امروز: یکشنبه, ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 8 شوال 1446 | 2025-04-06
کد خبر: 331527 |
تاریخ انتشار : 08 دی 1398 - 9:56 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر نخست وزیر ایتالیا اعلام کرد، ایجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز لیبی می‌تواند به توقف اقدامات جنگی در این کشور کمک کند. به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، جوزپه کونته، نخست وزیر ایتالیا در آخرین کنفرانس مطبوعاتی خود در سال ۲۰۱۹ میلادی در رم، خاطرنشان […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

نخست وزیر ایتالیا اعلام کرد، ایجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز لیبی می‌تواند به توقف اقدامات جنگی در این کشور کمک کند.

به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، جوزپه کونته، نخست وزیر ایتالیا در آخرین کنفرانس مطبوعاتی خود در سال ۲۰۱۹ میلادی در رم، خاطرنشان کرد: ما فقط با دو ارتش در لیبی مواجه نیستیم بلکه با اشخاص مسلح و قبایل نیز روبرو هستیم که این کشور را به صورت غیر قابل تصوری تکه تکه کرده است. این موضوع درست نیست که می‌توان با راه حلی نظامی، ثبات را طی چند هفته به لیبی بازگرداند.

 وی در ادامه افزود: ایجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز لیبی می‌تواند ابزار مناسبی برای برقراری آتش‌بس و صلح خبر و نیز توقف اقدامات جنگی در این کشور باشد.

کونته تاکید کرد که در جریان گفت‌وگو با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه از وی خواسته است که از انجام عملیات زمینی در لیبی جهت حمایت از دولت وفاق ملی لیبی به رهبری فائز السراج امتناع کند.

نخست وزیر ایتالیا همچنین تصریح کرد: عملیات ترکیه مسیر را در مقابل تشدید تنش نظامی غیرقابل تصوری باز می‌کند و تلفات زیادی را در میان غیرنظامیان به وجود می‌آورد و به هیچ‌کس اجازه تحقق پیروزی را نخواهد داد.

پیشتر دولت وفاق ملی لیبی از آنکارا خواسته بود کمک هوایی، زمینی و دریایی برای مقابله با حملات نیروهای موسوم به “ارتش ملی لیبی” تحت فرماندهی خلیفه حفتر ارائه دهد.

بعد از سال ۲۰۱۱ میلادی که معمر قذافی، دیکتاتور سابق لیبی در جریان ناآرامی‌ها با حمایت ناتو بعد از چهار دهه ماندن در قدرت برکنار و کشته شد، این کشور نفت‌خیز  بحران‌های جدیدی به خود دید. لیبی از آن زمان شاهد ظهور دو رقیب در کرسی قدرت بوده است؛ خلیفه حفتر، فرمانده ارتش ملی لیبی در قسمت شرق این کشور و دیگری دولت وفاق ملی مستقر در طرابلس که از سوی سازمان ملل متحد به رسمیت شناخته می‌شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید