امروز: شنبه, ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 10 شعبان 1446 | 2025-02-08
کد خبر: 400161 |
تاریخ انتشار : 26 آبان 1399 - 5:00 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر سرپرست حوزه تربیت و یادگیری کار و فناوری سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با اشاره به تدوین راهنماهای برنامه درسی در ۱۱ حوزه تربیت و یادگیری تا بهمن ماه جاری گفت: اگر بتوانیم امر تدوین راهنماها را طبق زمانبندی مناسب نهایی و ابلاغ کنیم احتمالا بتوانیم تا سال ۱۴۰۱ […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

سرپرست حوزه تربیت و یادگیری کار و فناوری سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با اشاره به تدوین راهنماهای برنامه درسی در ۱۱ حوزه تربیت و یادگیری تا بهمن ماه جاری گفت: اگر بتوانیم امر تدوین راهنماها را طبق زمانبندی مناسب نهایی و ابلاغ کنیم احتمالا بتوانیم تا سال ۱۴۰۱ کتاب‌های جدید را براساس برنامه راهنمای حوزه‌ها بنویسیم.

دکتر حمید یزدانی در گفت وگو با صلح خبر، با اشاره به روند تهیه‌ راهنماهای برنامه درسی حوزه تربیت و یادگیری کار و فناوری، اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی ها باید تا بهمن ماه مجموعه راهنماهای برنامه درسی در ۱۱ حوزه تربیت و یادگیری نهایی شود.

وی افزود: در حال نگارش اهداف دوره‌های تحصیلی در حوزه‌ کار و فناوری هستیم و باید چهار شایستگی یادگیری مادام العمر، شایستگی فناوری ارتباطات و اطلاعات، شایستگی‌های پایه فنی و شایستگی‌های غیرفنی را در این حوزه دنبال کنیم.

سرپرست حوزه تربیت و یادگیری کاروفناوری سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی درباره اینکه آیا کتب درسی در سال های آتی با توجه به راهنماهای برنامه درسی تدوین و بازنگری خواهند شد؟ گفت: اگر بتوانیم امر تدوین راهنماهای برنامه درسی در ۱۱ حوزه تربیت و یادگیری را طبق زمانبندی مناسب نهایی و ابلاغ کنیم احتمالا بتوانیم تا سال ۱۴۰۱ کتاب‌های جدید را براساس برنامه راهنمای حوزه‌ها بنویسیم.

یزدانی درباره کم و کیف مهارت آموزی برای دانش آموزان نیز گفت: طبق تاکید سند تحول بنیادین چنانچه دانش‌آموزی در هر پایه از دوره متوسطه دوم از نظام آموزشی خارج شد باید یک مهارت برای کسب معاش حلال فراگرفته باشد. مهارت آموزی را در دوره متوسطه دوم به جد پیگیر هستیم و آن را در قالب راهنماهای برنامه درسی نیز دنبال می کنیم.

سرپرست حوزه تربیت و یادگیری کاروفناوری سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با اشاره به اینکه اکنون نرخ پوشش در دوره فنی و حرفه‌ای و کاردانش نزدیک به ۳۹ درصد است، گفت: امیدواریم برنامه‌ درسی جدید با آموزش‌هایی که از دوره‌ ابتدایی آغاز می‌شود به ما در رسیدن به آمار ۵۰ درصدی پوشش تحصیلی در دوره فنی و حرفه‌ای و کاردانش طبق موکدات برنامه‌ی ششم توسعه کمک کند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید