امروز: شنبه, ۱۰ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 29 جماد أول 1446 | 2024-11-30
کد خبر: 258516 |
تاریخ انتشار : 30 بهمن 1397 - 16:55 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر فرهاد حسن‌زاده با اشاره به بهره‌گیری داستان‌نویس از پدیده‌های اطراف خود برای خلق اثر، گفت: نویسنده سربازی آماده و چالاک برای شکار سوژه‌هاست. به گزارش صلح خبر، این نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در مراسمی که به منظور تجلیل از آثار و شخصیت او در یزد برگزار شد، با […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

فرهاد حسن‌زاده با اشاره به بهره‌گیری داستان‌نویس از پدیده‌های اطراف خود برای خلق اثر، گفت: نویسنده سربازی آماده و چالاک برای شکار سوژه‌هاست.

به گزارش صلح خبر، این نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در مراسمی که به منظور تجلیل از آثار و شخصیت او در یزد برگزار شد، با ابراز خرسندی از سفر به یزد و حضور در جمع مردم کتاب‌خوان این شهر گفت: از سال ۱۳۵۵ و پس از سال‌ها بهره‌گیری از کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی کانون پرورش فکری، نویسندگی را با ارائه چند نمایشنامه و داستان کوتاه آغاز کردم و در نهایت نیز در سال ۱۳۶۷ و پس از پایان جنگ تحمیلی، به صورت رسمی به دنیای نویسندگی برای کودک پا گذاشتم.

او افزود: آن‌چه برای من در این سال‌ها مهم بوده این است که همیشه سعی کرده‌ام آثارم به لحاظ محتوایی و فرم با کارهای قبلی متفاوت باشد و از ارائه آثاری با موضوعات تکراری پرهیز کرده‌ام.

حسن‌زاده به بهره‌گیری از موضوعات اجتماعی نظیر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در آثار خود اشاره و گفت: در واقع بهترین رمان‌های دنیا بر اساس اتفاقات مهم اجتماعی نظیر جنگ و انقلاب شکل گرفته و خلق شده است و بنده نیز به دلیل این‌که با این دو مقوله به صورت مستقیم در ارتباط بوده‌ام، رد پای انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس در آثارم مشهود و پررنگ است.

این نویسنده در بخش پایانی سخنان خود با بیان این‌که خلق داستان با نگارش انشا متفاوت است، اظهار کرد: برخلاف نوشتن انشا که نگارنده با یک موضوع مشخص سروکار دارد، داستان‌نویس با بهره‌گیری از سوژه‌های اطراف خود که می‌تواند یک اتفاق ساده، یک گزاره خبری و یا یک خاطره از گذشته باشد، به خلق اثری داستانی و بدیع می‌پردازد و در واقع همچون سربازی آماده و چالاک است که همواره به دنبال شکار سوژه‌هاست.

فرهاد حسن‌زاده فروردین‌ماه ۱۳۴۱ در آبادان به دنیا آمد و نویسندگی را در دوران نوجوانی با نگارش نمایشنامه و داستان‌های کوتاه شروع کرد.

جنگ تحمیلی و زندگی در شرایط دشوار جنگ‌زدگی مدتی فرهاد حسن‌زاده را از نوشتن به شکل جدی بازداشت. هر چند وی همواره به فعالیت هنری‌اش ادامه داد و به هنرهایی مانند عکاسی، نقاشی، خطاطی، فیلنامه‌نویسی و موسیقی ‌پرداخت؛ اما در اواخر دهه ۶۰ با نوشتن چند مجموعه داستان و شعر، به شکل حرفه‌ای پا به دنیای نویسندگی برای کودکان و نوجوانان نهاد.

اولین کتاب او «ماجرای روباه و زنبور» نام دارد که در سال ۱۳۷۰ به چاپ رسید. کتاب‌های این نویسنده از جشنواره‌های داخلی و بین‌المللی جوایز بسیاری گرفته که از جمله آن‌ها می‌توان به جایزه ماه طلایی انجمن نویسندگان کودک و نوجوان اشاره کرد.

حسن‌زاده همچنین در عرصه جهانی موفق به دریافت لوح سپاس جایزه «هانس کریستین اندرسن» در سال ۲۰۱۸ و همچنین دیپلم افتخار برای کتاب «زیبا صدایم کن» از سوی IBBY   شده است. او تاکنون سه بار نامزد دریافت جایزه «آسترید لیندگرن» شده که یکی از معتبرترین جوایز ادبیات کودک جهان است.

«زیبا صدایم کن»، «هستی»، «عقرب‌های کشتی بمبک» و «این وبلاگ واگذار می‌شود» از جمله رمان‌های این نویسنده است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید