امروز: پنجشنبه, ۱ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 25 ذو القعدة 1446 | 2025-05-22
کد خبر: 353813 |
تاریخ انتشار : 30 فروردین 1399 - 18:51 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر دولت هند قصد دارد در یک دهه آینده ظرفیت تولید برق هسته ای خود را افزایش دهد، از این رو این کشور می خواهد تا سال ۲۰۳۰ میلادی ۲۱ راکتور جدید بسازد. به گزارش صلح خبر به نقل از پایگاه خبری میدل ایست هدلاینز، یکی از دلایلی که بسیاری […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

دولت هند قصد دارد در یک دهه آینده ظرفیت تولید برق هسته ای خود را افزایش دهد، از این رو این کشور می خواهد تا سال ۲۰۳۰ میلادی ۲۱ راکتور جدید بسازد.

به گزارش صلح خبر به نقل از پایگاه خبری میدل ایست هدلاینز، یکی از دلایلی که بسیاری از کشورها تمایل دارند نیروگاه های هسته ای بیشتری داشته باشند این است که این تاسیسات قادرند مقادیر بالایی از برق را بدون تخریب محیط زیست و اتمسفر تولید کنند.

هند در حال حاضر ۲۲ راکتور هسته ای دارد که در مجموع در هفت نیروگاه فعالیت می کنند و به طور کلی ۶۷۸۰ مگاوات ظرفیت دارند. طبق آمارها تمامی این راکتورها با نهایت ظرفیت خود در حال تولید برق هستند.

دولت هند قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ این ظرفیت خود را افزایش دهد و ۲۱ راکتور هسته ای جدید بسازد.

رئیس سازمان انرژی اتمی هند در گفت وگو با یک رسانه داخلی گفت که روند ساخت هفت واحد جدید هم‌اکنون در حال انجام است و برنامه ریزی ها برای باقی راکتورها نیز صورت گرفته که ساخت آنها در نوبت قرار دارد.

وی با بیان اینکه هند هفتمین کشور بزرگ در جهان در زمینه تولید برق هسته ای است، تاکید کرد که دهلی مصمم به افزایش ظرفیت هسته ای خود است.

رئیس پیشین سازمان انرژ اتمی هند پیشتر گفته بود که اگر کشورش بتواند اورانیوم بیشتری وارد کند، قادر خواهد برنامه هسته ای خود را به میزان قابل توجهی سرعت بخشد.

با این حال، برخی معتقدند که افزایش بودجه نظامی و تسلیحات هسته‌ای هند در سال‌های اخیر یک زنگ خطر برای جنوب آسیا است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید