امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 350128 |
تاریخ انتشار : 10 فروردین 1399 - 2:14 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر یک روزنامه‌نگار کره‌ای در یادداشتی که برای صلح خبر فرستاده، تجربه موفق یکی از استان‌های کره جنوبی برای غلبه بر ویروس کرونا را به اشتراک گذاشته است. به گزارش صلح خبر،‌ «سانگ کی لی» بنیانگذار انجمن روزنامه‌نگاران آسیایی (AJA) که مدیریت مجموعه رسانه‌ای AsiaN را برعهده دارد، به واسطه […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

یک روزنامه‌نگار کره‌ای در یادداشتی که برای صلح خبر فرستاده، تجربه موفق یکی از استان‌های کره جنوبی برای غلبه بر ویروس کرونا را به اشتراک گذاشته است.

به گزارش صلح خبر،‌ «سانگ کی لی» بنیانگذار انجمن روزنامه‌نگاران آسیایی (AJA) که مدیریت مجموعه رسانه‌ای AsiaN را برعهده دارد، به واسطه یکی از روزنامه‌نگاران ایرانی، تجربه یکی از استان‌های کره ‌جنوبی را در مواجهه با ویروس کرونا و غلبه بر آن، در اختیار صلح خبر قرار داده است. 

کشور کره جنوبی توانسته تا حد زیادی بر شیوع ویروش کرونا غلبه کند و لی‌سانگ معتقد است که مدل‌سازی از رویکرد این کشور آسیایی می‌تواند راهگشای بسیاری از کشورها از جمله ایران برای چیره شدن بر این بحران جهانی باشد. 

در این یادداشت آمده است:
«لی جائه میونگ» فرماندار استان گیونگی کره جنوبی، گفت: ما سریعاً درآمد اولیه را برای همه شهروندان فراهم خواهیم کرد. دولت در تاریخ ۲۴  می اعلام کرد که آنها از ماه آوریل حدود ۸۱ دلار برای هر نفر (۱۰۰ هزار وون کره جنوبی) و ۳۲۴ دلار (۴۰۰ هزار وون) برای هر خانوار چهار نفری یارانه فاجعه اختصاص می‌دهند و رسما یارانه فاجعه استان گیون‌دوگی را اعلام کردند. 

این کمک هزینه شامل همه شهروندان این استان فارغ از سن و میزان درآمد آنها می‌شود. 

تا انتهای فوریه ۲۰۲۰، استان گیونگی کره جنوبی جمعیتی برابر با ۱۳ میلیون و ۲۵۶ هزار و ۳۷۷ نفر داشته که ۲۵ درصد از جمعیت کل کشور را تشکیل می‌دهند و ۱۰۷۸ میلیون دلار برای یارانه فاجعه اختصاص داده است. تاکنون چندین استان دیگر از جمله استان گیونگی جنوبی، دائجون و دئگو نیز تصمیم گرفته‌اند پس از استان گیونگی، طرح یارانه فاجعه را معرفی کنند.

معرفی یارانه فاجعه برای شهروندان استان گیونگی می‌تواند محرکی برای پرداخت این کمک‌ هزینه در سطح ملی باشد و هم می‌تواند مدلی برای کشورهایی چون آمریکا، چین، انگلیس، سنگاپور و غیره باشد. «پل کروگمن» اقتصاددان آمریکایی نیز در سال ۱۹۶۸ میلاد، آخرین راه تقویت اقتصاد را ارائه دادن پول نقد به همه افراد از طریق نظریه “پول هلیکوپتری” مطرح کرد.

اقتصاد امریکا اخیرا با گسترش شیوع ویروس کرونا به شدت تحت تاثیر قرار گرفته و تنی چند از اقتصاددادن آمریکایی از جمله «گریگوری منکیو» پروفسور دانشگاه هاروارد و پروفسور «نوریل روبینی» از دانشگاه نیویورک به لزوم استفاده از نظریه “پول هلیکوپتری” در مقطع کنونی اصرار دارند. 

پروفسور «روبینی» معتقد است، اختصاص دادن ۱۰۰۰ دلار به هر یک از شهروندان آمریکایی، موثرترین سیاست برای کاهش تاثیر رکورد اقتصادی است. 

نقشه کره جنوبی و استان گیونگی 

یکی از ویژگی‌های متمایز ارائه یارانه فاجعه در استان گیونگی کره جنوبی این است که این کمک هزینه به تمامی ساکنان استان اختصاص داده شده است. حتی اگر کمک هزینه کم باشد، باز هم پیش‌بینی می‌شود که نقش مهمی در حمایت از خانواده‌ها و جلوگیری از افزایش مصرف داشته باشد. 

فرآیند پرداخت این یارانه هم بسیار ساده است و شما تنها باید در مرکز اداره رفاهی منطقه خود تایید هویت شوید و در این صورت می‌توانید بلافاصله هزینه را به نمایندگی از کل خانواده‌تان دریافت کنید و استفاده از این هزینه محدود به فروشگاه‌های بزرگ، مراکز خرید و سوپرمارکت‌ها در استان گیونگی شده تا این پول تنها در این استان گردش داشته باشد. مسئولان این استان معتقدند، این یارانه نه تنها به خانوارها کمک می‌کند بلکه همزمان موجب افزایش فروش کسب‌ و کارهای کوچک و بزرگ می‌شود. 

«لی جائه میونگ» فرماندار استان گیونگی پیش از ارائه یارانه فاجعه نیز به سبب ایفای نقشی مهم در کاهش شیوع ویروس کرونا در این استان مورد حمایت مردم قرار گفته است. از جمله مهم‌ترین اقدامات تعطیلی کلیسای شین‌چانجی در استان دئگو بود که موجب آلوده شدن هزاران نفر به ویروس کرونا شده بود.

«لی جائه میونگ» فرماندار استان گیونگی کره جنوبی

مهار ویروس کرونا که تا به امروز بیش از ۶۱۴ هزار نفر مبتلا و ۲۸ هزار مرگ را در سطح جهان رقم زده، نیازمند حکمت و خرد بیشتر رهبران کشورهای جهان است. 

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید