امروز: سه شنبه, ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 2 ذو القعدة 1446 | 2025-04-29
کد خبر: 412515 |
تاریخ انتشار : 24 دی 1399 - 4:26 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه کاهش محدودیت های کرونایی در مناطق نارنجی و قرمز اتفاق نمی افتد، گفت: نگرانی‌ها در مورد ویروس جهش یافته کرونا نیز وجود دارد و هرگونه کاهش سطح مراقبت‌های بهداشتی در سطح جامعه می‌تواند خطرساز باشد و ما را به سمت خیز جدید بیماری […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه کاهش محدودیت های کرونایی در مناطق نارنجی و قرمز اتفاق نمی افتد، گفت: نگرانی‌ها در مورد ویروس جهش یافته کرونا نیز وجود دارد و هرگونه کاهش سطح مراقبت‌های بهداشتی در سطح جامعه می‌تواند خطرساز باشد و ما را به سمت خیز جدید بیماری سوق دهد.

دکتر سیما سادات لاری در گفت و گو با صلح خبر، درباره نحوه لغو محدودیت های کرونایی با توجه به روند کاهشی بیماری در کشور، گفت:  زمانی که فوتی‌های روزانه کرونا در کشور به نزدیک به ۵۰۰ نفر رسیده بود، مهم‌ترین اقدام اجرای محدودیت‌های سخت گیرانه بود که با همکاری مردم و مسئولان و همه اصناف اجرایی شد. نباید از این نکته غافل شویم که این محدودیت‌ها منجر به آسیب‌های اقتصادی فراوانی به اصناف شده است.

وی با بیان اینکه به هر حال بخشی از این آسیب‌های اقتصادی با روش‌های مختلف از طرف دولت جبران شد، افزود: اما نمی‌توان محدودیت‌ها را برای همیشه ادامه داد و نمی‌توان کسب و کارها را تعطیل کرد. در نتیجه باید به سمت قانون مداری و توانمندسازی جامعه برای مدیریت شرایط حرکت کنیم. در حال حاضر جامعه با محدودیت‌های اعمال شده در آذر ماه همراه شده و میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیز رشد بسیار خوبی داشته است. استفاده از ماسک در حال حاضر قابل مقایسه با بهار یا تابستان نیست و بخش زیادی از جامعه از ماسک استفاده می‌کنند و این یک فرهنگ سازی بسیار مناسب بود که به کمک رسانه‌ها انجام شد.

لاری ادامه داد: البته شاید بهترین روش برای وزارت بهداشت این باشد که بگوییم محدودیت‌های شدید ادامه پیدا کند، اما این محدودیت‌ها از نظر اقتصادی و حتی اجتماعی باعث آسیب‌های فراوانی می‌شود. از طرفی باید به این نکته توجه کرد که اگر همراهی مردم کم شود، دوباره به روزهای سخت گذشته بر می‌گردیم و این تجربه در همه ماه‌های مبارزه با بیماری کووید ۱۹ تجربه شده است.

کاهش محدودیت ها در مناطق نارنجی و قرمز اتفاق نمی افتد

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه کاهش محدودیت‌ها نیز فقط در مناطق زرد و آبی کرونا اجرا می‌شود که میزان بستری کمتری دارند، تاکید کرد: قرار نیست در مناطق نارنجی یا قرمز اجرایی شود.

لاری گفت: همچنین پروتکل‌های سخت گیرانه‌ای برای مشاغل پرخطر در نظر گرفته می‌شود. به طور مثال انجام تست‌های تشخیص سریع برای کارکنان تالارها و کنترل کد ملی افراد از نظر انجام تست کرونا و مثبت بودن یا نبودن تست آنها انجام می‌شود. همچنین محدودیت‌های ظرفیتی برای مشاغل پرخطر نیز در نظر گرفته می‌شود.

وی همچنین اظهار کرد: نگرانی‌ها در مورد ویروس جهش یافته کرونا نیز وجود دارد و هرگونه کاهش سطح مراقبت‌های بهداشتی در سطح جامعه می‌تواند خطرساز باشد و ما را به سمت خیز جدید بیماری سوق بدهد. با این حال، مهم‌ترین نکته همکاری مردم و مسئولان و اصناف است و تا زمانی که واکسیناسیون همگانی علیه کرونا انجام نشود و همچنین بخش زیادی از مردم نه فقط در کشور خودمان، بلکه در سایر کشورها هم علیه این ویروس واکسینه نشده‌اند، باید رعایت پروتکل‌های بهداشتی را مد نظر داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید