امروز: چهارشنبه, ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 11 شوال 1446 | 2025-04-09
کد خبر: 248426 |
تاریخ انتشار : 23 دی 1397 - 4:53 | ارسال توسط :
0
6
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر برخی از علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا مشابه یکدیگر هستند و به همین دلیل اغلب افراد ممکن است نتوانند این دو بیماری را به درستی از یکدیگر تشخیص دهند. به گزارش صلح خبر، سرفه، سردرد و احساس خستگی از علائم مشترک بین سرماخوردگی و آنفلوآنزا هستند. سایت تخصصی مدیکال دیلی […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

برخی از علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا مشابه یکدیگر هستند و به همین دلیل اغلب افراد ممکن است نتوانند این دو بیماری را به درستی از یکدیگر تشخیص دهند.

به گزارش صلح خبر، سرفه، سردرد و احساس خستگی از علائم مشترک بین سرماخوردگی و آنفلوآنزا هستند.

سایت تخصصی مدیکال دیلی در مطلبی در این باره آورده است اگرچه مراجعه به پزشک برای تشخیص دقیق این دو بیماری و در نتیجه درمان مناسب ضروری است اما تفاوت‌های اساسی بین آن‌ها شامل موارد زیر است:

شروع بیماری 

در مواقع ابتلا به سرماخوردگی شروع علائم به تدریج اتفاق می‌افتد. علائمی همچون آبریزش بینی یا سرفه چند روز طول می‌کشد تا پیشرفت کند و برای مدت یک هفته ادامه پیدا خواهد کرد. در حالی که علائم آنفلوآنزا نسبتا ناگهانی آغاز می‌شود و شدیدتر است.

تب 

دمای بدن می‌تواند به تمیز دادن این دو بیماری از یکدیگر کمک کند. معمولا سرماخوردگی با تب همراه نیست و اگر به تب منجر شود خیلی خفیف است. هرچند، درصورتیکه تب ناگهانی ظاهر شود و حدود ۳۷ تا ۳۸ درجه سانتی‌گراد باشد احتمال ابتلا به آنفلوآنزا بیشتر است.

فصل 

اگرچه احتمال ابتلا به سرماخوردگی در فصل زمستان بیشتر است اما امکان ابتلا به آن در سه فصل دیگر نیز وجود دارد. این در حالی است که آنفلوآنزا یک بیماری فصلی به حساب می‌آید. به طور معمول دوره این بیماری از اواسط پاییز تا اواخر زمستان است. علائم این بیماری در این بازه زمانی از سرماخوردگی شدیدتر است.

درد و ضعف 

درد ناشی از سرماخوردگی کاملا قابل تحمل است اما در مبتلایان به آنفلوآنزا درد شدیدتر بوده و بیمار در ناحیه قفسه سینه احساس درد و ناراحتی دارد. همچنین در آنفلوآنزا بیمار درد شدیدی را در تمامی عضلات بدن احساس می‌کند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید