به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، در این پایش 9 آبشخور توسط افراد خبره از ساعت 5 صبح الی 15 عصر مورد پایش مستقیم قرار گرفت. کلیه مشاهدات گونه های برجسته به همراه وضعیت ظاهری و علائم قابل روئیت ثبت گردید.طی این بررسی مشخص شد به دلیل شدت خشکسالی سال جاری […]
به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛
به گزارش ایسنا، در این پایش 9 آبشخور توسط افراد خبره از ساعت 5 صبح الی 15 عصر مورد پایش مستقیم قرار گرفت. کلیه مشاهدات گونه های برجسته به همراه وضعیت ظاهری و علائم قابل روئیت ثبت گردید.
طی این بررسی مشخص شد به دلیل شدت خشکسالی سال جاری و گذشته شاخص های زادآوری علف خواران وحشی پارک کاهش جدی داشته است به گونه ای که عمدتا زادآوری صورت نگرفته و یا زاده های سال جدید بقا نیافته اند.
از سوی دیگر به نظر می رسد موضوع مهاجرت قوچ و میش و پراکنش گونه های برجسته پارک به مناطق اطراف بسیار جدی بوده و ضرورت دارد توزیع علوفه که به صورت محدود در بعضی از قسمت های پارک صورت می گرفت با جدیت بیشتری دنبال شود.
در این پایش علائمی از بیماری های حیات وحش مشاهده نگردید. اگرچه بعضی از گله های حیات وحش از لحاظ جسمانی لاغر بودند که مؤید شدت خشکسالی و کم غذایی در پارک می باشد.
بر اساس گزارش سایت سازمان حفاظت محیط زیست، نتایج این پایش، نحوه ادامه مدیریت پارک و احیانا تغذیه دستی به منظور عبور از بحران سال جاری را مشخص خواهد کرد.ضمن اینکه ارائه نتایج آن به سازمان مرکزی موجب خواهد شد تصمیم گیری های کلان مدیریتی برای تکمیل زنجیره غذایی پارک و احیانا پروژه هایی نظیر معرفی پلنگ و….. سریعتر صورت گیرد.
انتهای پیام
Let’s block ads! (Why?)
ایسنا
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.