به گزارش مجله فرهنگ و هنر پایگاه صلح خبر ؛ سیدمحمدمهدی طباطبایینژاد در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه فیلمهای «خارج از مسابقه» به انتخاب شما به عنوان دبیر جشنواره در این بخش به نمایش درمیآیند؟ گفت: این فیلمها از جمله فیلمهایی بودند که تمایل داشتند که در جشنواره باشند، البته بخشی از آنها خودشان […]
به گزارش مجله فرهنگ و هنر پایگاه صلح خبر ؛
سیدمحمدمهدی طباطبایینژاد در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه فیلمهای «خارج از مسابقه» به انتخاب شما به عنوان دبیر جشنواره در این بخش به نمایش درمیآیند؟ گفت: این فیلمها از جمله فیلمهایی بودند که تمایل داشتند که در جشنواره باشند، البته بخشی از آنها خودشان درخواست کرده بودند تا فیلمهایشان در بخش رقابتی به نمایش درنیاید و فقط در جشنواره اکران داشته باشند.
دبیر جشنوارهی «سینماحقیقت» از فرشاد فدائیان، منوچهر طیاب و رخشان بنیاعتماد تهیهکننده مجموعه فیلمهای «کارستان» به عنوان مستندسازانی نام برد که متقاضی حضور در بخش خارج از مسابقهی جشنوارهی سینماحقیقت بودند و فیلمهایشان در بخش غیررقابتی به نمایش درخواهد آمد.
او با اشاره به دیگر فیلمهایی که در بخش خارج از مسابقه به نمایش درمیآیند، ادامه داد: برخی فیلمسازانی که فیلمهایشان در بخش مسابقه پذیرفته نشده بود، اعتراضهای مکتوبی را مطرح کردند که این اعتراضها در شورایی متشکل از نمایندگان هیات انتخاب و دو نماینده دبیر جشنواره (اینجانب) بررسی شد و همانطور که پیش از این اعلام شد، برخی اعتراضها وارد بود و در نهایت چند فیلم به بخش مسابقه اضافه شدند و برخی اعتراضها نیز وارد نبود و به جشنواره هم اضافه نشدهاند.
طباطبایینژاد دربارهی ارزیابیاش از عملکرد هیات انتخاب با توجه به برخی اعتراضها گفت: طبیعتاً من به عنوان دبیر جشنوارهی سینماحقیقت حامی هیات انتخاب هستم اما این بدان معنا نیست که کار هیات انتخاب مبرا از خطا باشد؛ یک بخش آن سلیقهای است و البته من وظیفهام حمایت از انتخابهایی است که انجام شده، چون گروهی از فعالان سینمای مستند که سابقه خوبی در این عرصه دارند، جزء هیات انتخاب بودند.
دبیر جشنوارهی سینماحقیقت در پاسخ به اینکه شنیده میشود فیلمهای مستند پیروز کلانتری و مهوش شیخالسلامی به عنوان مستندسازان “باسابقه” به جشنوارهی حقیقت راه نیافتهاند، فقط این موضوع را تایید کرد و توضیحات بیشتری نداد.
طباطبایینژاد در بخش دیگری از این گفتوگو تاکید کرد که با اعلام فیلمهای بخش خارج از مسابقه، دیگر فیلمی به جشنواره اضافه نخواهد شد و کنداکتور جشنوارهی سینماحقیقت نیز بسته شده است.
این مدیر فرهنگی درباره پیشبینیاش از جشنوارهی سینماحقیقت پیشرو خاطرنشان کرد: به نظر من در بین فیلمهای بلند رقابت جدی وجود دارد، چون تعداد فیلمهای شاخص زیاد است و من از همین الان نگرانی دارم که در بین این همه فیلم خوب، خصوصاً در بخش فیلمهای بلند کار داوری سخت باشد.
دبیر جشنوارهی سینماحقیقت از نگرانی دیگرش سخن گفت و مطرح کرد: ما همیشه سالن بزرگ سینما فلسطین و سینما سپیده را برای برپایی جشنواره در اختیار داشتیم و جمعیت زیادی را میتوانستیم پوشش بدهیم، اما الان در پردیس «چارسو» با توجه به همه محاسنی که دارد جای نگرانی وجود دارد که صندلیهای تنها سالن بزرگ این مجموعه به اندازه سالن سینما فلسطین نیست و این موضوع ما را نگران میکند که چه تعداد مخاطب را بتوانیم پوشش بدهیم، اما برنامهریزی کردیم که همه فیلمها دو بار نمایش در پردیس «چارسو» داشته باشند تا در دو فرصتی که بوجود آمده، علاقهمندان بتوانند فیلمهای مورد نظرشان را ببینند.
طباطبایینژاد در پاسخ به اینکه آیا نمیتوان سالنی همچون «سپیده» را به جشنوارهی سینماحقیقت اضافه کرد که این نگرانیها از بین برود، گفت: الان این امکان فراهم نیست و ما میخواستیم از پراکندگی سالهای قبل که دو سالن بود (فلسطین و سپیده) جلوگیری کنیم و همه را در یک جا (چارسو) متمرکز کنیم.
دبیر جشنوارهی حقیقت اظهار امیدواری کرد: در جشنوارهی سینماحقیقت پیش رو با جشنوارهی پُرشوری مواجه باشیم و خاطره سالهای قبل را تجدید کنیم.
جشنوارهی سینما حقیقت از 14 تا 21 آذر ماه در پردیس «چارسو» برگزار میشود.
انتهای پیام
Let’s block ads! (Why?)
ایسنا
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.