امروز: سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 23 ذو القعدة 1446 | 2025-05-20
کد خبر: 340957 |
تاریخ انتشار : 21 بهمن 1398 - 4:15 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک کارشناس مسائل خاورمیانه با اشاره به تحولات اخیر در منطقه ادلب سوریه و انتشار برخی از تحلیل‌ها مبنی بر احتمال درگیری بین سوریه و ترکیه در این منطقه اظهار کرد: به نظر می‌رسد که ترکیه به دنبال ایجاد یک جاپای محکمی در سوریه است تا از آن به […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک کارشناس مسائل خاورمیانه با اشاره به تحولات اخیر در منطقه ادلب سوریه و انتشار برخی از تحلیل‌ها مبنی بر احتمال درگیری بین سوریه و ترکیه در این منطقه اظهار کرد: به نظر می‌رسد که ترکیه به دنبال ایجاد یک جاپای محکمی در سوریه است تا از آن به عنوان یک امتیاز و اهرم فشار برای مقابله و یا مدیریت کردهای سوری استفاده کند.

حسن لاسجردی در گفت‌وگو با صلح خبر با بیان این‌ که  طی این سال‌هایی که از بحران سوریه می‌گذرد ترکیه با اظهارنظرها و رفتارهای خود نشان داده که می‌خواهد مشارکت جدی در سرنوشت سوریه داشته باشد و در همین چارچوب شاهد تلاش‌های این کشور برای حضور در مناطقی چون حلب، ادلب و دیرالزور بودیم، تصریح کرد: به نظر می‌رسد که ترکیه از این موضوع دو هدف را دنبال می‌کند، از یک طرف با توجه به این‌که با سوریه همسایه است به نحوی می‌خواهد در جریان تحولات این کشور میدان‌داری کند و از طرف دیگر یکی از دغدغه‌های مهم ترک‌ها در سوریه ، کردها هستند و در همین چارچوب آنها  می‌خواهند از اهرم فشار مناسبی برای مقابله یا کنترل کردهای سوریه برخوردار باشند و به نظر می‌رسد که هدف اول ترکیه در راستای تحقق هدف دوم است.

وی همچنین در مورد اعلام آمادگی ایران برای کمک به حل اختلافات میان ترکیه و سوریه و سفر اخیر نماینده سازمان ملل متحد در امور سوریه به ایران، گفت : به طور کلی به نظر می‌رسد که بین ایران و روسیه هماهنگی بیشتری در عرصه میدانی و سیاسی در ارتباط با تحولات سوریه وجود دارد و ترک‌ها در این چند سال اخیر مواضع‌شان در مورد تحولات سوریه دچار تغییر و تحول شده است و از صراحت لازم برخوردار نبوده است .

این کارشناس مسائل خاورمیانه خاطرنشان کرد : به نظر می‌رسد که سازمان ملل در تلاش است که از پتانسیل ایران و سوریه استفاده بیشتری برای حل بحران  سوریه از جمله تدوین قانون اساسی این کشور و به پای مذاکره آوردن گروه‌های معارض سوری استفاده کند و از این طریق خود سازمان ملل  نیز نقش فعالانه‌تری در جریان حل بحران سوریه و تسریع در روند آن داشته باشد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید