امروز: پنجشنبه, ۸ خرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 2 ذو الحجة 1446 | 2025-05-29
کد خبر: 347091 |
تاریخ انتشار : 22 اسفند 1398 - 16:59 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر یک عضو اتاق بازرگانی ایران معتقد است افزایش قابل توجه تقاضا و نبود زیرساخت‌های مناسب برای نظارت بر بازار دو عامل اصلی تاثیرگذار در به آرامش نرسیدن بازار ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده هستند. به گزارش صلح خبر، با وجود آنکه از ورود ویروس کرونا به ایران بیش از سه […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

یک عضو اتاق بازرگانی ایران معتقد است افزایش قابل توجه تقاضا و نبود زیرساخت‌های مناسب برای نظارت بر بازار دو عامل اصلی تاثیرگذار در به آرامش نرسیدن بازار ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده هستند.

به گزارش صلح خبر، با وجود آنکه از ورود ویروس کرونا به ایران بیش از سه هفته می‌گذرد و در این مدت تمام کارشناسان و مسئولان بهداشتی از لزوم دسترسی کافی مردم به این تجهیزات پیشگیرانه سخن گفته‌اند اما هنوز بازار این کالاها به ثبات نرسیده و تمام خواسته‌های مردم را برطرف نکرده است.

هرچند در این مدت با پیگیری‌های صورت گرفته خط تولید این محصولات با حداکثر توان کار خود را ادامه داده‌اند و حتی با مجوزهای دولت برخی از کارخانه‌هایی که در تولید مواد ضدعفونی فعالیت نمی‌کردند با تغییر خط تولید خود رساندن این محصول به مردم را گسترش داده‌اند اما در عمل همچنان این بازار با مشکلاتی مواجه است.

خسرو فروغان گران‌سایه – عضو اتاق بازرگانی ایران – در گفت‌وگو با صلح خبر، درباره چرایی به آرامش نرسیدن این بازار، اظهار کرد: هر بازاری برای رسیدن به تعادل نیاز به شکل‌گیری یک ارتباط منطقی میان عرضه و تقاضا دارد. بازار مواد ضدعفونی‌کننده و ماسک تا پیش از این در میان مردم عادی بسیار محدود بود و از این‌رو خطوط تولید گسترده‌ای برای آنها فعالیت نمی‌کرد.

وی ادامه داد: پس از ورود ویروس کرونا به کشور ناگهان تقاضا برای این محصولات چند ده برابر شد و قاعدتا بازار در کوتاه مدت توان تامین تمام این نیازها را نداشت. از این‌رو در بازار کمبود به وجود آمد.

این عضو اتاق بازرگانی ایران با بیان این‌که در حوزه نظارت بر قیمت‌ها و شرایط بازار از سال‌ها قبل ابهاماتی وجود داشته، گفت: نه تنها در حوزه محصولات مرتبط با کرونا که حتی در سایر بازارها نیز ما همواره این ایراد را مطرح کرده بودیم که به دلیل محدودیت تعداد بازرسان و مشکلاتی که اصناف و سایر واحدها در نظارت همه‌جانبه در بازار دارند بعضا تخلفاتی در بخش‌های مختلف رخ می‌دهد.

فروغان گران‌سایه اضافه کرد: در صورتی که نحوه‌ی نظارت خود در بازار را تغییر ندهیم و با توانمند کردن بازرسان و افزایش تعدادشان راه ایجاد فساد و افزایش قیمت‌ها را نبندیم نه تنها در بازار فعلی و در دیگر بخش‌ها نیز همچنان با مشکل مواجه خواهیم بود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید