امروز: پنجشنبه, ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 19 شوال 1446 | 2025-04-17
کد خبر: 235303 |
تاریخ انتشار : 18 تیر 1397 - 17:58 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سلامت صلح خبر به گزارش صلح خبر، محمدحسین قربانی، درباره وضعیت اشتغال پرستاران در حوزه سلامت، افزود: امور پرستاری باید بر اساس قوانین نظام خدمات پرستاری از جمله تعرفه گذاری و نظارت بر امور  پرستاری که به طور مستقیم زیر نظر سازمان نظام پرستاری است، کنترل و تعیین شود اما از سوی […]

به گزارش مجله سلامت صلح خبر

به گزارش صلح خبر، محمدحسین قربانی، درباره وضعیت اشتغال پرستاران در حوزه سلامت، افزود: امور پرستاری باید بر اساس قوانین نظام خدمات پرستاری از جمله تعرفه گذاری و نظارت بر امور  پرستاری که به طور مستقیم زیر نظر سازمان نظام پرستاری است، کنترل و تعیین شود اما از سوی دیگر نیز ساز و کار حرفه پزشکی متعلق به سازمان نظام  پزشکی است. بنابراین تقسیم بندی‌ها مذکور نشان می‌دهد که رسالت فعالیت دو حوزه پرستاری و پزشکی با یکدیگر متفاوت  است.

وی تصریح کرد: پزشکان برای اخذ پروانه طبابت می بایست به سازمان نظام پزشکی مراجعه کنند بدین معنا که تمام پروانه‌های پزشکی بر مبنای مجوز سازمان نظام پزشکی صادر می‌شوند و این در حالی است که ارائه خدمات نظام پرستاری نیز باید بر مبنای سازمان نظام پرستاری تعیین شود، بنابراین خدماتی برای رشته پرستاری برای ویزیت بیماران در منازل نیز تعریف شده است که این امر جزو وظایف نظام پرستاری است.

قربانی افزود: ارائه بسیاری از خدمات پرستاری در  منزل بر مبنای اصول پرستاری تعریف شده است بنابراین ارائه خدمات پرستاران با پزشکان در راستای مشاهده و ویزیت بیماران متفاوت است بنابراین مشخص است که رسالت کار پزشک و پرستاران با یکدیگر متفاوت است بنابراین بدیهی است که پرستاران نمی تواند به سبک پزشکان برای بیماران نسخه‌ تجویز کنند.

وی ادامه داد: بسیاری از افراد از جامع پرستاری فارغ التحصیل شدند که متاسفانه شغل مناسبی ندارند بنابراین باید فضای توسط بخش خصوصی برای ارائه خدمات پرستاران حتی در منازل مهیا شود تا بتوان از ظرفیت‌های پرستاران نیز با توجه به دانشی که دارند بهترین بهره را  ببرند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، یادآورشد: نوع خدماتی که پرستاران می بایست ارائه دهند در نظام پرستاری تعریف شده است و از سوی دیگر نیز وظایف پزشکان نیز بر مبنای شرایط پزشکان تعریف شده است بطور مثال پزشک عمومی اجازه ندارد جراحی کند یا متخصص پوست نمی تواند جراحی چشم کند زیرا در  حوزه سلامت تمام وظایف مشخص است.

کد خبر 4342414
حبیب احسنی پور

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید