امروز: شنبه, ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 10 شعبان 1446 | 2025-02-08
کد خبر: 242013 |
تاریخ انتشار : 05 مهر 1397 - 11:57 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر به گزارش خبرنگار صلح خبر مدیردفتر برنامه‌ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه  در کارگاه آموزشی خبرنگاران حوزه آب و محیط زیست که صبح روز گذشته توسط کرسی یونسکو در دانشگاه شریف برگزار شد، ضمن انتقاد از توسعه اراضی کشاورزی در حوضه آبریز دریاچه ارومیه اعلام کرد: موضوع توسعه کشاورزی در حوضه […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

به گزارش خبرنگار صلح خبر مدیردفتر برنامه‌ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه  در کارگاه آموزشی خبرنگاران حوزه آب و محیط زیست که صبح روز گذشته توسط کرسی یونسکو در دانشگاه شریف برگزار شد، ضمن انتقاد از توسعه اراضی کشاورزی در حوضه آبریز دریاچه ارومیه اعلام کرد: موضوع توسعه کشاورزی در حوضه آبریز دریاچه ارومیه را به شورای عالی امنیت ملی بردیم.

مسعود تجریشی تصریح کرد: ستاد احیای دریاچه ارومیه موظف است گزارش‌های مربوط به این موضوع و عملکرد سایر دستگاه‌ها در اختیار رسانه‌ها قرار دهد. احیای دریاچه ارومیه وظیفه ستاد احیای دریاچه ارومیه نیست بلکه این ستاد تنها هماهنگ کننده و ناظر بر عملکرد دستگاه‌های مختلف در احیای این دریاچه است.

وی تاکید کرد: در آغاز تشکیل ستاد احیای دریاچه ارومیه هیچ توافقی روی مسائل فنی دریاچه ارومیه وجود نداشت، ۷۵۰ نفر از متخصصان و کارشناسان برای تهیه برنامه احیای دریاچه ارومیه و رسیدن به اجماع در مورد مسائل فنی دریاچه حضور داشتند و نهایتا برنامه اجرایی و مالی برای احیای دریاچه طی پنج ماه تهیه و به سوالات و ابهامات مربوط به این موضوع پاسخ داده شد.

مدیردفتر برنامه‌ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه همچنین اعلام کرد: برنامه اجرایی و مالی ستاد احیای دریاچه ارومیه بازبینی می‌شود، و در بازنگری جدید برنامه ستاد احیای دریاچه ارومیه متوجه مشکلات اجرایی و مالی این برنامه شدیم.

تجریشی تاکید کرد: ستاد احیای دریاچه ارومیه برنامه و بودجه مورد نیاز را اعلام می‌کند، این اعتبارات به دستگاه‌های مختلف اجرایی به منظور انجام عملیات مورد نیاز اختصاص می‌یابد و در نهایت ستاد احیای دریاچه ارومیه عملکرد دستگاه‌ها را پایش و نظارت می‌کند.

وی تصریح کرد: البته دانشگاه‌های منطقه اقدامات مربوط به نظارت را انجام می‌دهند. عملکرد دستگاه‌های مختلف در ارتباط با احیای دریاچه ارومیه هر ساله به رئیس جمهوری گزارش می‌شود و به‌طور مرتب گزارش احیای دریاچه ارومیه به معاون اول رئیس جمهور ارسال می‌شود.

مدیردفتر برنامه‌ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه  با تاکید بر این که ستاد احیا وظیفه‌ اجرایی ندارد بلکه یک نهاد حاکمیتی و نظارتی است، وظایف دستگاه‌های مختلف را تشریح کرد و گفت: وزارت کشور اقدامات فرهنگی و اجتماعی مربوط به حوضه دریاچه ارومیه را انجام می‌دهد، وزارت اقتصاد باید تضمین کند که بودجه لازم به‌موقع تحویل داده شود، وزارت جهاد کشاورزی نیز در زمینه کاهش ۴۰ درصدی مصرف آب و کنترل گرد و غبارها در منطقه وظیفه دارد و سازمان هواشناسی هم  در زمینه‌ پایش‌های گرد و غبار تکالیفی دارد. ستاد احیای دریاچه ارومیه، هماهنگ کننده کلیه دستگاه‌ها و فعالیت‌های مربوط به احیای این دریاچه است.

تجریشی ادامه داد: انتظار داریم رسانه‌ها صرفا از ستاد احیای دریاچه ارومیه پرسشگری نکنند زیرا نمایندگان مجلس و دستگاه‌های اجرایی مختلف در زمینه احیای دریاچه ارومیه تکالیفی برعهده دارند و باید پرسشگری از این بخش‌ها نیز صورت گیرد.

وی تصریح کرد: خشکی تالاب‌ها تنها خاص ایران و دریاچه ارومیه نیست، واقعیت این است که خود ما این شرایط را ایجاد کرده‌ایم و خود ما نیز باید آن را حل کنیم البته در مورد احیای تالاب‌ها از جمله دریاچه ارومیه می‌توانیم از تجربه‌های موفق جهانی استفاده کنیم.

کد خبر 4414064

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید