امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 126156 |
تاریخ انتشار : 03 دی 1395 - 14:51 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی پایگاه RSS ؛ وزیر ارشاد: دوران تک صدایی گذشته است؛ صداوسیما باید زبان همه ملت باشد اجتماع > اجتماعی – همشهری آنلاین:وزیر ارشاد در اختتامیه جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استان‌ها صدا و سیما گفت: روزگار تک صدایی گذشته است و صدا و سیما باید زبان همه ملت ایران، اقوام و احزاب کشور باشد. […]

به گزارش مجله اجتماعی پایگاه RSS ؛

وزیر ارشاد: دوران تک صدایی گذشته است؛ صداوسیما باید زبان همه ملت باشد

اجتماع > اجتماعی – همشهری آنلاین:
وزیر ارشاد در اختتامیه جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استان‌ها صدا و سیما گفت: روزگار تک صدایی گذشته است و صدا و سیما باید زبان همه ملت ایران، اقوام و احزاب کشور باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم اختتامیه نوزدهمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی استان‌های صدا و سیما امشب پنجشنبه دوم دی ماه با حضور مسئولان، مدیران و هنرمندان رسانه ملی در تالار امام رضا (ع) اهواز برگزار شد.

در این مراسم سیدرضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره انتظارات از سازمان صدا و سیما سخن گفت و بیان کرد: اولین انتظار از صدا و سیما و همه مدیران این حوزه در سراسر کشور این است که به نیازهای متنوع و متکثر جامعه و ذائقه های متکثر و الگوهای مصرف فرهنگی که دستخوش تغییرات شده اند پاسخگو باشند.

وی ادامه داد: صدا و سیما باید یک برنامه ریزی بلندمدت برای نیازسنجی دقیق از جامعه و خصوصا نسل جوان در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و … داشته باشد. طبیعتا صدا و سیما باید در برابر موج پرفشار و نیازهای جامعه و نسل جوان پاسخ‌های جدید و نو داشته باشد.

صالحی امیری با تاکید بر پاسخ‌های جدید عنوان کرد: ارائه پاسخ‌های کهنه به سوال‌های جدید نسل جوان باعث می‌شود رسانه ملی مخاطبان خود را از دست بدهد در حالی که رویکرد مخاطب محوری مساله اصلی این رسانه است و باید تداوم داشته باشد.

وی تصریح کرد: روزگار تک صدایی گذشته است و صدا و سیما باید زبان همه ملت ایران، اقوام، احزاب، نهله‌های هنری و دینی و … در سراسر کشور باشد. این نکته مهم است چون این رویکرد تکثرگرایی و چند صدایی میزان گرایش مخاطب به رسانه‌های بیگانه را کاهش می دهد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر ایجاد فضای نقد در صدا و سیما یادآور شد: ما به گفتگوی فرهنگی در میان اقشار اجتماعی نیاز داریم چرا که این گفتگوها باعث کاهش عصبیت در جامعه می‌شود و فضای درک بهتر و حرکت به سمت توسعه و تعالی را ایجاد می‌کند.

صالحی امیری گفت: امروز صدا و سیما باید در جهت مفاهیمی چون اقتصاد مقاومتی، استقلال، سازگاری اجتماعی، هم نوایی، همدردی و همگرایی ملی قدم های موثر بردارد و بیشتر در حوزه فرهنگ عمومی جامعه حرکت کند.

وی گفت: ما امروز بیشتر از هر زمان دیگری به اخلاق، معنویت، وفاق و انسجام ملی نیاز داریم، اینها از مهمترین محورهای حرکت در رسانه ملی هستند و لازم است که سازمان صدا و سیما به سبک زندگی مردم در خوراک، پوشاک، تجارت و … توجه کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به انتقال معنا در دنیای امروز عنوان کرد: زبان انتقال در دنیا تغییر کرده و از گفتگوی مستقیم به زبان شعر، فیلم، هنر و موسیقی تبدیل شده و استفاده حداکثری از این ظرفیت های هنری برای انتقال مفاهیم به شدت موثر است.

صالحی امیری در پایان سخنانش اظهار کرد: انتظار می رود که سازمان صدا و سیما در حوزه هنر سرمایه گذاری بیشتری انجام دهد چرا که هنر روح جامعه را تلطیف کرده و باعث دمیدن روح همگرایی ملی می‌شود و هنرمندان می‌توانند از طریق آنتن صدا و سیما به جامعه روح بدمند.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار RSS برای ما ارسال نمایید.

خبریار RSS

قوانین خبریار RSS

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی RSS 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید