به گزارش مجله فضای مجازی صلح خبر واکنشهای جالب توئیتری به حمایت سعودیها از اغتشاشات اخیر در ایران+تصاویر به گزارش گروه دیگر رسانههای صلح خبر، در حالی که اغتشاشات اخیر در برخی نقاط با محکومیت گسترده جناحهای مختلف سیاسی و عموم مردم روبرو شده است، اغتشاشآفرینی عدهای معدود با ذوقزدگی زایدالوصف سعودیها و اربابان آمریکایی […]
به گزارش مجله فضای مجازی صلح خبر
واکنشهای جالب توئیتری به حمایت سعودیها از اغتشاشات اخیر در ایران+تصاویر
به گزارش گروه دیگر رسانههای صلح خبر، در حالی که اغتشاشات اخیر در برخی نقاط با محکومیت گسترده جناحهای مختلف سیاسی و عموم مردم روبرو شده است، اغتشاشآفرینی عدهای معدود با ذوقزدگی زایدالوصف سعودیها و اربابان آمریکایی و صهیونیستی آنها روبرو شده است.
رسانههای وابسته به رژیم سعودی در فضای مجازی با ایجاد هشتگهایی همچون «ایران تتحرر من الطغیان، سننقل المعرکه الی ایران(جنگ را به داخل ایران منتقل خواهیم کرد)و …» و انتشار ویدئویی که محمد بن سلمان ولیعهد آل سعود از انتقال جنگ به داخل ایران سخن گفته بود، علاوه بر استقبال و خوشحالی زایدالوصف از تحرکات اغتشاشگرانی که برخی تجمعات مسالمتآمیز اخیر را به خشونت کشاندند، خود آتشبیار معرکه شده، این رسانهها و شبکههای ماهوارهای سعودی از جمله العربیه و حتی رسانه رسمی آل سعود یعنی الاخباریه همسو با رسانههای ضد انقلاب خارجنشین به حمایت گسترده از اغتشاشگران و خشونتطلبان پرداختهاند.
نمونهای از فتنهگری سعودیکه اغتشاشگران و برهم زنندگان امنیت کشورمان را انقلابیون توصیف کرده است
نکته تاملبرانگیز درباره نحوه پوشش این تحرکات از سوی رسانههای سعودی، به کار بردن واژه «ثوار» برای اغتشاشگران است همان رویکردی که آنها در قبال سوریه در پیش گرفته بودند و تروریستهای تکفیری را ثوار یعنی انقلابیون میخواندند، به گفته فعالان فضای مجازی، محمد بن سلمان شمار زیادی از مزدوران از کشورهای مختلف را در قالب ارتش سایبری خود به خدمت گرفته و با دادن پول به آنها و ایجاد حسابهای جعلی از جمله در توئیتر و فیسبوک و ایجاد هشتگهای تحریکآمیز تلاش میکنند از تحولات اخیر در ایران بهرهبرداری کنند و به زعم خود افکارعمومی طرفدار جمهوری اسلامی ایران را به کشورمان بدبین کنند.
شبکه الاخباریه رسانه رسمی آل سعود از هشتگ انتفاضه ملت ایران برای اغتشاشگران استفاده کرده است
از بعد از ظهر روز شنبه پیرو برپایی چند تجمع در انتقاد به مسائل اقتصادی در شهرهایی مانند مشهد، تهران و برخی مراکز استانها از میان تجمعکنندگان گروههای کوچکی از افراد اقدام به حمله به مراکز دولتی، بانکها و تخریب اماکن عمومی کردند.
در این میان اما، یکی از مهمترین ابزارها برای دعوت از مردم به تظاهرات و ایجاد اغتشاش در شهرهای مختلف، شبکه اجتماعی پرطرفداری بهنام توییتر بوده است.همزمان با تجمعات اقتصادی در ایران، توئیتر نیز همچون برخی شبکههای اجتماعی دیگر عرصه بسیار مناسبی برای دعوت مردم به آشوب و تظاهرات بود، چیزی که نتیجه آن شنبهشب مشخص شد و عدهای ناشناس، از حضور مردم در تجمعات در چند شهر، سوءاستفاده کرده و اقدام به تخریب اموال عمومی و آسیبرساندن به مراکز دولتی کردند. بیشترین هشتگ «تظاهرات سراسری» از عربستان، بله از عربستان سعودی توییت شده است.
آل سعود که هر گونه انتقاد از این رژیم حتی در فضای مجازی را به شدت سرکوب و با آن مقابله میکند، از طریق شبکههای ماهوارهای و سایتهای اینترنتی پرتعداد خود به طور کامل بر روی موضوع ایران تمرکز کرده و رویکرد فتنه افکنی و حمایت و تحریک اغتشاشگران را به صراحت در پیش گرفته است، اما نکته قابل توجه واکنشهای کاربران عرب اعم از عربستانی و غیر عربستانی به رویکرد آل سعود در قبال تحولات ایران و ادعای پوچ حمایت این رژیم از مردم ایران است که برخی از این واکنشها را میتوانید در ادامه مشاهده کنید:
«جمال شعیب» فعال رسانهای و کارشناس مسائل میدانی سوریه، عراق و یمن از کشور لبنان در توئیتی نوشته است : خندهدار و مضحکه، شبکههای ماهوارهای کشورهایی که هر تظاهراتی را ممنوع اعلام کردهاند، بر روی تجمعات ایران تمرکز کردهاند و از دموکراسی حرف میزنند، برادر من! اصلا برای گوجهفرنگی تظاهرات کنید، ولی حداقل برای چیزی تظاهرات کنید، بعد درباره بقیه حرف بزنید.
کاربر دیگری نوشته است : شرکت کنندگان در تظاهرات در قطیف و بحرین، تروریست و خائن خوانده میشوند، اما در ایران شرافتمند و خواسته مردمی.
کاربر دیگری نوشته است: آل سعود بیچارهای که نمیدانند شکل صندوق انتخابات چگونه است و افکار افراطی و جاهلی خود را برای مردم بیچاره عربستان تحمیل میکنند، تلاش میکنند از ایران انتقام بگیرند و اعتراضات برخی افراد را تظاهرات گسترده توصیف میکنند، ولی پادشاهان پادشاهی شنها هرگز نمیتوانند به این آرزوها دست پیدا کنند.
حیدر اللواتی از شخصیتهای دانشگاهی کشور عمان در توئیتی با بازنشر تصاویری از تظاهرات باشکوه مردم ایران در بزرگداشت حماسه نهم دی نوشته است : در برخی شهرهای ایران تظاهراتی در اعتراض به گرانی برگزار شد و در برخی از آنها شعارهایی بر ضد نظام داده شد و امروز(روز نهم دی) مردم در شهرها در تظاهراتی از نظام حمایت کردند، و هر دو مسئله عادی است، اما مشکل این است که چگونه به کسانی که در عمرشان انتخابات ریاست جمهوری یا پارلمانی نکردهاند، بفهمانیم که تظاهرات ابزاری قانونی در دموکراسیهاست و به معنای کودتا نیست.
یک فعال عراقی در توئیتر نوشته است: نظام حاکم بر عربستان علیه تمام کسانی که اطرافشان هستند،توطئه میکند، آنها علیه عبدالناصر توطئه کردند، علیه یمن و عراق و سوریه توطئه کردند، آنها علیه قدس هم توطئه کردند، پادشاهی توطئهگر سعودی
محمد البوسعیدی فعال عمانی نوشته است : برگزاری تظاهرات در ایران شگفت آور نیست، چرا که اولین بار نیست که چنین تجمعاتی برگزار میشود،اما عجیب و شگفتآور این است که مشوقان این تحرکات (سعودیها و اربابانشان) خود کسانی هستند که تظاهرات را در کشورهایشان و خروج علیه ولی امر (رهبران) حرام میدانند، اما در کشورهای پادشاهی خود هر فردی که تظاهرات کند،محاکمه میشود، البته اگر کشته نشود،. به دموکراسی و اصول رحم کنید.
مبارک المطیری دیگر فعال عرب در واکنش به موجسواری سعودیها و تلاش آنها برای بهرهبرداری از تجمعات اخیر در برخی نقاط ایران نوشته است : در قطیف، (شرکت کنندگان در تجمعات) را خائن، در سوریه، آنها را انقلابیون و در بحرین خرابکار میخوانند، بیچاره این ملتهایی که آنها را بر اساس عقایدمان طبقهبندی میکنیم نه بر اساس انسانیتمان
ناصر العبدلی نوشته است: شبکه العربیه خود را به آب و آتش میزند که هر چیزی را که در ایران رخ میدهد، اینگونه به تصویر بکشد که طرحی برای سرنگونی نظام است، با وجودی که شرکتکنندگان در برخی تجمعات از هزار نفر فراتر نمیرود آن هم در کشوری که ساکنانش 100 میلیون نفر هستند…
کاربری با نام «بنت خزعل الکعبی» نوشته است: چیزی که سعودیها نمیفهمند، این است که ایران یک کشور دموکراتیک است و تظاهرات در آن هم طبیعی و عادی است، ولی حمایت رسانههای آنها(سعودیها) دلیلی بر توطئه آنهاست. ملت ایران هر روز تظاهرات کند، یک مسئله عادی است،ولی به خاطر اینکه شما(عربستان) کشوری فقیر از نظر سیاسی هستید،گمان میکنید هر تظاهراتی یک مسئله منفی است..
کاربر دیگری نوشته است: من چهار بار به ایران سفر کردهام، این کشور را به حق نماینده دموکراسی دیدهام، آزادی بیان و عدم بستن دهانها را دیدهام، ایران کشوری عالی با معیارهای سیاسی، دینی و اخلاقی است.
گرانی و بیکاری و سطح نامناسب خدمات یک مسئله دموکراتیک است، آیا در کشور شما (عربستان)، فساد مالی، اخلاقی و رشوه وجود ندارد؟
یک فعال عرب با تمسخر قرار دادن سعودیها که برای مردم ایران اشک تمساح میریزند خطاب به آنها گفت : در هشتگ #ایران_تتحرر_من_الطغیان بسیاری از سعودی شدهها(اشاره به سیطره تمام عیار آل سعود بر مردم عربستان که حتی نام قبیله خود را بر کشورشان نهاده است) را میبینی که در حمایت از شهروندان ایرانی در مقابل نظام توئیت میکنند به سبب آنچه آن را تسلط و سرقت مقدرات مردم میخوانند… در نگاه اول تو گمان میکنی که آنها از سوئیس یا سوئد توئیت میکنند.
فعال دیگری توئیت کرده است : تظاهرات در ایران دلیل و اثبات کننده وجود دموکراتیک بودن نسبی نظام آن است… اما تحریم تظاهرات(منظور در عربستان) حتی اگر به خاطر قدس باشد،اوج سلطهگری و از مردم(اشاره به مردم عربستان) بردگیکشیدن است.
یک شهروند عرب در توئیتی نوشته است : حداقل مردم ایران در تظاهرات خود نظرش را درباره فاسدان و گرانی و بقیه مسائل بیان میکند، دولتهای عربی که فساد حاکمانشان حد و مرزی ندارد،چرا که تقریبا یک آدم شریف هم در بینشان نیست، و شهروندانی که (در مقابل حکامشان) تسلیم و سر به زیرند و از ترس شلاق سلطان نمیتوانند حرف بزنند، آنها حتی فاقد قانون اساسی که حقوق و وظایفشان را مشخص کنند، هستند، آنها فقط باید بر اساس تمایلات حاکمانشان عمل کنند ….
کاربر دیگری تاکید کرده است : برادران،وضع ایران کاملا رو به راه است،این تظاهرات همانند گذشته طی خواهد شد، ایران قدرتمند است و کشور متزلزلی نیست، این را خطاب به خائنان سعودی میگویم.
کاربر دیگری تاکید کرده است: به سعودیشدهها(آن دسته از مردم عربستان که شستشوی مغزی شده و کاملا تحت سلطه و تسلیم آل سعود شدهاند) میگویم که اول باید برای خودشان طلب آزادی کنند، زیرا همانند بردگان زندگی میکنند بدون اینکه از حداقل حقوق شهروندی برخوردار باشند،هر کسی را که خواهان حقوقش(در عربستان) باشد، به اتهام تروریسم بازداشت میکنند و پایان کارش با قطع سر(اشاره به اعدام شهید نمر و دیگر معارضان عربستانی) است نه قطع زبان، زنده باد جمهوری اسلامی ایران .
فعال بحرینی نوشته است: اگر این افراد در خیابانهای ایران برای مطالبه حقوقشان تظاهرات کنند، (از نظر سعودیها) شریفترین مردم هستند،ولی در بحرین خائن مجوس و مستحق اعدام هستند.
فعال بحرینی با نام بن عاقول دیگری نوشته است: حدود 30 درصد مردم آزاده بحرین در آن واحد به خیابانها ریختند و حقوق خود را مطالبه کردند، ولی نظام جهانی منافق به رهبری آمریکا و توطئهچینی رژیمهای مزدور خلیج(فارس) به جای حمایت از مردم، از رژیم دیکتاتوری(آل خلیفه) حمایت کرد که حقوق مردم این کشور را بیش از دویست سال است که نقض میکند.
کاربر دیگری نوشته است: از تناقضات سیاسی این است که اگر یک شیعی در قطیف(شرق عربستان) تظاهرات کنند،میگویند چنین فردی رافضی مشرک و صفوی مزدور ایران است، ولی اگر یک شیعی در ایران تظاهرات کند، تمام شبکهها و رسانههای سعودی به تعریف و تمجید از وی میپردازند،بدون اینکه به مذهب یا عقیده او اشاره کنند، چرا عناوین مذهبی در یک مکان ظاهر میشود و در مکان دیگر پنهان(چرا نگاه دوگانه وجود دارد)
کاربری با عنوان المنتمی الحر در اشاره به فتوای مفتیان درباری آل سعود مبنی بر حرام بودن تظاهرات علیه این رژیم و مجاز نبودن انتقاد از آنها در رسانهها نوشته است: خروج علیه ولی الامر(تظاهرات) در عربستان سعودی،حرام است، اما در کشورهای دیگر، حلال و پاک است.
کاربر دیگری خطاب به مردم عربستان نوشته است: همت و عزم خود را به ما نشان دهید، ای مردم عربستان، الان فرصت در مقابل شما فراهم است تا از خاندان فاسد رهایی پیدا کنید،ببینیم چه میکنید، علیه آنها قیام کنید،چرا که هر نظام دیگری که بیاید،صدبار بهتر از رژیم آل سلول(آل سعود) است.
کاربر دیگری نوشته است: پولهای ما مردم(عربستان) برای خرید کشتی(اشاره به کشتی تفریحی نیم میلیون دلاری محمد بن سلمان) و کاخها(اشاره به خرید کاخی در فرانسه توسط بن سلمان)،تابلوها(خرید تابلوی نیم میلیون دلاری توسط بن سلمان) و مبارزه با هر طرح سنی مستقل و تقویت طرح استعمار غربی در منطقه هزینه میشود.
کاربری با عنوان باقرعید و بالای هشتگ جمهوری اسلامی ایران در مخالفت با فتنهگری سعودیها نوشته است: جاودان و استوار باد جمهوری اسلامی ایران
اشک تمساح ریختن سعودیها برای مردم ایران در حالی است که رژیم سعودی حتی به دوستان و کشورهایی که به زعم این رژیم در اردوگاه سعودیهاست، رحم نمیکنند، آنها علیه هر کشور عربی همپیمانانش در صورتی که از آنها انتقاد کنند و یا رویکرد متفاوتی از آنها را در پیش بگیرد، به شدت با آنها برخورد میکنند و آنها را هدف تحریم و مجازات اقتصادی قرار میدهند و از شدیدترین هجمه رسانهای خود بینصیب نمیگذارند، در همین رابطه یک رسانه اسرائیلی به نام دیتایمز اسرائیل به نقل از منابعی از تلاش عربستان و امارات برای کودتا علیه پادشاه اردن پرده برداشته است.
دلیل این اقدامات کودتاگرانه سعودیها این است که محمد بن سلمان ولیعهد سعودی، عبدالله دوم را تحت فشار گذاشته بود تا در نشست اخیر سران سازمان همکاری اسلامی درباره قدس که در شهر استانبول برگزار شد، شرکت نکند، ولی شاه اردن بر حضور در آن نشست پافشاری و شرکت کرد، در حالی که رژیم سعودی یک مقام رده چندم خود را به آن نشست اعزام کرده بود.
نمونه دیگری از رفتار آمرانه و قلدرمآبانه حاکمان عربستان و رسانههایشان با کشورها و مقامات دنبالهروی خود در صورتی که بخواهند از جاده تبعیت و دنبالهروی از سعودیها خارج شوند، هجمه شدید تبلیغاتی و رسانهای و سیاسی علیه رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه پس از اعمال تغییراتی در مواضع ترکیه در قبال سوریه و نزدیک شدن آن به ایران و روسیه و همچنین هجمه تبلیغاتی و رسانهای شدید علیه عمر البشیر رئیس جمهور سودان در پی سفر اردوغان به این کشور بود.
* تسنیم
مطلب فوق مربوط به سایر رسانهها میباشد و صلح خبر صرفا آن را بازنشر کرده است.
بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی
انتهای پیام/
منبع : Fars