امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 332764 |
تاریخ انتشار : 14 دی 1398 - 5:00 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر درحالی که کاروان اعزامی ایران به المپیک ۲۰۰۸ پکن از حضور دو روان‌شناس بهره‌ می‌برد اما در المپیک‌های ۲۰۱۲ لندن و ۲۰۱۶ ریو از حضور روان‌شناس همراه در المپیک؛ چه درون دهکده المپیک و چه خارج از آن محروم بود. به گزارش صلح خبر، ورزشکاران به منظور حضور هرچه […]

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر

درحالی که کاروان اعزامی ایران به المپیک ۲۰۰۸ پکن از حضور دو روان‌شناس بهره‌ می‌برد اما در المپیک‌های ۲۰۱۲ لندن و ۲۰۱۶ ریو از حضور روان‌شناس همراه در المپیک؛ چه درون دهکده المپیک و چه خارج از آن محروم بود.

به گزارش صلح خبر، ورزشکاران به منظور حضور هرچه قدرتمندتر در رقابت‌های بین المللی نیازمند افزایش هرچه بیشتر توان جسمی و ذهنی خود هستند و در این بین المپیک بیش از هر رویداد ورزشی دیگری با روانی ورزشکاران را سنگین می‌کند چراکه کسب مدال در این رقابت‌ها بار روانی سنگینی را ایجاد می‌کند.

طبق اعلام مسئول سازماندهی کمیته روانشناسی چین در رقابت‌های المپیک پکن، اعلام کرده بود که کاروان ۸۰۰ نفره چین در المپیک ۲۰۰۸ پکن از ۶۰ روانشناس بهره برده و کاروان آمریکا نیز در المپیک ریو ۲۱ روانشناس را با خود همراه داشت است.

با این وجود کاروان ایران در المپیک ۲۰۰۸ دو روانشناس را به المپیک اعزام کرده بود؛ یکی از این دو روانشناس همراه با تیم کشتی فرنگی و روانشناس دیگر به منظور گره‌گشایی لحظه‌ای اعزام شده و در راستای ارائه مشاوره به تمامی رشته‌های ورزشی بود که به طور حتم پاسخگوی تمامی نیازها نبوده است.

این در حالی است که همواره یک یا دو روانشناس کاروان پاراالمپیکی‌های ایران را در المپیک‌های مختلف همراهی کرده است و در این زمینه نگاه مثبت‌تری نسبت به کمیته ملی المپیک وجود دارد.

یوسف کرمی یکی از ورزشکارانی است که عدم موفقیت خود را در المپیک ۲۰۱۲ لندن ناشی از بار روانی بیش از حد قبل از مسابقه عنوان و اعلام کرد که شب مسابقه تا دیر وقت نخوابیده است و روز مسابقه نیز به دلیل استرس بالا زودتر از موعد به سالن مسابقات رفته تا از فضای روانی بوجود آمده برای خود بکاهد. وی در حالی تمامی حریفان خود را سال قبل از المپیک شکست داده بود در رقابت‌های المپیک به دلیل بار روانی سنگین و عدم مدیریت ذهنی نتوانست موفق باشد.

بنابراین لزوم حضور روانشناس همراه با کاروان اعزامی ایران به المپیک یکی از مسائل ضروری به نظر می‌رسد و کمیته ملی المپیک حتما باید به این مسئله توجه جدی داشته باشد. علاوه بر این نیاز است که روانشناسان از چند ماه قبل از آغاز المپیک در کنار رشته‌های المپیکی فعالیت خود را آغاز کنند و چه در تمرینات و چه در فضای مسابقه ورزشکاران را همراهی کنند تا شاهد عملکرد هرچه بهتر آن‌ها در المپیک ۲۰۲۰ توکیو باشیم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید