امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 338573 |
تاریخ انتشار : 09 بهمن 1398 - 18:27 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر صلح خبر/سیستان و بلوچستان مدیر عامل مپنا گفت: از امروز توربین ها به مقصد محل پروژه در زابل بارگیری و حمل می شود و نیروگاه برق در زابل در اردیبهشت سال آینده به بهره برداری می رسد. مدیر عامل مپنا در جریان سفر به سیستان و بلوچستان و دیدار […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

صلح خبر/سیستان و بلوچستان مدیر عامل مپنا گفت: از امروز توربین ها به مقصد محل پروژه در زابل بارگیری و حمل می شود و نیروگاه برق در زابل در اردیبهشت سال آینده به بهره برداری می رسد.

مدیر عامل مپنا در جریان سفر به سیستان و بلوچستان و دیدار با استاندار با بیان این‌که برای سیستان و بلوچستان نگاه ویژه و جایگاه متفاوت قائلیم گفت: از اوایل انقلاب که در استان خدمت کرده‌ام تاکنون، تنها چیزی که مرا خوشحال می‌کند خدمت به این منطقه محروم است، بنابراین هر تلاشی در جهت توسعه و اجرای طرح های منطقه لازم باشد، انجام خواهیم داد.

علی آبادی با توجه به پیش نیازهای نصب تاسیسات نیروگاه، انجام مطالعات لازم، احداث جاده، تامین امنیت نیروگاه برای نصب تاسیسات و نگهداری منصوبات، تمهید امکانات حمل و نقل تجهیزات نیروگاه، حل مشکل زمین، انعقاد قرارداد آماده کردن محدوده طرح و اعتبار پیمان و… را شرط لازم اجرای نیروگاه و نصب توربین ها و دکل و…دانست.

علی آبادی افزود: با توجه به ضرورت تست و آزمایش کارکرد توربین ها در قبال بادهای منطقه، نصب و بررسی اثرات توفان ها بر تاسیسات، توربین ها در دو فاز انجام خواهد شد.

مدیرعامل مپنا همچنین آمادگی شرکت را برای احداث نیروگاه یک هزارمگاواتی در استان با هدف صادرات برق اعلام کرد و گفت: در صورت صدور مجوز از سوی وزارت نیرو، علاوه بر تولید یک هزارمگاوات برق، مقدار ۲۰۰ هزار متر مکعب آب شیرین از دریا تامین خواهیم کرد.

علی آبادی با توجه به اهمیت احداث نیروگاه در توسعه و درآمد زایی و اشتغال برای منطقه گفت: صدور ۵۰۰ مگاوات برق، علاوه بر توسعه تعاملات بین المللی، در شکوفایی و امنیت مرزهای شرق کشور بسیار مهم است.

استاندار سیستان و بلوچستان نیز چهار شنبه ۹ بهمن ماه در نشست با مدیر عامل مپنا، گفت: با توجه به فراهم شدن زیر ساخت های مورد نیاز، عملیات انتقال و نصب توربین های نیروگاه بادی خط ۴۰۰ کیلو ولت میل نادر زابل توسط شرکت مپنا آغاز می شود.

 احمدعلی موهبتی با بیان اهمیت این پروژه در توسعه استان گفت: در جهت رسیدن به میانگین کشوری و کاهش فاصله شاخص های زیرساختی و اقتصادی و برخورداری مردم استان، تسریع در انجام پروژه های بزرگ ضروری است.

استاندار با اشاره به تامین و تخصیص اعتبار پروژه و نیز زمین و سایر تعهدات استان، خواستار تحقق آرزوی مردم منطقه در احداث این نیروگاه شد.

موهبتی به خسارات وارده در سیل اخیر به زیرساخت های استان، اشاره کرد و افزود: با نگاه ویژه و تلاش دولت، استان در مسیر توسعه قرار گرفته ولی با این خسارات، بخشی از سرمایه گذاری ها از بین رفت و مستلزم تلاش و سرعت بخشی به فعالیت ها جهت جبران است.

استاندار هم‌چنین ضمن استقبال از پیشنهاد مپنا و با توجه به زیرساخت های توسعه تجارت و صادرات و تعاملات اقتصادی بین المللی در استان، و اراده دولت به این امر، گفت: در سفر معاون اول رییس جمهور به منطقه، این موضوع در دستور کار قرار خواهد گرفت.

پرنده مطلق” مدیر عامل شرکت برق منطقه ای استان نیز در این نشست ضمن ارائه گزارش پیشرفت پروژه، گفت: صددرصد اعتبار پروژه تخصیص یافته و زمین پروژه تعیین و قرارداد اجرا منعقد و جاده دسترسی ایجاد شده و در مرحله رفع نقایص و تحویل نهایی است و برای نصب توربین ها، کمبود و مانعی وجود ندارد.

انتهای پیام

 

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید