امروز: سه شنبه, ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 2 ذو القعدة 1446 | 2025-04-29
کد خبر: 417523 |
تاریخ انتشار : 17 بهمن 1399 - 15:27 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر بلومبرگ در گزارشی با توجه به سرعت و میزان واکسیناسیون کروناویروس در جهان اعلام کرد که طی هفت سال آینده وضعیت زندگی به حالت عادی بازمیگردد. به گزارش صلح خبر، از زمان آغاز شیوع کروناویروس در جهان این پرسش مطرح بوده که این بیماری چه زمانی پایان پیدا میکند؟ […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

بلومبرگ در گزارشی با توجه به سرعت و میزان واکسیناسیون کروناویروس در جهان اعلام کرد که طی هفت سال آینده وضعیت زندگی به حالت عادی بازمیگردد.

به گزارش صلح خبر، از زمان آغاز شیوع کروناویروس در جهان این پرسش مطرح بوده که این بیماری چه زمانی پایان پیدا میکند؟ پاسخ به این پرسش میتواند با سرعت و میزان واکسیناسیون ارزیابی شود.

بلومبرگ اقدام به جمع آوری داده های مربوط به تزریق واکسن کووید-19 در جهان کرده که بیش از 119 میلیون دوز واکسن در سراسر جهان تزریق شده است. همچنین کارشناسان علمی آمریکا همچون دکتر آنتونی فائوچی معتقدند که نیاز است 70 تا 85 درصد جمعیت واکسن تزریق کنند تا شرایط به حالت عادی برگردد.

واکسیناسیون کروناویروس در کشورهای ثروتمند غربی با سرعت بیشتری نسبت به سایر کشورهای جهان اتفاق می افتد که با در نظر گرفتن سرعت فعلی واکسیناسیون این فرایند در کل دنیا هفت سال طول می کشد. به طور مثال، بر اساس آخرین میزان واکسیناسیون در کانادا دستیابی به پوشش 75 درصدی واکسیناسیون بیش از 10 سال طول می کشد. کانادا برای خرید دوزهای بیشتر واکسن بیش از هر کشور دیگری قرارداد بسته است و انتظار می رود میزان واکسیناسیون آن افزایش یابد.

همچنین در سنگاپور انتظار می رود با سرعت فعلی واکسیناسیون که حدود 10 هزار و 83 دوز در روز است طی 2.2 سال آینده 75 درصد از جمعیت این کشور در برابر کروناویروس واکسینه شوند.

از طرف دیگر چین برای واکسیناسیون جمعیت عظیم خود 5.5 سال زمان نیاز دارد اگرچه روزانه بیش از یک میلیون دوز واکسن تزریق می شود.

به گزارش صلح خبر به نقل از straitstimes، اوضاع در کشورهایی مانند هند، اندونزی و روسیه بسیار ناخوشایند است و در صورتیکه روند فعلی واکسیناسیون ادامه پیدا کند احتمالا 10 سال طول می کشد تا جمعیت این کشورها در برابر کرونا واکسینه شوند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید