امروز: جمعه, ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 9 شعبان 1446 | 2025-02-07
کد خبر: 414210 |
تاریخ انتشار : 02 بهمن 1399 - 0:47 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر متخصصان در یک بررسی جدید به ارائه توضیحات بیشتری در این رابطه پرداختند که چرا نوزادان تغذیه شده با شیر مادر از سیستم ایمنی سالمتری برخوردارند. به گزارش صلح خبر، از لحظه تولد، بدن یک پوشش محافظی ظریف تولید می کند که به طور کامل از میکروب ساخته شده […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

متخصصان در یک بررسی جدید به ارائه توضیحات بیشتری در این رابطه پرداختند که چرا نوزادان تغذیه شده با شیر مادر از سیستم ایمنی سالمتری برخوردارند.

به گزارش صلح خبر، از لحظه تولد، بدن یک پوشش محافظی ظریف تولید می کند که به طور کامل از میکروب ساخته شده است. دانستن اینکه کدام باکتریها، ویروس ها و مخمرها برای بدن مفید و کدام مضر است، فرایند پیچیده ای است که می تواند تفاوت بین سیستم ایمنی سالم و آلرژی های مادام العمر و اختلالات خود ایمنی را بوجود آورد.

مطالعه ای که به تازگی توسط محققان دانشگاه بیرمنگام انگلیس در مورد این فرآیند انجام گرفته نشان می دهد شیر مادر موجب رشد سلولهای ایمنی می شود که به مدیریت التهاب کمک می کند. به گفته محققان تأثیر نوع شیر دریافتی در ایجاد واکنش ایمنی طی چند هفته اول تولد پیش از این مورد مطالعه قرار نگرفته بود.

در این بررسی عملکرد سیستم ایمنی ۳۸ نوزاد که به روش سزارین به دنیا آمده بودند، مورد ارزیابی قرار گرفت. این نوزادان بر اساس اینکه تنها از شیر مادر، شیر خشک یا ترکیب این دو تغذیه شده اند، دسته بندی شدند. همچنین نمونه خون و مدفوع آنان هنگام تولد و سه هفته بعد مورد آزمایش قرار گرفت.

تفاوت بین سلول های “تی” در دو گروه قابل توجه بود به طوری که تعداد این سلولها در نوزادانی که تنها با شیر مادر تغذیه شده بودند در مقایسه با نوزادانی که تنها با شیر خشک تغذیه شده بودند در مدت سه هفته دو برابر شد.

شیر مادر انواعی از ترکیبهای ضد میکروبی و مواد مغذی را برای نوزاد فراهم می کند که سیستم ایمنیِ در حال شکل گیری برای مقابله با عفونت به آن نیاز دارد. همچنین روند شیردهی نه تنها میکرو فلورای پوست مادر بلکه بسیاری از سایر سلولهای او را نیز منتقل می کند. در اولین هفته ها، هجوم مواد خارجی به راحتی می تواند سیستم ایمنی نابالغ نوزاد را تحت فشار قرار دهد. بنابراین تقویت سلول های تی برای محافظت در برابر سلول های سرگردان مادر می تواند به سلامت نوزادان کمک کند.

به گزارش صلح خبر به نقل از ساینس الرت، به طور دقیق مشخص نیست چرا شیر چنین تاثیری دارد. نتایج مطالعه اخیر روی موش ها نشان می دهد که یک حلقه بازخورد با همکاری بیوشیمیایی بین مادر و کودک وجود دارد. بنابراین هنوز لازم است در تحقیقات آینده مکانیزم های دقیق این فرایند مورد بررسی قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید