امروز: یکشنبه, ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 8 شوال 1446 | 2025-04-06
کد خبر: 242190 |
تاریخ انتشار : 07 مهر 1397 - 21:48 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سلامت صلح خبر به گزارش خبرنگار صلح خبر، ایرج حریرچی عصر امروز در جریان بازدید از بیمارستان معرفی زاده و کلینیک تخصصی شادگان در جمع خبرنگاران گفت: به رغم بازسازی بیمارستان قدیمی شادگان که در حال ارائه خدمات به شهروندان نیز هست اما نیاز به انجام اقدامات بیشتری در این باره داریم […]

به گزارش مجله سلامت صلح خبر

به گزارش خبرنگار صلح خبر، ایرج حریرچی عصر امروز در جریان بازدید از بیمارستان معرفی زاده و کلینیک تخصصی شادگان در جمع خبرنگاران گفت: به رغم بازسازی بیمارستان قدیمی شادگان که در حال ارائه خدمات به شهروندان نیز هست اما نیاز به انجام اقدامات بیشتری در این باره داریم و برای آن نیز رایزنی هایی برای احداث یک بیمارستان جدید در شادگان انجام شده است.

وی با اشاره به زمان بر بودن ساخت این بیمارستان جدید افزود: به منظور جبران فاصله زمانی ساخت بیمارستان جدید تا بهره برداری باید از بیمارستان موجود به صورت بهینه استفاده و نیاز مردم رفع شود؛ از آنجایی که شادگان شهرستانی بزرگ است و فاصله قابل توجه ای تا آبادان و اهواز دارد باید ترتیبی اتخاذ کرد تا کمترین انتقال بیمار از این جا به سایر شهرها انجام شود؛ به طور معمول در شهرهایی که بیمارستان صد تختخوابی وجود دارد انتظارمان آن است که ۷۰ درصد بیماران در شهرستان درمان شوند و به خارج شهر منتقل نشوند.

حریرچی اظهار کرد: در حال حاضر ۱۸ متخصص در این شهرستان فعالیت دارند اما تعداد آنها کافی نیست؛ در برخی رشته ها نیز اصلا متخصصی وجود ندارد، البته تمهیداتی اندیشیده شده تا برخی متخصصان دیگر نیز بر مجموعه فعلی افزوده شود.

قائم مقام وزیر بهداشت تصریح کرد: با توجه به اینکه در این شهرستان تعداد مجروحان نیز قابل توجه است و خدمات ویژه ای نیز به آنان ارائه می شود، امیدواریم که بتونیم از محل منابعی که از طرح تحول سلامت اختصاص می یابد و منابعی که برای بیمارستان جدید پیش بینی می کنیم مشکلات بیمارستانی مردم برطرف شود.

پذیرش بیمار از فاو و ام القصر

حریرچی در بخش دیگری از سخنان خود درباره بازدید خود از بیمارستان شهر اروندکنار گفت: در اروند کنار یک بیمارستان ۳۲ تختخوابی خوبی راه اندازی شده که به آی.سی.یو و سی.سی.یو نیز مجهز شده است، اما باید توجه داشت که این گونه بیمارستان ها در شهرهای کوچک به طور معمول بیماردهی خوبی ندارند.

وی با بیان اینکه دعا می کنیم کسی بیمار نشود اما رونق و توسعه هر بیمارستان به تعداد بیماران مراجعه کننده به آن بستگی دارد، افزود: آمار بیماری شناسی و بیمار دهی اصولی دارد و از آنجایی که به نظر نمی رسد که این بیمارستان تنها از بیماران محلی بتواند پر شود یکی از گزینه ها ی خوبی در این باره استفاده از پتانسیل فاو و ام القصر در قالب توریست درمانی است که می توانند به این بیمارستان مراجعه کنند.

وی اظهار کرد: انجام این کار هم برای رونق منطقه و هم رونق بیمارستان مفید و ثمربخش است ضمن آنکه منافع حاصل از این اقدام می تواند سرویس دهی به خود مردم را افزایش دهد که در این باره نیز برنامه ریزیهای مربوطه انجام می شود.

کد خبر 4416125

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید