سیدمهدی مقدسی امروز سه شنبه در بیست و سومین سالروز ملی صادرات استان مرکزی اظهار کرد: در صورتی که مسائل و مشکلات به صورت کلی و جامع حل نشود، گلایههای مکرر به نتیجه نخواهد رسید، با توجه به وجود ذخایر گازی، نفتی، معدنی در کشور و برخورداری از نیروی انسانی ارزشمند، انتظار میرود میزان صادرات فراتر از رقمهای فعلی باشد.
وی با بیان اینکه رقم بودجه سال ۹۹ مبهم است، از طرفی مشخص نیست که آینده سیاست خارجی کشور چه میشود و باید این مشکلات که پیشنیاز توسعه کشور است مرتفع شود، افزود: با توجه به ظرفیتهای موجود در کشور این رقم برای بودجه مناسب نیست، از طرفی تناقضهایی در حوزه سیاستهای خارجی وجود دارد که باید با یک عزم جدی در راستای تنش زدایی گام برداشت.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به هر اقدامی که دلسوزان نظام برای حل مشکلات انجام میدهند برچسب سیاسی زده میشود، در حال حاضر در مراودات تجاری با کشورهای همسایه دچار مشکل و موانع هستیم و افرادی که جنون فکری دارند با انتخاب سیاست های غلط کشور را دچار مشکل میکنند.
مقدسی ادامه داد: کشورهای روسیه و چین خواهان برقراری ارتباط تجاری با بازرگانان و صادرکنندگان استان هستند اما این مهم به دلایل مختلف امکانپذیر نیست.
وی ادامه داد: اکثریت اعضای مجلس شورای اسلامی با جمعبندی های مکرر لوایحی را تصویب کردند ولی این لوایح مدتهاست در مجمع تشخیص مصلح خبرت نظام در حال بررسی است و هنوز به نتیجه نرسیده است. از مجموع تشخیص مصلح خبرت نظام انتظار میرود با تایید مصوبات و لوایح چهارگانه راه را برای مراودات اقتصادی کشور باز کنند.
مقدسی با تاکید بر اینکه نباید موضوعات بین المللی را سیاسی کرد، گفت: نمیتوان با اعمال سیاستهای غلط روابط بین المللی کشور را قفل کرد و شعار توسعه صادرات داد. لازم است برای رفع این مشکل فرآیند قانونگذاری کشور که دچار مشکل است اصلاح شود.
وی افزود: پیوستن به کنوانسیونها و معاهدات بین المللی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و باید ایرادات موجود در این مسیر برطرف شود.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: به جای تشکیل کانال مجازی و تخریب اندیشههای پاک و شخصیتهای استانی باید از تمامی ظرفیت های موجود در راستای حل مشکلات کشور استفاده کرد.
مقدسی گفت: با شعار دادن نمیتوان مشکلات صادرات را برطرف کرد بلکه باید با برنامه ریزی و انتخاب روشهای صحیح موانع تولید و صادرات را مرتفع ساخت.
وی با بیان اینکه فرآیند قانونگذاری در کشور دچار ایراداتی است، افزود: باید اصلاح برخی روش ها را پذیرفت و با شجاعت ساختار بودجه و ساختار اداری را اصلاح کرد، شجاعت در اصلاح روش ها ایراد نیست و از مجمع تشخیص مصلح خبرت نظام انتظار میرود که راه را برای مراودات تجاری باز کند.
انتهای پیام