امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 384591 |
تاریخ انتشار : 09 شهریور 1399 - 14:57 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر هرچند در هفته‌های ابتدایی آغاز شیوع کرونا در چین به نظر می‌رسید اقتصاد این کشور با بحرانی جدی مواجه شود اکنون به نظر می‌رسد چین توانسته بخش عمده‌ای از نگرانی‌های خود در رابطه با کرونا را برطرف کند. به گزارش صلح خبر، با شیوع ویروس جدید کرونا در روزهای […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

هرچند در هفته‌های ابتدایی آغاز شیوع کرونا در چین به نظر می‌رسید اقتصاد این کشور با بحرانی جدی مواجه شود اکنون به نظر می‌رسد چین توانسته بخش عمده‌ای از نگرانی‌های خود در رابطه با کرونا را برطرف کند.

به گزارش صلح خبر، با شیوع ویروس جدید کرونا در روزهای پایانی سال ۲۰۱۹ میلادی در چین، جهان تجربه‌ای عجیب و منحصر به فرد را آغاز کرد. همانطور که دولت چین در هفته‌های ابتدایی شیوع کرونا، تصمیم گرفت مقررات سخت آمد و شد را در شهر ووهان به عنوان اصلی ترین محل شیوع ویروس به کار ببندد، با رسیدن کرونا به سایر کشورها نیز بسیاری از دولت‌ها تصمیم گرفتند، سیاست‌هایی مشابه را در زمینه قرنطینه شهرهایشان به کار ببندند.

مسدود شدن مرزها، توقف رفت و آمد مسافران، کاهش تقاضا برای بسیاری از کالاهای اقتصادی و شوک وارد آمده به بازارهایی مانند نفت، تنها بخشی از تبعات اقتصادی شیوع ویروس کرونا بود که اقتصاد تمامی کشورهای جهان را به خود درگیر کرد.

با گذشت بیش از شش ماه از آغاز همه گیری جهانی کرونا، بررسی آمارهای جدید نشان می‌دهد که بسیاری از کشورهای جهان هنوز با تبعات اقتصادی این ویروس دست و پنجه نرم می‌کنند و حداقل در کوتاه مدت به نظر می‌رسد بسیاری از این کشورها راه از بین بردن اثرات این ویروس را ندارند.

جدیدترین بررسی‌های اتاق بازرگانی تهران، نشان می‌دهد که در ماه‌های گذشته، چین که به عنوان نخستین کشور با این ویروس درگیر شد، توانسته بخشی از خسارت‌ها وارده آمده به اقتصاد خود را جبران کند و بار دیگر به حرکت خود در نمودارهای پیش از کرونا نزدیک شود. چین پس از افتی فاحش در ماه‌های ابتدایی سال ۲۰۲۰ حالا به نزدیک ترین حالت خود از نظر اقتصادی به شرایط و روزهای پیش از شیوع کرونا رسیده است.

از سوی دیگر بررسی‌ها نشان می‌دهد که اقتصاد کشورهای نوظهور بیشترین آسیب را از کرونا دیده اند. هرچند این کشورها نیز حرکت خود را به سمت بازگشت به روزهای پیش از شیوع کرونا آغاز کرده‌اند اما بررسی روند حرکتی آنها در ماه‌های اخیر نشان می‌دهد که این بازگشت کند شده و به سختی ادامه دارد.

در رابطه با کشورهای پیشرفته نیز بررسی نمودارها حاکی از آن است که هرچند میزان فشار وارد شده به اقتصاد آنها پس از شیوع کرونا، مانند اقتصاد کشورهای نوظهور بوده اما روند بازگشت آنها به حالت عادی با سرعت بیشتری دنبال می‌شود، هرچند این کشورها نیز هنوز راه طولانی تا رسیدن به شرایط خود پیش از شیوع کرونا دارند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید