امروز: جمعه, ۹ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 3 ذو الحجة 1446 | 2025-05-30
کد خبر: 240607 |
تاریخ انتشار : 23 شهریور 1397 - 20:30 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر ژله شکلاتی راه راه، دسر دورهمی‌های دوستانه وب‌سایت سرآشپز پاپیون: ژله شکلاتی راه راه دسری خوش ظاهر و خوشمزه است که فقط به مقداری زمان و حوصله نیاز دارد. این ژله را برای میهمانی ها تهیه کنید و لذت ببرید. مواد لازم مواد لازم برای قسمت سفید. آب سرد […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

ژله شکلاتی راه راه، دسر دورهمی‌های دوستانه

وب‌سایت سرآشپز پاپیون: ژله شکلاتی راه راه دسری خوش ظاهر و خوشمزه است که فقط به مقداری زمان و حوصله نیاز دارد. این ژله را برای میهمانی ها تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم

مواد لازم برای قسمت سفید.

  • آب سرد ۱/۲ لیوان
  • پودر ژلاتین (۱۸ گرم) ۲ قاشق سوپ خوری
  • خامه‏ ۳ قاشق سوپ خوری
  • وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
  • شکر ۸ قاشق سوپ خوری
  • شیر ۲ لیوان

مواد لازم برای قسمت شکلاتی روشن:

  • پودر ژلاتین (۱۲ گرم) ۱.۵ قاشق سوپ خوری
  • آب سرد ۱/۲ لیوان
  • پودر هات شکلات ۱ بسته
  • شکر ۵ قاشق سوپ خوری
  • شیر ۱.۵ لیوان

مواد لازم برای قسمت شکلاتی تیره:

  • شکلات سیاه و تلخ ۵۰ گرم
  • شکر ۴ قاشق سوپ خوری
  • پودر هات شکلات ۲ بسته
  • پودر ژلاتین (۱۲ گرم) ۱.۵ قاشق سوپ خوری
  • آب سرد ۱/۲ لیوان
  • آب جوش ۱.۵ لیوان

ژله شکلاتی راه راه، دسر دورهمی‌های دوستانه

طرز تهیه برای قسمت شکلاتی تیره:

1. آب جوش و شکر و پودر هات شکلات و شکلات تلخ را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا تمام مواد حل شده و یکدست شود .

2. پودر ژلاتین را با آب سرد روی بخار آب قرار داده تا شفاف شود حالا ژلاتین حل شده را به مایع شکلاتی اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.

طرز تهیه برای قسمت شکلاتی روشن:

1. شیر وشکر را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا داغ شود ولی نجوشد.

2. حالا هات شکلات را افزوده خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم کمی خنک شود . پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته هم زده روی بخار آب قرار میدهیم تا شفاف شود .

3. حالا ژلاتین حل شده را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود سپس آن را به شیر ولرم اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.

طرز تهیه برای قسمت سفید:

1. پودر زلاتین را با آب سرد مخلوط کرده روی بخار آب قرار میدهیم تا حل شود .

2. شیر و شکر را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا شکر حل شود .سپس خامه و وانیل را افزوده خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود حالا میگذاریم کمی خنک شود

3. ژلاتین را هم کنار میگذاریم تا داغی بیافتد حالا شیر و ژلاتین را مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود .

4. قالب مخصوص ژله را با قلمو چرب کرده(خیلی کم) در فریزر قرار میدهیم تا کاملا سرد شود یک لایه از مایع شکلاتی تیره در قالب ریخته میگذاریم در یخچال تا نیم بند شود

5. سپس لایه دوم را از شکلاتی روشن استفاده میکنیم و بعد از نیم بند شده لایه دوم در لایه سوم از مایع سفید و مثل ژله رنگین کمان کار را ادامه میدهیم تا مایعات ما تمام شود حالا در یخچال قرار میدهیم تا کاملا بسته شود.

سایر نکات

1. در هر مرتبه که ژله می ریزیم در فریزر قرار می دهیم تا کمی ژله بسته شود.

2. برای جدا کرده ژله از قالب کمی قالب را بیرون یخچال قرارداده ودور ژله را از قالب بوسیله چاقوی ظریفی جداکرده با تکان دادن قالب به راحتی ژله از ظرف جدا می شود.

3. در هر موقعی که می خوام ژله آماده کنم اول گنجایش ظرف را اندازه می گیرم که ژله آماده شده ظرف را تقریبآپر کند .

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید