امروز: جمعه, ۹ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 28 جماد أول 1446 | 2024-11-29
کد خبر: 279337 |
تاریخ انتشار : 25 اردیبهشت 1398 - 9:05 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر کتاب‌های «خانم گرانجی آشپز خارجی»، «خانم روشه دلش خوشه» و «خانم ماساتی معلم احساساتی» از مجموعه «مدرسه عجیب و غریب»، «غول اسپاگتی» از مجموعه «ماجراهای کارآگاه ماریلا»، «سده‌های میانی مصیبت‌بار» از مجموعه «تاریخ ترسناک» و «دره مردگان راه رونده» از مجموعه «دشت پارسوا» به تازگی راهی بازار شده‌اند. به […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

کتاب‌های «خانم گرانجی آشپز خارجی»، «خانم روشه دلش خوشه» و «خانم ماساتی معلم احساساتی» از مجموعه «مدرسه عجیب و غریب»، «غول اسپاگتی» از مجموعه «ماجراهای کارآگاه ماریلا»، «سده‌های میانی مصیبت‌بار» از مجموعه «تاریخ ترسناک» و «دره مردگان راه رونده» از مجموعه «دشت پارسوا» به تازگی راهی بازار شده‌اند.

به گزارش صلح خبر، از مجموعه «مدرسه‌های عجیب و غریب» کتاب‌های «خانم گرانجی آشپز خارجی»، «خانم روشه دلش خوشه» و «خانم ماساتی معلم احساساتی» نوشته دَن گاتمَن با ترجمه محبوبه نجف‌خانی و با تصویرگری جیم پایلوت هرکدام در ۸۸ صفحه با شمارگان ۲۰۰۰ نسخه و قیمت ۱۴ هزار تومان در نشر افق منتشر شده‌ است.  

 در نوشته پشت جلد «خانم گرانجی آشپز خارجی» می‌خوانیم: آخه حلزون هم شد غذا؟

خانم گرانجی خنده‌دار حرف می‌زند، چون از یک کشور دیگر آمده که اسمش فرانسه است. او خیال می‌کند سالن استفراغات مدرسه یک رستوران شیک و پیک است! تازه، روی پوره سیب‌زمینی یک پیغام رمزی نوشته. خانم گرانجی عجیب‌ترین آشپز کل تاریخ جهان است.

 در پشت جلد کتاب «خانم روشه دلش خوشه» نوشته شده است: خانم روشه، معلم زبان اسپانیایی، همه جای مدرسه گیاه دارواش آویزان کرده! از طرفی قرار است توی جشن بزرگ مدرسه آقای ناوال بابانوئل شود، نکند اِی.جِی باز هم دسته گل به آب بدهد و جشن را به‌هم بریزد؟

در نوشته پشت جلد «خانم ماساتی معلم احساساتی» عنوان شده است: ای بابا! این معلم ما هم که مدام اشکش به راه است! ماه شعر ملی است. خانم ماساتی که معلم برنامه بچه‌های باهوش و بااستعداد است، به شعر و شاعری علاقه زیادی دارد. غروب خورشید را که می‌بیند، احساساتی می‌شود و می‌زند زیر گریه. او فکر می‌کند پسرها باید احساساتی باشند و مدام با قافیه حرف می‌زند! یعنی زندگی اِی.جِی دوباره مثل اولش می‌شود؟

دن گاتمن (۱۹۵۵) در نیویورک به دنیا آمد. روان‌شناسی خواند، مجله منتشر کرد، برای بزرگ‌ترها کتاب ورزشی درآورد و از این جور کارهای گنده و مهم انجام داد! اما چون عشقش نویسندگی بود، بعد ازهمه این کارها نشست و برای کودکان داستان‌های طنز نوشت. گاتمن کودکان را خیلی دوست دارد.

 همچنین کتاب «غول اسپاگتی»  نوشته کیت پنکهرست با ترجمه ریحانه جعفری از مجموعه «ماجراهای کارآگاه ماریلا» در ۱۷۶ صفحه با شمارگان ۱۵۰۰ نسخه و قیمت ۲۲ هزار تومان در نشر یادشده عرضه شده است.

در نوشته پشت جلد کتاب عنوان شده است: هیچ معمایی خیلی پیچیده و هیچ مشکلی حل‌نشدنی نیست. اما اگر می‌خواهی کارآگاهی حرفه‌ای شوی، باید خوب حواست را جمع‌ کنی تا بفهمی آیا واقعا یک غول پاگنده عاشق اسپاگتی توی جنگل مخفی شده است یا نه؟!

دیگر کتاب چاپ‌شده در نشر افق، کتابی از مجموعه «تاریخ ترسناک» با عنوان «سده‌های میانی مصیبت‌بار» نوشته تری دیری با ترجمه پیمان اسماعیلیان و تصویرگری مارتین براون است که در ۱۳۶ صفحه با شمارگان ۱۵۰۰ نسخه و بهای ۲۲هزار تومان در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

در نوشته پشت جلد کتاب عنوان شده است: تاریخ با تکه‌های زشت جاافتاده‌اش!

«سده‌های میانی مصیبت‌بار» شما را به روزگار طاعون و جنگ و شکنجه می‌برد، به دورانی که زنان کلاه‌های بلند نوک‌تیز سر می‌کردند و دهقان‌ها بدجور بی‌اعصاب و شورشی بودند.

حالا آیا می‌خواهید بدانید که…

دلقک‌های درباری چه لطیفه‌هایی تعریف می‌کردند؟

چرا پرهای ماتحت مرغ‌ها را می‌کندند؟

شیره ده‌ساله به درد چه کاری می‌خورد؟

پس کتاب را بخوانید تا از تمام حقایق حقارت‌بار سده‌های میانی باخبر شوید و به تماشای نمایشی ترسناک‌تر از همیشه بنشینید؛ نمایشی مرگ‌بار با حضور سلحشوران گردن‌کلفت، دهقان‌های جان برکف و بچه رعیت‌های بخت‌برگشته!

تاریخ هرگز این‌چنین ترسناک نبوده است!

همچنین «دره مردگان راه‌رونده» از مجموعه «دشت پارسوا» نوشته مریم عزیزی در ۲۱۶ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۲۵هزار تومان در نشر افق راهی بازار شده است.

در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: آبتین زمزمه کرد: «وقتی برگردی!» لحنش معمولی بود اما ریشه موهایش سرخ‌رنگ شده بود: «این مدت نمی‌دیدمت اما می‌دونستم هستی، فقط کاری نکن که دیگه نه ببینمت و نه دیگه باشی.»

جام را دستش داد: «اینو توی مغزت فرو کن که باید برگردی و همه چی رو برای آبتین فیروزی هم تعریف کنی. کاری نکن مجبور شم خودم بیام برگردونمت.»

 انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید