امروز: پنجشنبه, ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / 15:07:23 | برابر با: الخميس 5 شوال 1446 | 2025-04-03
کد خبر: 304946 |
تاریخ انتشار : 08 شهریور 1398 - 15:52 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر دانشمندان بر اساس جمجمه کامل ۳.۸ میلیون ساله‌ای که در کشور اتیوپی کشف کردند، چهره قدیمی‌ترین انسان‌های اولیه را بازسازی کردند. به گزارش صلح خبر به نقل از یورونیوز، این فسیل کشف شده که یافته‌های جدیدی را درمورد دوره‌های بسیار مهم تکامل انسان فاش می‌کند، متعلق به گونه‌ای از […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

دانشمندان بر اساس جمجمه کامل ۳.۸ میلیون ساله‌ای که در کشور اتیوپی کشف کردند، چهره قدیمی‌ترین انسان‌های اولیه را بازسازی کردند.

به گزارش صلح خبر به نقل از یورونیوز، این فسیل کشف شده که یافته‌های جدیدی را درمورد دوره‌های بسیار مهم تکامل انسان فاش می‌کند، متعلق به گونه‌ای از انسان‌های اولیه به نام «جنوبی‌کپی انامی» (Australopithecus anamensis) است که اولین بار ۴.۲ میلیون سال پیش، می‌زیسته است. 

جمجمه تقریبا سالم کشف شده را از اجداد مستقیم ج«نوبی‌کپی عفاری» (Australopithecus afarensis) می‌دانند، گونه اسکلت معروف کشف شده در سال ۱۹۷۴ که به نام “لوسی” شناخته می‌شد. این جمجعه ۳.۸ میلیون ساله که (MRD) نام دارد در سال ۲۰۱۶ و در فاصله ۳۵ مایلی از منطقه‌ای کشف شده که پیش از آن اسکلت لوسی پیدا شده بود. 

جمجمه 3.8 میلیون ساله MRD

سن جمجمه (MDR) نشان می‌دهد که گونه آن حدود ۱۰۰ هزار سال با گونه لوسی زندگی کرده و این فرضیه پیشین را نفی کرد که یک گونه بدون هیچ همپوشانی زمانی به گونه‌ای دیگر تکامل یافته است. 

محققان مجله علمی «نیچر» با استفاده از جمجمه (MDR) شکل ظلاهری تقریبی این گونه از انسان‌های اولیه را بازسازی کردند. 

چهره بازسازی شده قدیمی‌ترین انسان‌های اولیه بر اساس فسیل (MRD)

«یوهانس هیل سالاسی» دیرینه‌شناس در موزه تاریخ طبیعی کلیولند آمریکا و رئیس این تیم تحقیقاتی عنوان کرد که این اولیه نمونه‌ای است که یافته‌ها و اطلاعاتی درباره چهره گونه انسان‌های اولیه موسوم به «جنوبی‌کپی انامی» در اختیار ما قرار می‌دهد که ۳.۸ میلیون سال پیش زندگی می‌کردند.

پیش از این هیچ ایده‌ای در این باره نداشتیم چون تنها درباره دندان‌ها و بخش‌هایی از فک اطلاعاتی داشتیم و شانس بازسازی کامل صورت انسان‌های اولیه ممکن نبود.

از این فسیل می‌توان برای کسب اطلاعاتی پیرامون رژیم غذایی، اندازه مغز و ویژگی‌های چهره نیز استفاده کرد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید