امروز: دوشنبه, ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 8 ذو القعدة 1446 | 2025-05-05
کد خبر: 350941 |
تاریخ انتشار : 14 فروردین 1399 - 11:41 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر صلح خبر/مازندران فلوشیپ بیهوشی قلب و مراقبت‌های ویژه دانشگاه علوم‌پزشکی بابل گفت: بیماری کرونا ۳ مرحله دارد، مرحله اول ویرمی است بیمار با تب، سردرد و دیگرعلائم سرماخوردگی مراجعه می‌کند تا تحت درمان قرار گیرد. براساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل؛ دکتر حمیدی در ادامه اظهار کرد: مرحله […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

صلح خبر/مازندران فلوشیپ بیهوشی قلب و مراقبت‌های ویژه دانشگاه علوم‌پزشکی بابل گفت: بیماری کرونا ۳ مرحله دارد، مرحله اول ویرمی است بیمار با تب، سردرد و دیگرعلائم سرماخوردگی مراجعه می‌کند تا تحت درمان قرار گیرد.

براساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل؛ دکتر حمیدی در ادامه اظهار کرد: مرحله دوم مرحله ریوی است که به‌طور همزمان عوامل التهابی در بدن شروع به فعالیت می‌کنند که بیمار با تنگی نفس، افزایش تعداد تنفس وضربان قلب وتب مراجعه می‌کند که این زمان فرصت طلایی برای مداخلات درمانی است که به روش‌های مختلف از جمله هموپرفیوژن انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: مرحله سوم مرحله فوق التهابی حاد هست که باز هم درمان‌های پیشنهادی وجود دارد که درمان به روش‌های مختلفی انجام می‌شود.

دکتر معصومه اصغرپور فوق تخصص بیماری‌های کلیه دانشگاه علوم‌پزشکی بابل نیز یادآور شد: در مرحله درگیری شدید ریوی، در کنار درمان‌های دارویی، هموپرفیوژن با برداشت فاکتورهای التهابی، یکی از روش‌هایی که به درمان این بیماران کمک می‌کند، فیلتر هموپرفیوژن به دستگاه دیالیز وصل می‌شود.

وی ادامه داد: با عبور خون از این فیلتر و برداشت فاکتورهای التهابی تا حدودی به این بیماران کمک می‌شود.

فوق تخصص بیماری‌های کلیه دانشگاه علوم‌پزشکی بابل گفت: این فیلترها به دستگاه دیالیز وصل می‌شوند و با فیلتر کردن خون بیمار، تا حدودی به بیماران کمک می‌شود.

دکتر مسعود قاسمی متخصص بیهوشی و مراقبت‌های ویژه دانشگاه علوم‌پزشکی بابل نیز خاطرنشان کرد: با مراجعه بیماران بدحال کرونایی به بخش مراقبت‌های ویژه به فکر روش هموپرفیوژن افتادیم که این روش در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی بابل انجام شد.

وی افزود: در بیمارستان یحیی‌نژاد بابل نیز بیمار ۳۷ ساله پس از ۱۴ روز وصل بودن به دستگاه تنفس مصنوعی از دستگاه جدا شد و در حال حاضر از حال عمومی خوبی برخوردار است.

متخصص بیهوشی و مراقبت‌های ویژه دانشگاه علوم‌پزشکی بابل گفت: امیدواریم بتوانیم با این روش جان سایر بیماران بدحال را نیز نجات دهیم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید