به گزارش صلح خبر، این کتاب در ۲۶۰ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه در انتشارت فرهنگ نشر نو با همکاری نشر آسیم راهی بازار شده است.
در مقدمه کتاب به قلم مترجم کتاب آمده است: با قدرت گرفتن احزاب راستگرا در کشورهای پیشرفته و بهویژه پس از روی کار آمدن دونالد ترامپ در ایالات متحده، بسیاری از استادان علوم سیاسی و حقوق اساسی در این کشورها به گونهای فزاینده از تضعیف و حتی تخریب دموکراسی در جهان احساس خطر کرده و تحقیقاتی گسترده در چرایی و زمینههای زایش و بالندگی و احتمالا مرگ تدریجی آن به عمل آوردهاند. به نظر اینان، انتخاب دونالد ترامپ در ایالات متحده نماد ظهور عصری جدید در تفکر سیاسی است که در آن دموکراسی مانند گذشته جای پای محکمی ندارد. اینان ظهور نیروها و حکومتهای اقتدارگرا و ضدلیبرال با سمتگیریهای ملی و بیگانهستیز را در جاافتادهترین دموکراسیهای غربی با شگفتی و ناباوری مورد مطالعه قرار میدهند؛ ظهور پدیده ترامپ، پایان دموکراسی نیست ولی از علائم ضعف و فتورِ آن است. در همین مدت کوتاه، کتابها و مقالاتی پرشمار در اینباره منتشر شده است. ایده اصلی در این مباحث آن است که دموکراسی (و به ویژه «لیبرال دموکراسی») که پس از جنگ دوم جهانی در جهان غرب در حد تقدس مورد احترام بوده و در بسیاری از نقاط دیگرِ جهان نیز جانبدارانی پروپاقرص دارد، به دلایلی چند در خطر نابودی است.
همچنین در نوشته پشت جلد کتاب میخوانیم: هرگاه که دموکراسیِ دیگری در سراشیبی سقوط میافتد، میخواهیم بدانیم آیا هشداری است به سرنوشت احتمالی دموکراسیِ ما؟ هر وقت که جان مردم از یک سیاستمدار به لب میرسد، راهی هست تا سیاستمدار دیگری را به جای او انتخاب کنند. رهبران مخوف یا چنانکه در چین میگفتند «امپراتوران بد» ممکن است بیسروصدا سر به نیست شوند. احزاب سیاسی در حال احتضار، سرانجام به گورستان تاریخ سپرده میشوند. اگر دموکراسی واقعا مغفول بماند یا تضعیف شود، بعید نیست که یک «امپراتور بد» آهسته در نهادهای آن بخزد و جا خوش کند، طوری که دیگر نتوان از دستش خلاص شد.
انتهای پیام