به گزارش مجله آشپزی صلح خبر چند نوع سالاد رژیمی خوشمزه صلح خبر: بهترین راه برای کاهش وزن خوردن سالاد و سبزیجات به جای غذای چرب و سنگینه. در این مطلب طرز تهیه چند نوع سالاد رژیمی و خوشمزه را برایتان آورده ایم. سالاد سبزیجات برای تهیه این سالاد خوشمزه کافیست چند نوع سبزی خوش […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
چند نوع سالاد رژیمی خوشمزه
صلح خبر: بهترین راه برای کاهش وزن خوردن سالاد و سبزیجات به جای غذای چرب و سنگینه. در این مطلب طرز تهیه چند نوع سالاد رژیمی و خوشمزه را برایتان آورده ایم.
سالاد سبزیجات
برای تهیه این سالاد خوشمزه کافیست چند نوع سبزی خوش طعم را با مقداری چاشنی ترکیب کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز
- آب غوره: 2 ق س
زرشک: 2 ق س
گردو (خرد شده): 2 ق س
سیر (رنده شده): 2 حبه
پیازچه (خرد شده): 5 عدد
پودر آویشن: یک دوم ق چ
پودر زیره: یک دوم ق چ
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
سبریجات معطر (خرد شده): 250 گرم
روش تهیه
1. آب غوره، زرشک، گردو، سیر، پیازچه، پودر آویشن، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را درون کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید.
2. سبریجات معطر (تره، شوید، مرزه، ترخون، ریحان، نعنا، گشنیز) را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
3. مخلوط مواد را داخل ظرف درداری ریخته و به مدت 60 دقیقه داخل یخچال بگذارید. بعد سرو کنید.
سالاد عدس؛ شام رژیمی تپلوها!
سالاد عدس از دسته سالادهای مقوی محسوب می شود که هم برای گیاهخوارها، و هم برای کسانی که رژیم دارند خیلی مناسب است. حتما این سالاد خوشمزه را امتحان کنید.
مواد لازم
- عدس: یک و یک چهارم پیمانه
- تخم مرغ: ۴ عدد
- سرکه قرمز: ۱/۴ پیمانه
- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
- خیار: ۱ عدد بزرگ
- برگ جعفری تازه: ۱/۲ پیمانه
- پیاز: ۱/۲ پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل: به میزان لازم
طرزتهیه:
1. عدس را به همراه مقداری آب در قابلمه ای بریزید ، آب تا 3 سانتی متر روی عدس را بپوشاند. آن را بجوشانید. سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید برای 20 تا 25 دقیقه بپزد تا عدس نرم شود ولی تغییر شکل ندهد. سپس آن را آبکشی کنید.
2. در این میان، در قابلمه ای دیگر تخم مرغ ها را به همراه مقداری آب بجوشانید. آب تا 3 سانتی متر روی تخم مرغ ها را بپوشاند. وقتی آب جوشید، آن را از روی حرارت بردارید، روی آن را بپوشانید و اجازه دهید 12 دقیقه بماند. بعد از این مدت، روی آنها آب سرد بریزید، پوست آن ها را جدا کرده و آن ها را درشت خرد کنید.
3. در ظرفی بزرگ، سرکه و روغن زیتون را با هم بزنید. عدس، خیار، جعفری و پیاز را به آن اضافه کنید و بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید تا سس کاملا روی مواد را بپوشاند. اجازه دهید تا به دمای محیط برسد و یا می توانید آن را در یخچال قرار دهید. برای سرو تکه های تخم مرغ را بر روی آن بریزید. در صورت تمایل با برگ های کاهو سرو کنید.
سالاد پلومن؛ باکلاس و رژیمی
این سالاد ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده می شود.
مواد لازم:
- پیاز قرمز: ۱عدد
شکر :۱/۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه
سرکه قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
سس خردل: ۱ قاشق چای خوری
عسل: ۱ قاشق چای خوری
سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: به میزان لازم
شاهی: ۱۰۰ گرم
کاهو :۱ عدد
سیب: ۱ عدد
کرفس: ۳ شاخه
تربچه: ۸ عدد
کالباس: ۸ ورقه
پنیر چدار: ۱۰۰ گرم
پنیر بلو چیز: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
1. ابتدا ترشی پیاز را تهیه کنید. حلقه های پیاز را در ظرفی ریخته و شکر، سیر، سرکه قرمز و کمی نمک روی آن ها بریزید. آن ها را خوب هم ترکیب کنید، روی ظرف را بپوشانید و تا سالاد را آماده می کنید، حداکثر برای ۱ ساعت، آن را کنار بگذارید.
2. برای تهیه سس سالاد، سس خردل، عسل، سرکه سفید و روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب کنید. آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. سس را کنار بگذارید و سالاد را تهیه کنید.
3. برای تهیه سالاد، شاهی، کاهو، سیب، کرفس و تربچه را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سس را هم بزنید و روی سالاد بریزید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید تا سالاد کاملا به سس آغشته شود.
4. تکه های کالباس، پنیرها و ترشی پیاز را روی سالاد قرار دهید و آن را سرو کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد پلومن:
1. پیاز را پوست بگیرید و آن را نازک حلقه حلقه کنید.
2. برگ های شاهی، کاهو را جدا کنید.
3. وسط سیب را جدا کنید و سیب را ریز خرد کنید.
4. کرفس و تربچه ها را نازک ورقه ورقه کنید.
5. کالباس را خرد کنید.
6. پنیر چدار را با پوست کن ورقه ورقه کنید. بلو چیز را مکعبی خرد کنید.
سالاد ذرت؛ خیلی ساده مخصوص رژیمی ها
مواد اولیه، برای 8 نفر
- ذرت: 8 عدد (بوته ذرت یا بلال)
گوجه فرنگی: 6 عدد (خرد شده)
خیار: 2 عدد (بدون پوست و خرد شده)
پیازچه: 2 عدد (خرد شده)
فلفل دلمه ای: 1 عدد (سبز، بدون هسته و خرد شده)
فلفل سبز: 1 عدد (بدون هسته و خرد شده)
گشنیز: 1/4 فنجان (خرد شده)
سرکه :4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم - فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. گریل یا منقل رو از قبل گرم میکنیم.
2. ذرت ها رو با کمی روغن زیتون چرب کرده و روی منقل یا گریل میگیریم تا رنگش تقریبا قهوه ای بشه و میچرخونیم تا کلش روی حرارت آماده بشه.
3. سپس اجازه میدیم تا خنک بشه و وقتی به حدی خنک شد که بتونیم تو دستمون نگهش داریم، دونه های ذرت رو از بلال جدا میکنیم.
4. ذرت، گوجه، خیار، پیازچه، فلفل دلمه ای، فلفل سبز، گشنیز، سرکه و 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون رو با هم مخلوط میکنیم و نمک و فلفل سیاه هم اضافه میکنیم.
5. قبل از سرو حداقل 2 ساعت تو یخچال میذاریم و بعد از اینکه از یخچال بیرون آوردیم و به دمای اتاق رسید سرو میکنیم.
منبع : Bartarinha