این مردم مظلوم را از دست این رژیم سفاک نجات دهد.
این کارگردان با ابراز امیدواری نسبت به اینکه اتفاقی در حوزه رسانه بیفتد تا دنیا بیدار شود، در عین حال یادآور میشود: کم و بیش تاثیر آن را هم میبینیم که در دانشگاههای غرب اروپا، آمریکا، کشورهای شرق، همه با هم به نوعی همذاتپنداری میکنند و برای اولین بار احساسشان نسبت به اسرائیل مشترک است.
در این زمینه بخوانید:
سارا روستاپور در گفتوگو با صلح خبر به نقل از ایسنا: عمیقا برای کودکان و زنان فلسطین ناراحتم
غفاری سپس با اعتقاد بر اینکه ما در حوزه کار خودمان نباید بیکار شویم و باید جریانی راه بیندازیم، این چنین میگوید: در حوزه تولیدات نمایشی کاری که میدانیم باید بتوانیم انجام بدهیم و مسئولان ما باید شرایطی را به وجود بیاورند که در بخش رسانه بتوانیم فعالتر عمل کنیم. الان دنیا تشنه دیدن و شنیده حقایق است. باید فیلمهایی ساخته شود که چشم مردم دنیا را باز کند؛ یعنی انقدر سوژه و اتفاق هست که قابلیت داستانی شدن و نیاز به حمایت دارد. باید شرایطی فراهم کنند که بشود این کارها را تولید کرد.
کارگردان «رخنه» در پایان گفت: باید یک جریان فرهنگی راه بیفتد و فقط با حرف فایدهای ندارد و در عمل حاصلی باید وجود داشته باشد که بخشی از این صدای مظلومیت را به گوش دنیا برساند.
انتهای پیام