امروز: شنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 13 ذو القعدة 1446 | 2025-05-10
کد خبر: 148515 |
تاریخ انتشار : 15 اردیبهشت 1396 - 22:24 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی پایگاه صلح خبر ؛ اقتصاد > اقتصاد‌ ایران – روایت گمرک ایران از وضعیت تجارت خارجی کشور طی فروردین‌ماه امسال حاکی است، در حالی مازاد تراز تجاری، ۳۷۵ میلیون دلار بوده است که ذرت، برنج و خودرو به ارزش تقریبی ۲۸۰ میلیون دلار در صدر فهرست محصولات وارداتی قرار گرفته‌اند. براساس آمار گمرك ايران از […]

به گزارش مجله اقتصادی پایگاه صلح خبر ؛

اقتصاد > اقتصاد‌ ایران – روایت گمرک ایران از وضعیت تجارت خارجی کشور طی فروردین‌ماه امسال حاکی است، در حالی مازاد تراز تجاری، ۳۷۵ میلیون دلار بوده است که ذرت، برنج و خودرو به ارزش تقریبی ۲۸۰ میلیون دلار در صدر فهرست محصولات وارداتی قرار گرفته‌اند.

براساس آمار گمرك ايران از وضعيت تجارت خارجي كشور طي نخستين‌ماه سال 96ذرت، برنج و خودرو صدر‌نشين اقلام وارداتي به كشور بوده و مجموع واردات كشور طي فروردين 96به 2ميليارد و348ميليون دلار رسيده است. با وجود اين مجموع تراز تجارت خارجي كشور در نخستين‌ماه امسال‌ مثبت بوده و در مجموع ارزش صادرات غيرنفتي ايران375ميليون دلار بيش از مجموع ارزش واردات بوده است.

صادرات غيرنفتي كشور طي فروردين‌ماه امسال نيز به 2ميليارد و 723ميليون دلار رسيده است. همچنين در مدت مذكور وزن كالاهاي وارداتي ايران در مجموع به 2ميليون و 91هزار تن رسيده و 8ميليون و62هزارتن انواع كالا صادر شده است.

  • اقلام عمده كالا‌هاي وارداتي و صادرات

بررسي وضعيت تجارت خارجي كشور نشان مي‌دهد كه عمده‌ترين اقلام وارداتي در فروردين‌ماه امسال به‌ترتيب شامل ذرت دامي به ارزش 144ميليون دلار، برنج با 74ميليون دلار، وسايل نقليه موتوري با حجم سيلندر 1500تا 2000سي‌سي به ارزش 64ميليون دلار و كنجاله سويا با 57ميليون دلار 4قلم عمده كالاي وارداتي به كشورمان بوده است.

همچنين بررسي اقلام عمده صادراتي كشورمان در مدت يادشده نشان مي‌دهد كه فرآورده‌هاي نفتي رتبه‌هاي نخست صادرات طي فروردين‌ماه امسال را به‌خود اختصاص داده است؛ به‌نحوي كه به‌ترتيب ميعانات گازي به ارزش 493ميليون دلار، متانول 132ميليون دلار، پروپان مايع شده به ارزش 103ميليون دلار، پلي‌اتيلن گريد فيلم با 98ميليون دلار، آهن و فولاد غيرممزوج با 97ميليون دلار، گازهاي نفتي و هيدروكربورهاي گازي شكل با 96ميليون دلار، روغن‌هاي سبك و فرآورده‌ها به جز بنزين با 91ميليون دلار، بوتان مايع شده با 63ميليون دلار، پلي‌اتيلن گريد تزريقي با 63ميليون دلار و قير نفت با 54ميليون دلار 10قلم كالاي عمده صادراتي كشورمان در فروردين 96بوده است.

  • تفكيك كالاهاي وارد‌شده و شركاي تجاري

بررسي اقلام كالايي وارداتي به كشورمان نشان مي‌دهد كه طي فروردين‌ماه از بين كالاهاي وارد شده به ايران بيش از 67.14درصد از ارزش كل واردات به گروه‌هاي كالايي واسطه‌اي اختصاص داشته و كالاهاي مصرفي با 17.46 درصد از ارزش در رتبه دوم و كالاهاي سرمايه‌اي با15.40درصد در رتبه سوم قرار دارند.

كشورهاي عمده صادركننده كالا به ايران در فروردين‌ماه نيز به‌ترتيب شامل چين با 485ميليون دلار، امارات متحده عربي با 402ميليون دلار، تركيه با 180ميليون دلار، جمهوري كره با 143ميليون دلار و هند با 131ميليون دلار‌ بوده است. همچنين عمده‌ترين خريداران كالاهاي ايراني در فروردين‌ماه امسال به‌ترتيب شامل چين به ارزش 615ميليون دلار، امارات متحده عربي با 497ميليون دلار، عراق با 388ميليون دلار، هند با 248ميليون دلار و جمهوري كره با 153ميليون دلار بوده است.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید