امروز: سه شنبه, ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 17 شوال 1446 | 2025-04-15
کد خبر: 248769 |
تاریخ انتشار : 24 دی 1397 - 6:01 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر احساس تشنگی دائمی در اغلب موارد مشکل جدی نیست اما در برخی مواقع از وجود یک ناراحتی جسمی نهفته حکایت دارد. به گزارش صلح خبر، براساس مطلبی تازه از نشریه تخصصی “مدیکال دیلی” از جمله دلایل احتمالی در احساس تشنگی دائمی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: عدم دریافت […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

احساس تشنگی دائمی در اغلب موارد مشکل جدی نیست اما در برخی مواقع از وجود یک ناراحتی جسمی نهفته حکایت دارد.

به گزارش صلح خبر، براساس مطلبی تازه از نشریه تخصصی “مدیکال دیلی” از جمله دلایل احتمالی در احساس تشنگی دائمی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

عدم دریافت آب کافی در طول روز  

یک دلیل اصلیِ احساس تشنگی مداوم عدم مصرف میزان کافیِ آب در طول روز است. به گفته پزشکان بدن برخی از افراد به دریافت میزان آب بیشتری نیاز دارد. همچنین بدن افرادی که به طور مرتب ورزش می‌کنند یا در محیط‌های آب و هوایی خشک زندگی می‌کنند به دریافت میزان بیشتری آب نیاز دارد. همچنین نوشیدن آب کافی که از رنگ ادرار قابل تشخیص است با تاثیرات مثبت متعددی بر بدن همراه است.

الگوهای غذایی 

افرادی که رژیم غذایی کتوژنیک دارند از عوارض جانبی متعدد آن شکایت دارند که یکی از آن‌ها احساس تشنگی مفرط است. احساس تشنگی ناشی از این نوع رژیم غذایی به این دلیل است که میزان کربوهیدرات دریافتی در آن کمتر است.

مشکلات تیروئیدی 

تاثیرات تیروئید پرکار در افراد مختلف متفاوت است. بنابراین درحالیکه احساس تشنگی مفرط به تنهایی عامل نگران کننده‌ای نیست، لازم است دیگر علائم مرتبط با آن از قبیل کاهش بی‌دلیل وزن، لرزش دست‌ها، احساس خستگی، اضطراب و نشانه‌های دیگر مورد توجه قرار گیرد. و در صورت وجود تعدادی از این علائم لازم است برای تشخیص مشکل تیروئید به پزشک مراجعه شود.

دیابت 

احساس تشنگی مفرط در کنار تکرر ادرار و تاری دید از جمله علائمی هستند که می‌تواند حاکی از ابتلای فرد به بیماری دیابت باشد.

مصرف برخی داروها 

بسیاری از داروهای رایج به طور مستقیم یا غیر مستقیم به احساس تشنگی دائمی کمک می‌کند. داروهای افسردگی، داروهای فشار خون و آلرژی با عوارض جانبی همراه هستند که از آن جمله می‌توان به تکرر ادرار و خشکی دهان اشاره کرد.

انتهای پیام    

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید