امروز: جمعه, ۹ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 28 جماد أول 1446 | 2024-11-29
کد خبر: 299784 |
تاریخ انتشار : 17 مرداد 1398 - 10:44 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر کتاب «هستی‌شناسیِ هنر مفهومی: مجموعه مقاله‌ها و گفت‌وگوهایی با هنروران معاصر» با ترجمه علیرضا امیرحاجبی منتشر شد.  به گزارش صلح خبر،  این کتاب در ۱۹۲ صفحه با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۳۰هزار تومان در نشر اتفاق راهی بازار شده است. در نوشته روی جلد کتاب آمده است: نقطه […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

کتاب

کتاب «هستی‌شناسیِ هنر مفهومی: مجموعه مقاله‌ها و گفت‌وگوهایی با هنروران معاصر» با ترجمه علیرضا امیرحاجبی منتشر شد.

 به گزارش صلح خبر،  این کتاب در ۱۹۲ صفحه با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۳۰هزار تومان در نشر اتفاق راهی بازار شده است.

در نوشته روی جلد کتاب آمده است: نقطه عطف تحولات جهانی در حوزه هنر را می‌توان در سال‌های دهه پنجاه و سپس شصت میلادی جست‌وجو کرد؛ هرچند بسیاری بر این عقیده هستند که مدرنیستم اروپایی به‌طور مبهم از گوستاو کوربه، نقاش فرانسوی، و سپس امپرسیونیسم آغاز شده است اما الگوهای ارزشی تا بعد از جنگ جهانی دوم  همچنان ثابت مانده بود. تغییرات از آن زمان آغاز شد که نهادهای هنری یعنی موزه‌ها و گالری‌ها به نقطه‌هایی جهت حمله‌ گروهی از هنروران تبدیل شدند. از سویی دیگر کالازدگی و مصرف‌گرایی پس از جنگ که دستاوردی کاملا اقتصادی بود به حوزه هنر نیز کشیده شد و همین امر باعث شده تا هنروران نسبت به این وضعیت از خود واکنش نشان دهند. پرسش اصلی گروهی از هنروران این بود: «آیا هنر مصداق کالا است؟ آیا اثر هنری صرفا باید مانند شیء بی‌جان قابل خرید و فروش باشد و وارد بازار مصرفی شود؟» این پرسش‌های بنیادین بود که به‌طور غیرمحسوس از طرف برخی محافل فلسفی اروپا نیز به اشکال مختلف حمایت و تغذیه می‌شد. اما چه چیز می‌توانست در مقابله با شی‌ء‌وارگی اثر هنری قرار بگیرد یا بهتر بگوییم راه‌حل نهایی برای این گروه از هنروران چه بود؟ گروهی که به تدریج خود را به ایده‌ها نزدیک می‌کردند و از اشیاء دوری می‌جستند. راه‌حل آنان بازنگری و بازتولید ارزش‌های «زبان» در بستر هنرهای تجسمی بود.

 انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید