به گزارش مجله آموزشی صلح خبر چگونه با هدف کارآمدی بیشتر، کارمندان را مدیریت کنید؟ صلح خبر – ترجمه از هدی بانکی: روشهای مدیریتی متفاوت بسیاری زیادی وجود دارد، اما همهی آنها یکجور خلق نشدهاند. بسیاری از مدیران رویکردی سخت و خشن نسبت به کارمندان خود در پیش میگیرند که بر مبنای سیستمی انعطاف ناپذیر […]
به گزارش مجله آموزشی صلح خبر
چگونه با هدف کارآمدی بیشتر، کارمندان را مدیریت کنید؟
صلح خبر – ترجمه از هدی بانکی: روشهای مدیریتی متفاوت بسیاری زیادی وجود دارد، اما همهی آنها یکجور خلق نشدهاند. بسیاری از مدیران رویکردی سخت و خشن نسبت به کارمندان خود در پیش میگیرند که بر مبنای سیستمی انعطاف ناپذیر از قوانین و مجازاتهای شدید شکل گرفته است.
این روشهای مدیریتی، معمولا انگیزهای برای خلاقیت ایجاد نمیکنند.طبق مطالعات علمی، رضایت شغلی و ابتکار و کارآمدی با این نوع شیوهی مدیریتی، افت خواهد کرد. یک لحظه تصور کنید؛ آیا دوست دارید نسبت به مدیری که مانند یک هیولا رفتار میکند واکنش خوبی نشان دهید؟ مطمئنا خیر!
کارمندان شاد و راضی، موفقتر عمل میکنند اما کارمندان نگران و ناراضی فقط در این حد کار میکنند که عقب نیفتند. پژوهشهای علمی نشان داده که مغز، تحت تاثیر شرایط روحی و ذهنی مثبت، موثرتر کار میکند.
وقتی کارمندان با احساسات مثبت تغذیه میشوند، خلاقتر و هشیارترند. رمز کارآمدی کارمندان در شیوهی مدیریتی نهفته است زیرا مدیران و رهبران همان کسانی هستند که کیفیت فضای کار را تعیین میکنند. مطلب زیر را بخوانید تا بدانید چگونه با هدف کارآمدی بیشتر، کارمندان خود را بهتر مدیریت کنید.

۱. همانقدر که حرف میزنید گوش بدهید
وقتی به کارمندان خود گوش میدهید، احترام خود را نسبت به افکار و هیجانات آنها نشان دهید و جوری رفتار کنید که بدانند برای شما ارزش دارند و در شرکتتان مهم هستند. این کار باعث میشود خود را بیشتر در اهداف سازمانیتان درگیر کنند.
اگر کارمندان خود را زیر فشار دستورالعملهای جورواجور بگذارید و هرگز به آنها اجازهی حرف زدن ندهید، به آنها نشان میدهید که باور دارید ارزشی برای شما ندارند، بنابراین خود را کنار میکشند. برای اینکه مهارت «شنیدن» را در خود تقویت کنید باید آن را ترجیح دهید. بهتر است تکنیکهای «گوش دادن فعال» را یاد بگیرید و کارمندان خود را از پیش قضاوت نکنید.
2. کارمندانتان را نپایید
هر چند لازم است بر کارمندان خود نظارت داشته باشید، اما نباید مدام دور و برشان باشید و همه چیز را کنترل کنید. این کار شما این پیام را میرساند که به آنها اطمینان ندارید. ضمنا وقتی مدیر مدام کارمندان را تحت کنترل میگیرد، آنها دچار اضطراب خواهند شد. این نوع رفتار مدیریتی، کارآمدی را نابود کرده و سطح رضایت شغلی کارمندان را پایین میآورد.
۳. به کارمندان اجازه دهید سلیقههای فردی خود را بروز دهند
اجازه دهید کارمندان دفتر کار خود را طبق میل خودشان و البته با توجه به سیاستهای سازمان دکور کنند. آنها هر چه بیشتر در فضای کارشان احساس راحتی و رضایت کنند، شادتر و کارآمدتر خواهند بود. اگر کارمندانی دارید که دور و بر خود را شلوغ میکنند سعی کنید عصبانی نشوید، زیرا مطالعات علمی نشان داده افرادی که ذاتا کمی شلوغ و بینظم هستند، اگر اینگونه احساس راحتی بکنند، خلاقترند! از جهتی دیگر، اگر کسی مدام در حال مرتب کردن و جمع و جور کردن باشد، بیشتر وقت خود را صرف این کار خواهد کرد، نه وظایف خود!
۴. دورکاری(Telecommuting) را بپذیرید
دورکاری برای هر شغل و سمتی کاربرد ندارد اما اگر امکانش هست، این انتخاب را برای کارمندانتان بگذارید. با این کار به آنها نشان میدهید که مورد اعتماد شما هستند. ضمنا با دورکاری میتوانند گاهی از یکنواختی روتینهای روزمره فاصله بگیرند. مطالعات نشان داده اگر اجازه دهید کارمندان در جایی که راحتتر هستند کار کنند، کارآمدتر خواهند بود.
۵. پاداش و مزایا بدهید
وقتی به کارمندان خود پاداشی میدهید یا امتیازی برایشان در نظر میگیرید، در واقع از آنها رضایت شغلی میخرید. پاداش میتواند به صورت مرخصی، کارت عضویت در باشگاه ورزشی، تکنولوژیها جدیدتر جهت راحتتر بودن، کارت هدیه و … باشد.
نتیجهاش را خواهید دید
زمان و ریسکهایی که صرف شادی و رضایت کارمندان خود میکنید، سرمایه گزاریهای بلند مدتی هستند که ارزشش را دارند. کارمندان راضیتر یعنی کارآمدی بیشتر.
منبع : Bartarinha
اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.
اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.
منبع خبر (تحریریه ) است
و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن
هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را
به شماره 300078 پیامک
بفرمایید.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
https://solhkhabar.ir/?p=212392
×
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.