امروز: جمعه, ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 9 شعبان 1446 | 2025-02-07
کد خبر: 423197 |
تاریخ انتشار : 17 اسفند 1399 - 0:54 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر متخصصان آلمانی در یک آزمایش جدید به بررسی این موضوع پرداختند که چرا رژیم غذایی گیاهی یا به اصطلاح “رژیم وگان” با تحلیل رفتن و کاهش سلامت استخوان ها همراه است. به گزارش صلح خبر، داشتن رژیم غذایی گیاهی به داشتن فوائد بیشمار برای سلامتی همچون کمک به کاهش وزن […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

متخصصان آلمانی در یک آزمایش جدید به بررسی این موضوع پرداختند که چرا رژیم غذایی گیاهی یا به اصطلاح “رژیم وگان” با تحلیل رفتن و کاهش سلامت استخوان ها همراه است.

به گزارش صلح خبر، داشتن رژیم غذایی گیاهی به داشتن فوائد بیشمار برای سلامتی همچون کمک به کاهش وزن و کنترل کلسترول شناخته شده است اما گیاهخواریِ صرف می تواند در عین حال با عوارض جانبی برای بدن نیز همراه باشد.

طبق یک مطالعه جدید، افرادی که رژیم غذایی گیاهی را دنبال می کردند در آزمایش سنجش فراصوتی استخوانی، چگالی استخوانی کمتری داشتند و این شاخص، نشان دهنده کاهش استحکام و سلامت استخوانهاست.

در این مطالعه محققان آلمانی سلامت استخوان ۳۶ فرد که رژیم غذایی گیاهی داشتند و همچنین ۳۶ نفر که از رژیم غذایی ترکیبی استفاده می کردند را از طریق اندازه گیری میزان چگالی استخوان پاشنه پا بررسی کردند.

بررسی انجام شده نشان داد: به طور میانگین افرادی که رژیم غذایی گیاهی داشتند در مقایسه با گروه دیگر، استخوان هایی با چگالی کمتری داشتند که نشان دهنده کاهش سلامت استخوانی در آنان است.

همچنین در این بررسی شاخص های زیستی موجود در خون و ادرار این افراد مورد ارزیابی قرار گرفت. هدف از این کار، شناسایی مواد مغذی است که ممکن است با رژیم غذایی و سلامت استخوانها مرتبط باشند.

در این آزمایش ها از ۲۸ پارامتر مرتبط با وضعیت تغذیه ای و متابولیسم استخوان، شناسایی ۱۲ نشانگر زیستی که بیشترین ارتباط را با سلامت استخوان ها دارند، امکانپذیر شد که از آن جمله می توان به اسید آمینه لیزین و ویتامین های A و B۶ اشاره کرد.

بررسی های بیشتر نشان داد در اکثر موارد، ترکیب و تنوع این شاخص های زیستی در بدن افرادی که رژیم غذایی گیاهی دارند به میزان کمی وجود دارد که همین امر می تواند توجیهی برای چرایی کاهش استحکام و سلامت استخوانها در این افراد باشد.

به گزارش صلح خبر به نقل از هندوستان تایمز، رژیم غذایی گیاهی اغلب مفید تلقی می شود هرچند، یافته های بدست آمده حاکی از آن است که انتخاب این نوع رژیم غذایی بر سلامت استخوانها تاثیر نامطلوب می گذارد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید