امروز: یکشنبه, ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 15 شوال 1446 | 2025-04-13
کد خبر: 421499 |
تاریخ انتشار : 08 اسفند 1399 - 10:28 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر پارلمان هلند یک طرح غیر الزام‌آور را تصویب کرد که بر اساس آن، رفتار چین با اقلیت مسلمان اویغور مصداق “نسل کشی” است. به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری رویترز، این نخستین اقدام از سوی این کشور اروپایی است که در آن، نوع رفتار چین با […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

پارلمان هلند یک طرح غیر الزام‌آور را تصویب کرد که بر اساس آن، رفتار چین با اقلیت مسلمان اویغور مصداق “نسل کشی” است.

به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری رویترز، این نخستین اقدام از سوی این کشور اروپایی است که در آن، نوع رفتار چین با مسلمان اویغور را نسل کشی اعلام می‌کند.

فعالان و کارشناسان حقوق بشری می‌گویند، دست کم یک میلیون مسلمان اویغوری در اردوگاه‌های کار اجباری در منطقه دور افتاده غرب چین یعنی سین‌کیانگ در حبس هستند. این فعالان و برخی از سیاستمداران غربی، چین را به استفاده از شکنجه، کار اجباری و عقیم سازی متهم کرده‌اند.

چین اما این نقض‌های مربوط به حقوق بشر در سین‌کیانگ را رد می‌کند و می‌گوید: اردوگاه‌های این منطقه با هدف آموزش‌های فنی و حرفه‌ای تاسیس شده و برای مقابله با افراط گرایی ضرورت دارد.

در طرح تصویب شده پارلمان هلند بدون اشاره مستقیم مسئول بودن دولت چین آمده است: یک نسل کشی علیه اقلیت اویغور در چین در حال رخ دادن است.

حزب محافظه کاری مارک روته، نخست وزیر هلند علیه این قطعنامه رای داد.

“استف بلوک”، وزیر خارجه هلند گفت که دولت نمی‌خواست از واژه “نسل کشی” استفاده کند چون چنین اصطلاحی از سوی سازمان ملل یا دادگاه بین المللی اعلام نشده است.

سفارت چین در لاهه روز پنجشنبه اعلام کرد، هرگونه مطلب درباره نسل کشی در سین‌کیانگ یک دروغ است و پارلمان هلند به صورت عمدی به دنبال لکه دار کردن وجهه چین و مداخله در امور داخلی چین است.

کانادا نیز اخیرا قطعنامه‌ای را تصویب و رفتار چین در قبال اویغورها را نسل کشی اعلام کرده است.

در طرح تصویب شده پارلمان هلند همچنین آمده، اقدامات صورت گرفته از سوی دولت چین شامل جلوگیری از تولد و وجود چنین اردوگاه‌هایی بر خلاف قطعنامه ۲۶۰ سازمان ملل است که به صورت کلی کنوانسیون نسل کشی نامیده می‌شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید