امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 244792 |
تاریخ انتشار : 02 آذر 1397 - 12:22 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آموزشی صلح خبر چگونه مصرف سوخت خودرو در زمستان را کاهش دهیم؟ روزنامه شهروند: مصرف سوخت خودروی شما در فصل زمستان، ١٠‌درصد بیش از حد معمول است. این درحالی است که با رعایت کردن نکات خیلی ساده راحت می‌توانید تا حد زیادی مصرفتان را کنترل کنید. چگونه مصرف سوخت را کاهش دهیم؟ […]

به گزارش مجله آموزشی صلح خبر

چگونه مصرف سوخت خودرو در زمستان را کاهش دهیم؟

روزنامه شهروند: مصرف سوخت خودروی شما در فصل زمستان، ١٠‌درصد بیش از حد معمول است. این درحالی است که با رعایت کردن نکات خیلی ساده راحت می‌توانید تا حد زیادی مصرفتان را کنترل کنید.

چگونه مصرف سوخت را کاهش دهیم؟

خوشبختانه، شما می‌توانید چند کار ساده انجام دهید تا مصرف سوخت خودروی خود را در هوای سرد کاهش دهید. با این‌که کار زیادی در رابطه با آیرودینامیک خودروی خود نمی‌توانید انجام دهید، می‌توانید مصرف سوخت خودرو را با چک‌کردن میزان باد تایرها و همین‌طور اضافه‌کردن مقداری باد در صورت لزوم کاهش دهید.

همین‌طور می‌توانید از روغن موتورهایی که برای هوای سرد طراحی شده‌اند، استفاده کنید تا اصطکاک موتور خودرو، کاهش یابد. به‌جای این‌که در حالت توقف اقدام به گرم‌کردن خودروی خود کنید، شروع به حرکت کنید. خودرو در این حالت با استفاده از گرمای موتور، بسیار سریع‌تر گرم می‌شود.

چگونه مصرف سوخت خودرو در زمستان را کاهش دهیم؟

شما باید سفرهای خود را تا حد امکان، یک تکه کنید. به این معنی که چند سفر را در یک سفر جای داده و دفعات زیادی اقدام به راه‌اندازی دوباره خودرو نکنید. سعی کنید از سیستم ضدیخ بیش از حدی که لازم است استفاده نکنید.

پارک‌کردن خودرو در پارکینگ‌های سرپوشیده باعث می‌شود خودرو گرم‌تر بماند و زمان کمتری صرف گرم‌کردن خودرو شود.

چه چیزی باعث افزایش مصرف سوخت می‌شود؟

موارد زیادی وجود دارد که برروی مصرف سوخت خودروی شما در هوای سرد تأثیر می‌گذارد.از لحاظ علمی، مولکول‌ها در هوای سرد سعی می‌کنند در فاصله‌ کمتری از هم حرکت کنند و دلیل آن هم، کم بودن میزان انرژی آنهاست.این بدان معنی است که چگالی هوای سرد بسیار بیشتر از هوای گرم است برای همین کشش آیرودینامیکی برروی خودروی شما (به خصوص در سرعت‌های بالا) بیشتر خواهدشد.این پدیده بر لاستیک‌های شما هم اثر خواهدکرد و باعث می‌شود باد آنها کمتر شود. این سبب می‌شود اصطکاک و مقاومت میان تایر و زمین بیشتر شود و مصرف سوخت خودرو بالا رود.

هوای سرد همچنین سیال‌های خودرو مانند روغن موتور یا روغن جعبه‌دنده را چگال‌تر می‌کند و باعث اصطکاک بیشتر در موتور و جعبه‌دنده می‌شود. این اتفاق بیشتر خودرو را در سفرهای کوتاه مدت هدف قرار می‌دهد، زیرا هرچیزی در خودرو در دماهای بالاتر، کارآمدتر می‌شود. شما ممکن است مقدار زیادی قدرت صرف استفاده از گرم‌کن کنید یا همین‌طور زمان زیادی را به گرم کردن خودرو پیش از حرکت اختصاص دهید.

خودروی شما همین‌طور در برف و یخ هم سوخت بیشتری مصرف می‌کند. به‌طور کلی، به صرفه‌ترین سرعت، ۴۵ مایل در ساعت است. اگر جاده پوشیده از یخ باشد، شما مجبورید با سرعتی بسیار کمتر از این مقدار حرکت کنید. تایرهای خودروی شما هم تماس کمتری با جاده خواهند داشت که بدان معناست که تمام قدرت خودروی شما به جاده منتقل نخواهد شد. تمام این دلایل کوچک سبب تفاوتی بزرگ می‌شوند.

چگونه مصرف سوخت خودرو در زمستان را کاهش دهیم؟

البته موارد دیگری هم باعت افزایش مصرف سوخت می‌شوند که برخی از آنها در ذیل مورد اشاره قرار گرفته است:

١- تنظیم نبودن موتور

٢-خاموش نکردن خودرو زمانی که توقف کرده‌اید.

٣- استفاده از روغن موتوری که اصطکاک را بین قطعات موتور کاهش نمی‌دهد.

٤- بد کار کردن سنسور اکسیژن و فیلتر هوا

٥-همیشه روشن نگه داشتن سیستم تهویه خودرو

٦-احتراق ناقص یا عملکرد ضعیف شمع‌ها

٧-مسدود شدن فیلتر سوخت

٨- کیفیت ضعیف سوخت

٩-هم‌تراز نبودن چرخ‌ها

١٠- درست کار نکردن پیستون‌های ترمز

١١-عادات بد رانندگی

١٢-رانندگی با سرعت بالا

١٣-مشکلات سیستم پاشش سوخت مربوط به موتور

١٤-گرم کردن موتور در زمستان که بسیار زمانبر است

١٥-تزریق بد سوخت

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید