عباس ناصری در گفتوگو با صلح خبر با اشاره به اینکه سبد کالای ضروری مردم تنها اقلام روزمره مانند نان، برنج و … است، اضافه کرد: تا زمانی که هنر، در سبد کالای ضروری مردم قرار نگیرد، حمایت دستگاههای مربوطه نیز به تنهایی کافی نیست و هنر نیز جایگاه خود را پیدا نمیکند.
وی با بیان اینکه باید مردم جای خالی هنر و کاریکاتور را در سفره زندگی خود حس کنند، اظهار کرد: اگر به شرایطی رسیدیم که با نبود هنر، مردم جای خالی آن را حس کنند و متقاضی آن باشند، میتوان گفت هنر جایگاه خود را پیدا کرده است.
ناصری در رابطه با هنر کاریکاتور، افزود: اهمیت کاریکاتور بسیار زیاد است و هنر شناخته شدهای نیز است اما استقبال کمتر از این هنر به دلیل سخت بودن این رشته است.
وی با اشاره به اینکه اگر شخصی میخواهد هنر کاریکاتور را ادامه دهد باید دارای ویژگیهایی باشد، تاکید کرد: برای اینکه بتوان کاریکاتور را به صورت حرفهای دنبال کرد، باید روانشناس، فیلسوف، جامعه شناس و… خوبی بود تا بتوانی آثار ماندگار و حرفهای را از خود برجای بگذاری.
ناصری اثرات کاریکاتور در زندگی روزمره افراد را اینگونه گفت: شخصی که این هنر را دنبال میکند به دلیل اینکه باید ویژگیهای روانشناسی، جامعه شناسی و… را داشته باشد، نگاه متفاوتی به اطراف خود دارد و در تصمیمات و کارهای اصلی و روزمره افراد نیز میتواند بسیار کمککننده باشد.
انتهای پیام