به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر واکنش رئیس سازمان غذا و دارو درباره آزاد شدن استفاده از خمیرمرغ رسول دیناروند درباره چرایی آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس اظهار داشت: این اصلاحیه مقررات با شرایط خاص تایید شده است، یعنی برخی ممنوعیتها درباره استفاده از خمیر مرغ همچنان پابرجا است. معاون وزیر بهداشت […]
به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر
واکنش رئیس سازمان غذا و دارو درباره آزاد شدن استفاده از خمیرمرغ
رسول دیناروند درباره چرایی آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس اظهار داشت: این اصلاحیه مقررات با شرایط خاص تایید شده است، یعنی برخی ممنوعیتها درباره استفاده از خمیر مرغ همچنان پابرجا است.
معاون وزیر بهداشت درباره برخی از این ممنوعیتها توضیح داد: جداسازی گوشت مرغ به روش مکانیکی باید در واحد تولیدی سوسیس و کالباس انجام شود، یعنی خمیرمرغ نمیتواند در جای دیگری تولید شود و به واحد سوسیس کالباسی حمل شود.
گفتنی است، فرهمند صالح زاده – معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی عنوان کرده است که اصلاحیه مقررات استفاده از خمیر مرغ در کمیته ملی مورد تأیید قرار گرفت تا استفاده آن در مرحله اول با شرایط خاصی آزاد شود. بر اساس این اصلاحیه، تمام واحدهای تولیدی برای بسته بندی سوسیس و کالباس حاوی خمیر مرغ، باید از پوشش رنگی متمایز به “رنگ زرد” استفاده کنند و عبارت “حاوی خمیر مرغ” در نشانه گذاری این نوع فرآوردهها درج شود.
47237
Let’s block ads! (Why?)
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
- شما می توانید از بخش خبریار صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
- شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
- از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
- رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.