به گزارش صلح خبر منطقه فارس، امیر سرتیپ دوم خلبان ستاد اسماعیل لشکری پنجشنبه ۲۷ تیر در یک نشست خبری گفت: امسال مصادف با سی و هفتمین سالگرد شهادت خلبان شهید عباس دوران است که به این مناسبت از سی تیر تا پنجم مردادماه برنامه هایی اجرایی خواهد شد.
وی با بیان اینکه مهمترین برنامه این هفته، همایش بزرگداشت سی و هفتمین سالگرد شهید عباس دوران است، گفت: در این همایش که ساعت ۱۰ صبح روز سی تیرماه در تالار حافظ برگزار خواهد شد.
لشکری خاطر نشان کرد که در این همایش کتاب و تئاتر مهنا که براساس زندگی شهید نوشته و اجرا شده است، رونمایی خواهد شد.
فرمانده پایگاه هوایی شهید دوران گفت: در سی و هفتمین سالگرد شهادت شهید دوران، سی و هفت ماکت هواپیما، سی و هفت کرست و لوح یادبود به همرزمان، پیشکسوتان دفاع مقدس و … تقدیم و از آنان قدردانی خواهد شد.
او با اشاره به برنامه های هفته تجلیل شهید دوران گفت: ۳۰ تیرماه علاوه بر همایش شهید دوران از آن خانواده این شهید تجلیل می شود.
او ادامه داد: در روزهای بعدی مراسم غبارروبی و گل افشانی مزار آن شهید، مراسم تجلیل از سی و هفت خلبان تیپ شکاری پایگاه شهید دوران، تجلیل از سی و هفت خلبان تیپ ترابری پایگاه شهید دوران، تجلیل از سی و هفت فرزند شهید پایگاه هوایی شهید دوران، تجلیل از سی و هفت پاکبان پایگاه هوایی شهید دوران و تجلیل از سی و هفت فرزند قرآنی زیر هفت سال این پایگاه برگزار خواهد شد.
لشکری خاطرنشان کرد که تئاتر مهنا در نهاجا و آجا، عنوان اول را کسب کرده است، گفت: همایش بزرگداشت سی و هفتمین سالگرد شهادت شهید دوران، با رویکردی فرهنگی برگزار خواهد شد.
فرمانده پایگاه شهید دوران با بیان اینکه ساخت ماکت و تندیس شهید و نصب آن در مکانی مناسب در حال پیگیری است، ابراز امیدواری کرد که با تصویب دستگاههای مرتبط و مسئول، این تندیس ساخته و در میدان گلسرخ یا محل تولد یا محل زندگی آن شهید در شیراز نصب شود.
لشکری همچنین گفت: تولید فیلمی از زندگی شهید عباس دوران کلید خورده و قرار است با بهره گیری از فضای پایگاههای سوم و ششم شکاری و پایگاه شهید دوران شیراز، تولید شود.
فرمانده پایگاه هوایی شهید دوران شیراز با بیان اینکه این پایگاه ۱۰۰ شهید را به این مرز و بوم تقدیم کرد، گفت: شهید دوران از اولین روز شروع جنگ در ۳۱ شهریور ۵۷، تا زمان شهادت ۱۲۱ ماموریت جنگی را انجام داد که یک رکورد محسوب می شود.
لشکری با اشاره به اینکه شهید دوران بعد از خارج شدن سرنشین کابین دوم، هواپیما را به ساختمان سران در بغداد زد، گفت: اینکه آن زمان صدام اعلام کرده بود که بغداد غیر قابل نفوذ بوده و هیچ خلبانی نمیتواند به آن نفوذ کند، بخشی از اهمیت این ماموریت بود.
فرمانده پایگاه هوایی شهید دوران با اشاره به اینکه شهید دوران ۲۴ ساعت قبل از ماموریت، از ماهیت آن اطلاع داشت، گفت: روحیه شهادت طلبی شهید دوران، مهمترین موضوع در مورد این شهید است که امروز مد نظر تمام خلبانان قرار دارد.
انتهای پیام