امروز: چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 24 ذو القعدة 1446 | 2025-05-21
کد خبر: 373444 |
تاریخ انتشار : 01 مرداد 1399 - 7:08 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر همزمان با شیوع ویروس کرونا و لزوم کاهش حضور افراد در اجتماع، دورکاری و فراهم کردن بستر توسعه آن مورد توجه قرار گرفته است. در این زمینه یک کارشناس حوزه مدیریت ملزومات گسترش دورکاری و در پی آن تغییرات در سبک‌های مدیریتی ارگان‌ها را تشریح کرد.  علیرضا تفرشی در […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

همزمان با شیوع ویروس کرونا و لزوم کاهش حضور افراد در اجتماع، دورکاری و فراهم کردن بستر توسعه آن مورد توجه قرار گرفته است. در این زمینه یک کارشناس حوزه مدیریت ملزومات گسترش دورکاری و در پی آن تغییرات در سبک‌های مدیریتی ارگان‌ها را تشریح کرد. 

علیرضا تفرشی در گفت‌وگو با صلح خبر، درباره تاثیرات گسترش ویروس کرونا بر کار و سبک‌های مدیریتی و سازمان، اظهار کرد: زمانی که درباره دنیای کنونی همراه با کرونا صحبت می‌کنیم به یکسری الگوهای ذهنی جدید احتیاج داریم تا فعالیت‌های خود را ادامه بدهیم. در این زمینه، موضوع رهبری یا مدیریت مطرح می‌شود تا بتوانیم فرآیندها را رهبری کنیم که به آن رهبری دیجیتال می‌گویند که قبل از شیوع این ویروس، رهبری دیجیتال برای رهبران و مدیران  یک سازمان تعریف نشده بود.

وی با بیان اینکه مدیریت یا رهبری دیجیتال به یکسری اقدامات و ملزومات احتیاج دارد، گفت: یکی از این موارد جدی شدن موضوع دورکاری است که بسته به سیاست‌ها و ماهیت مشاغل متغیر است و در این راستا، به توسعه قوانین و مقررات دورکاری در کشور احتیاج است. بحث دیگر در این زمینه این است که چگونه به افراد برای کارکردن در خانه انگیزه بدهیم و چگونه برای آن‌ها کار تعریف کنیم و آن را از آن‌ها تحویل بگیریم. 

ظهور تیم‌های مجازی با دورکاری 

این کارشناس حوزه مدیریت افزود: کار گروهی یا تیمی نیز در این بین به تیم مجازی تبدیل شده که اعتماد بین افراد تیم از راه دور در این زمینه حائز اهمیت است. همچنین، اینکه چگونه مسئولیت‌ها بین افراد تیم تقسیم شود هم یکی دیگر از چالش‌های تیم مجازی است  که توصیه می‌شود تا رهبری تیم یا مسئولیت‌ها بین افراد جابه‌جا شود. 

تفرشی درباره چگونگی ارزیابی عملکرد کارمندان در دوران دورکاری، توضیح داد: در دنیا یکسری نرم‌افزارها را توسعه دادند تا از طریق آن‌ها عملکرد افراد را مورد بررسی قرار دهند؛ بنابراین در حال حاضر سازمان‌های سنتی نیاز دارند تا این نرم‌ افزارها را در ارگان خود توسعه بدهند. 

امنیت اطلاعات و پهنای باند از مهمترین چالش‌های دورکاری

به گفته وی سلامت روان نیز یکی از موضوعات مهم در دورکاری است و در دورکاری یکسری چالش‌ها هم وجود دارد که شامل امنیت اطلاعات است. علاوه براین، پهنای باند نیز در این راستا مهم است تا اختلالی در طول فرآیند دورکاری ایجاد نشود. 

تفرشی ادامه داد: دورکاری نه تنها نباید کیفیت عملکرد را کاهش بدهد بلکه باید به‌گونه‌ای عمل شود تا عملکرد ارتقا پیدا کند، زیرا در حوزه مدیریت زمانی که موضعی جدیدی مطرح می‌شود باید به افزایش پاسخگویی و عملکرد توجه کرد؛ در غیر اینصورت دلیلی برای اجرای دورکاری نخواهد بود.

این کارشناس حوزه مدیریت، ارتقای مهارت‌های کارمندان همچون توانایی فعالیت با فناوری‌ها را از جمله ملزومات دورکاری دانست و خاطرنشان کرد: اگر از امروز برای دورکاری و تقویت آن در کشور اقدام کنیم، در روزهای آینده و بحران‌های دیگر آسیب‌های کمتری خواهیم دید. 

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید