امروز: سه شنبه, ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 20 محرم 1447 | 2025-07-15
کد خبر: 231433 |
تاریخ انتشار : 04 خرداد 1397 - 3:44 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سلامت صلح خبر به گزارش صلح خبر، عباس پاپی زاده با بیان اینکه در کنار تولید محصولات کشاورزی توجه به کیفیت و تامین سلامت مردم نیز باید در دستور کار قرار گیرد، گفت: امنیت غذایی کشور در گرو کمیت و کیفیت است؛ کارشناسان اصرار دارند که تا حد امکان از انواع سموم […]

به گزارش مجله سلامت صلح خبر

به گزارش صلح خبر، عباس پاپی زاده با بیان اینکه در کنار تولید محصولات کشاورزی توجه به کیفیت و تامین سلامت مردم نیز باید در دستور کار قرار گیرد، گفت: امنیت غذایی کشور در گرو کمیت و کیفیت است؛ کارشناسان اصرار دارند که تا حد امکان از انواع سموم و کودهای شیمیایی برای تولیدات کشاورزی استفاده نشود اما متاسفانه امروزه راهی جز استفاده از این موضوع وجود ندارد.

وی با بیان اینکه مدت ها است دغدغه هایی در مورد وجود نیترات در میوه ها و آلوده بودن میوه و سبزی ها به سموم کشاورزی و آفت کش ها در رسانه ها مطرح می شود، افزود: این دغدغه ها هیچ وقت به طور کامل اثبات نشده و باعث آسیب به تولید داخل شده و از سویی ذهن مردم را درگیر کرده است.

پاپی زاده با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت در راستای طرح تحول سلامت به جای پرداخت هزینه های گزاف و توجه به مقوله درمان پیشگیری را مورد توجه قرار دهد، گفت: یکی از مراحل پیشگیری تولید مواد غذایی سالم برای مردم است که حتی پیشنهاد دادیم که حداقل ۳ تا ۵ درصد از هزینه های طرح تحول سلامت زیر نظر وزارت بهداشت برای بهبود سلامت مواد غذایی و کاهش عوامل آسیب زا  و مخل سلامت هزینه شود.

وی افزود: در حوزه دامپزشکی بحث پیشگیری از بیماری های مشترک میان انسان و دام و در بحث سبزی و میوه ها، مواد غذایی زراعی و باغی کاهش باقی مانده سموم را داریم که باید رصد و پایش شوند و روش های جایگزینی برای کشاورزان معرفی و اعمال شود که در عین حال که تولید کشاورزی کاهش پیدا نکند سلامت محصول نیز افزایش یابد.

پاپی زاده با تاکید بر اینکه تامین سلامت مردم نیازمند طراحی نقشه ای جامع و طرح همه جانبه، جامع و پایدار است، افزود: بهتر است افرادی که ارتباطی به بخش کشاورزی نداشته، صاحب نظر و کارشناس نیستند ورودی به حوزه کشاورزی و سلامت مواد غذایی نداشته باشند زیرا طرح موضوعات غیرکارشناسی موجبات نگرانی مردم و متضرر شدن کشاورزان را به دنبال دارد.

پاپی زاده بر ضرورت تشکیل کمیته ای متشکل از وزارت جهاد کشاورزی، سازمان دامپزشکی، غذا و دارو و استاندارد برای نظارت دائم و پایدار بر سلامت مواد غذایی تاکید کرد و گفت: باید این دستگاه ها محصولات کشاورزی را رصد و پایش کنند تا سلامت مردم با تهدید مواجه نشود از سویی دولت نیز باید حمایت لازم را از کشاورزان و دامداران برای استفاده از روش های جایگزین جهت تولید محصولات کشاورزی سالم داشته باشند.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، سازمان غذا و دارو متولی اصلی نظارت بر سلامت مواد غذایی دانست و ادامه داد: این سازمان به تمامی ابعاد سلامت مواد غذایی ورود نمی کند و باید سازمان های دیگر همکاری کنند.

کد خبر 4305474
حبیب احسنی پور

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید