امروز: جمعه, ۲ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 26 ذو القعدة 1446 | 2025-05-23
کد خبر: 131964 |
تاریخ انتشار : 13 بهمن 1395 - 11:57 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛  محمد کرمی در گفت و گو با ایسنا بیان کرد: گونه‌های جانوری علف خوار مانند قوچ و میش ازجمله گونه‌هایی هستند که ممکن است به زیستگاه های انسانی وارد شوند، همچنین در شهرستانی مانند فیروزکوه که گونه ای مثل آهو در آن منطقه زیستگاه دارد ممکن است در حاشیه شهرها و روستاها دیده شود. از […]

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛

 محمد کرمی در گفت و گو با ایسنا بیان کرد: گونه‌های جانوری علف خوار مانند قوچ و میش ازجمله گونه‌هایی هستند که ممکن است به زیستگاه های انسانی وارد شوند، همچنین در شهرستانی مانند فیروزکوه که گونه ای مثل آهو در آن منطقه زیستگاه دارد ممکن است در حاشیه شهرها و روستاها دیده شود. از گونه های گوشت خوار معمولا روباه، شغال و بعضی مواقع گونه‌های گوشت خوار بزرگ جثه مانند پلنگ، گرگ و یا گراز می توانند در اطراف روستاها مشاهده شوند. 

وی با اشاره به اینکه علت ورود حیات وحش به زیستگاه‌های انسانی یافتن غذا است افزود: حیات وحش در فصل سرد به دلیل برف و یخبندان به راحتی نمی‌توانند تغذیه مناسب خود را در طبیعت پیدا کنند. به همین دلیل به سکونت گاه های انسانی نزدیک می شوند و در آن محل به دنبال تغذیه مناسب می‌گردند. حومه شهرها مکان مناسبی برای ورود این گونه‌های جانوری است. منطقه شمیرانات، پردیس، دماوند ازجمله مناطقی هستند که این گونه‌ها را می‌توان در آنجا مشاهده کرد.

کرمی درباره اینکه آیا ورود گونه‌های جانوری به مناطق مسکونی خطری برای انسان ها دارد یا خیر؟ گفت: این گونه‌ها و حیوانات در شرایط عادی اگر با انسان ها روبه رو شوند فرار کرده و آسیب جدی برای انسان ندارد؛ ولی اگر خود این گونه‌ها احساس خطر و ناامنی کنند ممکن است تعارضی با انسان داشته باشند. بنابراین شهروندان نباید صدای زیاد تولید کرده و یا دور حیوان را شلوغ کنند و از کارهایی که سبب می شود حیوان احساس خطر کند، اجتناب کنند.

 رئیس اداره نظارت و امور حیات وحش استان تهران تاکید کرد: شهروندان هنگام مواجهه با حیات وحش در زیستگاه‌های انسانی به هیچ عنوان اقدامی جهت زنده گیری آن‌ها نکنند و به سرعت به آتش نشانی یا اداره محیط زیست شهرستان خود اطلاع دهند تا به روش های مناسب آن‌ها را به زیستگاه خود بازگردانند.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید