امروز: پنجشنبه, ۸ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 2 ذو الحجة 1446 | 2025-05-29
کد خبر: 251215 |
تاریخ انتشار : 02 بهمن 1397 - 9:57 | ارسال توسط :
0
5
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر چگونه چیپس هویج ترد درست کنیم؟ وب‌سایت نمناک: با نحوه درست کردن چیپس هویج که غذایی مناسب کودکان است، آشنا شوید و این خوراکی خانگی را تهیه کرده و لذت ببرید. مواد لازم برای چیپس هویج هویج بزرگ: 3 عدد (450 گرم) هویج وحشی بزرگ: 2 عدد (450 گرم) […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

چگونه چیپس هویج ترد درست کنیم؟

وب‌سایت نمناک: با نحوه درست کردن چیپس هویج که غذایی مناسب کودکان است، آشنا شوید و این خوراکی خانگی را تهیه کرده و لذت ببرید.

مواد لازم برای چیپس هویج

  • هویج بزرگ: 3 عدد (450 گرم)
  • هویج وحشی بزرگ: 2 عدد (450 گرم)
  • روغن: برای سرخ کردن
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • آویشن تازه خرد شده: نصف قاشق چایخوری

چگونه چیپس هویج ترد درست کنیم؟

طرز تهیه چیپس هویج

1. بعد از پوست کندن هویج ها، با استفاده از یک پوست کن مخصوص سبزیجات کل هویج را به صورت نوارهای باریک خرد کنید، این باریکه های هویج داخل یک ظرف بریزید. هویج را بعد از 4 تا 5 بار بریدن به مقدار یک چهارم بچرخانید تا اندازه شان برابر شود هویج فرنگی و هویج وحشی هردوشان هسته سفتی دارند که وقتی به آن رسیدید باید آن را دور بندازید (معمولا رنگ هسته خیلی کمرنگ تر از خود هویج است)

2. روغن را در یک ظرف بزرگ بریزید (روغن باید به اندازه ای باشد که حدود یک اینچ ظرف را بگیرد). حالا آن را روی حرارت متوسط بگذارید تا به 375 درجه برسد.

3. در حالی که روغن دارد گرم می شود، نمک و آویشن را با هم بین انگشتانتان فشار بدهید و داخل یک ظرف کوچک بریزید تا عطر آویشن آزاد شود.

4. به دقت مقداری از هویج های خرد شده را به روغن اضافه کرده و تا زمانی که ترد و قهوه ای رنگ شوند ادامه بدهید (۱ تا ۲ دقیقه). با استفاده از یک قاشق سوراخ دار باریکه های هویج را داخل روغن فشار داده و آن ها را پخش کنید تا خوب بپزند.

5. وقتی باریکه ها ترد شدن، آن ها را بیرون آورده و روی یک دستمال کاغذی پخش کنید تا خشک شوند. همین روند را برای بقیه هویج ها هم ادامه بدهید.

6. هویج ها را از روغن بیرون آورده و روی دستمال کاغذی پخش کنید تا خشک شوند.

7. چیبس ها را به کاسه مخصوص سرو منتقل کرده و مخلوط نمک و آویشن را روی آن بپاشید و سرو کنید. بهتر است بعد از سرخ شدن چیبس ها را سرو کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید