به گزارش مجله سرگرمی صلح خبر
چیزهای ظاهرا طبیعی که انسان ساخته است
برترینها: اگر از شما خواسته شود بین یک چیز طبیعی و ماکت مصنوعی آن، یکی را انتخاب کنید، احتمالا محصول طبیعی را انتخاب میکنید. ما فکر میکنیم محصولات طبیعی بهتر از جایگزین مصنوعیشان هستند. اما آیا همیشه این درست است؟ و آیا اصلا ما قادر به تشخیص تفاوت بین آنها هستیم؟ در این مطلب چیزهایی را میبینید که بیشتر مردم فکر میکنند ۱۰۰% طبیعی هستند، اما در واقع توسط انسان ساخته شده یا تغییر کرده اند.
الماس
حدود ۹۰ درصد الماسهایی که روی حلقههای ازدواج میبینید طبیعی هستند، اما درصد مشخصی از این سنگهای باارزش هم در آزمایشگاهها ساخته میشوند. فکر میکنید میتوانید الماس واقعی و تقلبی را تشخیص دهید؟
حوضه آمازون
حوضه آمازون با گونههای گیاهی و جانوری متنوع و منحصر به فردش شناخته میشود، اما به اندازهای که فکر میکنید طبیعی نیست. محققان دریافته اند که این منطقه توسط مداخلات انسانی تغییر شکل داده است. مردم آمازون در آن سد و کانال ساخته و درختانی کاشته اند که برای حیاتشان ضروری بوده است و همه اینها با هماهنگی کامل با طبیعت انجام شده است.
مه دود زمانی ایجاد میشود که سطح آلودگی هوا به شدت افزایش یابد. این دود مه آلود برای سلامتی سالمندان، کودکان و بیماران قلبی و تنفسی بسیار مضر است.
حوضچه مرنینگ گلوری (Morning Glory)
حوضچه مورنینگ گلوری در پارک ملی یلوستون گردشگران بسیاری را به خود جلب میکند که فکر میکنند رنگ متمایز برکه یک پدیده طبیعی است. اما حقیقت چیز دیگری است. در دهه ۱۹۶۰ رنگ حوضچه به دلیل باکتریهای موجود در آب آبی بود. گردشگرانی که از این چشمه آب گرم دیدن کردند، سکه، سنگ و انواع زباله را داخل آن انداختند که باعث شد دمای آب کاهش یابد و نور خورشید با اکولوژی آن به طور متفاوتی واکنش دهد. به همین دلیل رنگ آن به زرد، سبز و آبی تغییر کرد.
مروارید
مروارید طبیعی بسیار کمیاب است. اکثر مرواریدهایی که در بازار میبینیم، مرواریدهای پرورشی هستند که در فرآیندی شبیه به فرآیند طبیعی در محیط کنترل شده تولید میشوند.
اغلب ما میگوییم آب و هوا عوض شده است. اما بهتر است بگوییم فعالیتهای انسانی آب و هوا را عوض کرده است. وقتش رسیده که دستانمان را به یکدیگر دهیم تا اگر نمیتوانیم جلوی آن را بگیریم، حداقل سرعت این تغییرات را کم کنیم.
آبفشان فلای (Fly)
این شگفتی زمین شناسی سورئال رنگین کمانی به طور تصادفی در اثر خطای انسانی در عملیات حفاری و فشار زمین گرمایی طبیعی به وجود آمده است.
در حالی که سرعت شهری سازی برای بیشتر گونهها مضر است، زیستگاهشان را از بین میبرد و با جنگلهای بتنی جایگزین میکند. برخی گونهها توانسته اند خودشان را با شرایط جدید سازگار کنند. عنکبوت تیله باف طلایی یکی از این گونه هاست. این عنکبوتها به لطف شهرهای بزرگ با سرعت بیشتری تکثیر و بزرگتر میشوند.
اگر تا به حال گل رز رنگین کمانی را دیده باشید، احتمالا از زیبایی این شگفتی طبیعی هیجان زده شده اید، اما باید بدانید هرچند این گل طبیعی است اما رنگ گلبرگهای آن به صورت مصنوعی ایجاد شده است.
تقریبا همیشه طبیعت را مقصر و عامل زمین لرزه میدانیم. اما همیشه کار طبیعت نیست. در سالهای اخیر فعالیتهای انسانی مثل حفاریهای نفتی، سدسازی، انفجار و سایر فعالیتهای انسانی موجب زلزلههای وحشتناک شده است. از جمله زلزله هند که با ساخت و ساز سد کوینا (Koyna) ایجاد شد. فاجعهای که جان ۱۷۷ نفر را گرفت و ۵۰ هزار نفر را بی خانمان کرد.
منبع : Bartarinha
اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

منبع خبر (
تحریریه ) است
و
صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن
هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را
به شماره
300078 پیامک
بفرمایید.