امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 112209 |
تاریخ انتشار : 01 مهر 1395 - 1:58 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی پایگاه صلح خبر ؛ همکاری‌ بانکی؛ محور رایزنی‌های روحانی با مقامات ارشد بلغارستان و سوئد در حاشیه نشست مجمع عمومی به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران در دیدار با رییس جمهوری بلغارستان با اشاره به دوستی دیرینه و اشتراکات دو ملت ایران وبلغارستان، […]

به گزارش مجله سیاسی پایگاه صلح خبر ؛

همکاری‌ بانکی؛ محور رایزنی‌های روحانی با مقامات ارشد بلغارستان و سوئد در حاشیه نشست مجمع عمومی

به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران در دیدار با رییس جمهوری بلغارستان با اشاره به دوستی دیرینه و اشتراکات دو ملت ایران وبلغارستان، اظهارداشت: باید از این زمینه دوستی و برادری برای توسعه بیش از پیش روابط تهران – صوفیه بهره بگیریم.

روحانی روز چهارشنبه در این دیدار که در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد و در محل اقامت رییس جمهور برگزار شد، از بلغارستان به عنوان یکی از دروازه های ایران برای رسیدن به اروپا نام برد و گفت: با برنامه ها و همکاری های منطقه ای شبکه ریلی ایران از شرق آسیا تا بنادر گرجستان و از آنجا نیز از طریق دریای سیاه به بنادر بلغارستان اتصال خواهد یافت.

رییس جمهوری با بیان اینکه برای ما مهم است که مسیرهای تجاری متقابل بین منطقه و اتحادیه اروپا با کشورهای دوست نظیر بلغارستان ایجاد کنیم، گفت: بخش های خصوصی باید با ظرفیت های دو کشور آشنا و برای افزایش روابط حمایت شوند بویژه اینکه در ایران به عنوان قلب یک بازار منطقه ای 400 میلیونی، فرصت های خوبی برای سرمایه گذاری شرکت های بلغارستانی وجود دارد .

دکتر روحانی همچنین با توجه به پیشرفت های دو کشور در حوزه های علمی و فناوری ، اظهارداشت: در حوزه هایی از جمله داروسازی، از تاسیس شرکتهای مشترک و صادرات تولیدات آنها به بازارهای منطقه ای استقبال می کنیم.

رییس جمهوری بلغارستان نیز در این دیدار با تاکید بر اینکه صوفیه خواهان تقویت همکاری های خود با تهران است،

تفاهم، بردباری، صلح خبر و دوستی را رویکرد مشترک دو کشور دانست و اظهارداشت: بلغارستان به عنوان کشوری دوست، علاقمند است که پایه ای برای روابط ایران با کل اتحادیه اروپا باشد.

روسن پلونلیف افزود: بلغارستان آماده تسهیل روند تجارت ایران با اروپا است و در عین حال آماده است در حوزه تولید تجهیزات داروسازی سرمایه گذاری کند.

وی اظهارداشت : بلغارستان همچنین آماده است شرکتهای ایرانی را برای حضور فعالتر و با هزینه ای کمتر در اروپا یاری دهد.

روحانی به نخست وزیر سوئد: همکاری های بانکی می تواند پایه روابط نوین اقتصادی دو کشور باشد

رییس جمهوری اسلامی ایران همچنین در دیدار نخست وزیر سوئد با اشاره به ظرفیت های صنعتی و علمی خوب دو کشور تاکید کرد 

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز چهارشنبه به وقت نیویورک و در دیدار “استفان لوون” که در محل اقامت رییس جمهور و در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد انجام شد، گفت: جمهوری اسلامی ایران آماده جذب و مشارکت در سرمایه گذاری و انتقال تکنولوژی است و باید بخش خصوصی دو کشور را با امکانات یکدیگر آشنا و آنها را به مشارکت و همکاری بیشتر تشویق کرد.

رییس جمهوری در ادامه با بیان اینکه همکاری های بانکی می تواند پایه روابط نوین اقتصادی دو کشور باشد، اظهارداشت:حل و فصل برخی مشکلات بانکی تحول بزرگی نیز در روابط ایران و کشورهای اروپایی ایجاد خواهد کرد و امیدواریم شاهد فعالیتهای اقتصادی مشترکی به نفع دو کشور و منطقه، با کشور دوست سوئد باشیم.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه دولت های اروپایی و از جمله سوئد باید به بانکهای بزرگ برای همکاری با ایران اطمینان دهند، گفت: توسعه همکاری های بانکی و برداشتن موانع در این مسیر، بخشی از تعهدات طرفین طبق برجام و قطعنامه مرتبط با آن در شورای امنیت است.

رییس جمهوری، همکاری های بانکی را یکی از پایه های روابط اقتصادی دو کشور ذکر کرد و افزود: با شماری از کشورها همکاری های جدید بانکی را آغاز کرده ایم و مایلیم چنین همکاری را با بانکهای اروپایی و از جمله سوئدی نیز داشته باشیم.

رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عضویت سوئد در شورای امنیت، گفت: حضور سوئد در شورای امنیت با توجه به فرهنگ و رویه معتدلی که مردم این کشور دارند می تواند در حل مسایل پیچیده بین المللی بسیار مفید باشد.

دکتر روحانی با تشریح وضعیت منطقه بویژه یمن و سوریه گفت: اکنون مردم این دو کشور در شرایط سختی بسر می برند و نیازمند کمکهای دارویی و غذایی هستند. بمبارانهای پی در پی زیرساخت های یمن را نابود و وضعیت مردم این کشور را بحرانی کرده به گونه ای که در صورت نرسیدن دارو و غذا ، با خطر بزرگی مواجه اند.

رییس جمهوری افزود: در سوریه نیز وضعیت بدین گونه است. گروههای تروریستی مردم این کشور را با خطر مواجه و زیر ساخت های این کشور را نابود کرده اند.

دکتر روحانی با اشاره به مسایل بسیار پیچیده و مهم در منطقه و تاکید بر اینکه توسعه اقتصادی یکی از مهمترین پایه های ثبات در منطقه و محو ریشه های تروریستی است، گفت که دو کشور می توانند در نحوه کمک رسانی انساندوستانه به مردم آسیب دیده منطقه همکاری کنند.

نخست وزیر سوئد نیز در این دیدار با بیان اینکه در ماه های آتی در صدر یک هیات بزرگ اقتصادی راهی تهران می شود ، گفت : سوئد به دنبال توسعه روابط با ایران در همه عرصه ها بویژه اقتصادی است.

استفان لوون با اشاره به روابط قوی دو کشور در حوزه های مختلف ، اظهارداشت: بی صبرانه منتظر دیدار از ایران هستم
و باید با تلاش بیشتر موانع همکاری بانکی را برداریم.

وی در ادامه با تاکید بر ضرورت ریشه کنی تروریسم و نقش اشتغال و توسعه اقتصادی در این روند، گفت: حملات سالهای اخیر، زیرساخت های سوریه و یمن را به یک ویرانه تبدیل کرده و صدمات زیادی به مردم این کشور زده است.

نخست وزیر سوئد تصریح کرد: همه باید دست به دست دهند تا آرامش بار دیگر به سوریه و یمن بازگردد و لازمه تحقق این امر ، پیگیری راه حل های سیاسی است.

2929

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید