امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 376081 |
تاریخ انتشار : 09 مرداد 1399 - 11:15 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر تهیه کنندگان فیلم های اکران سال قبل “مطرب”،”چشم و گوش بسته”، “زیرنظر”، “جهان با من برقص” متنی را با عنوان”سهم صاحبان فیلم در جیب سینمادارها” منتشر کردند. به گزارش صلح خبر، در این متن که نام تهیه کنندگانی چون محمدرضا تخت‌کشیان، مصطفی کیایی، محمد شایسته، امیر آشتیانی‌پور آمده، نوشته شده […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

تهیه کنندگان فیلم های اکران سال قبل “مطرب”،”چشم و گوش بسته”، “زیرنظر”، “جهان با من برقص” متنی را با عنوان”سهم صاحبان فیلم در جیب سینمادارها” منتشر کردند.

به گزارش صلح خبر، در این متن که نام تهیه کنندگانی چون محمدرضا تخت‌کشیان، مصطفی کیایی، محمد شایسته، امیر آشتیانی‌پور آمده، نوشته شده است: « سینمای ایران این روزها همچون سایر اصناف و مشاغل شرایط دشواری دارد و این هنر- صنعت به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور تولید و تعطیلی سالن‌ها و سوءمدیریت‌ها در آستانه‌ی ورشکستگی قرار گرفته است. در این میان متاسفانه بخش مهمی از سالن‌های سینمای دولتی و خصوصی یا متعلق به نهادهای دیگرِ حاکمیت به بهانه‌ی شیوع کرونا و رکود بازار، حاضر به پرداختِ سهم تهیه‌کنندگان و سرمایه‌گذاران از فروش فیلم‌های سال گذشته – حتی چند ماه پس از پایان اکران – نیستند. سیستم‌های کهنه و ناکارآمد اکران و شیوه‌ی غلط گردش مالی در سینمای ایران سبب شده تا سهم صاحبان فیلم از فروش آثار سینمایی به ناحق و نامشروع در اختیار سینمادارها قرار بگیرد و اهالی سینما همواره از بدحسابی و دیرکردِ پرداخت‌ها گلایه دارند. این معضل در ماه‌های اخیر به بحرانی بزرگ و عجیب تبدیل شده و سالن‌های سینما فقط از سال گذشته حدود سی میلیارد تومان به سرمایه‌گذاران و تهیه و پخش سینما بدهکارند، در حالی که اکران عمومی اغلب این فیلم‌ها پیش از ورود و شیوع کرونا به پایان رسیده و ماه‌هاست که سهم فروش فیلم‌ها به صاحبان واقعی‌اش نرسیده است؛ سرمایه‌هایی که اغلب بیش از دو سال راکد مانده و با کاهش سرسام‌آور ارزش پول ملی هر روز بیش‌تر باعث ضرر و زیان و تعطیلی دفاتر تولید و پخش و نابودی انگیزه‌های سرمایه‌گذاری سالم در سینما می‌شود.

از آن‌جا که این بی‌عدالتی آشکار در حق سرمایه‌های سینما با هیچ منطقی قابل قبول نیست و شیوع ویروس یا مشکلات اقتصادی و تورم هم توجیه مناسبی برای این اجحاف ناجوانمردانه نخواهد بود، امضاکنندگان این نامه خواستار حل فوری این معضل هستند. با توجه به این‌که طی روزهای اخیر وعده‌هایی جهت چاره‌جویی از سوی متولیان و مدیران سینمایی در جلسات و رسانه‌ها مطرح شده، چشم‌انتظارِ نتیجه‌ی این اقدامات هستیم تا سرمایه‌های سینما بیش از این به تاراج نرود. »

به تازگی سید محمد مهدی طباطبایی‌نژاد معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی اعلام کرده است: پیرو جلسات متعددی که در خصوص بدهی سینماداران به پخش کنندگان داشتیم این لیست نهایی شد که جمع آن شامل سینماهای سراسر کشور، شانزده و نیم میلیارد تومان می شود.

او ادامه داد: این لیست امروز به صندق اعتباری هنر اعلام میشود و مقرر شد از طریق صندق اعتباری وام 4 درصدی جهت تسویه حساب پخش کنندگان به سینماها پرداخت شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید