امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 435951 |
تاریخ انتشار : 21 اردیبهشت 1400 - 14:42 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر «آیا تکرار این حوادث خونین سوال‌برانگیز نیست؟» و «آیا نسل‌کشی و کشتار این مسلمانان داغ کوچکی‌ است که احساس نمی‌شود؟»؛ این‌ها پرسش‌هایی است که یک نویسنده در پی حمله «تروریستی» به دبیرستان دخترانه در کابل مطرح می‌کند و می‌گوید که دخترکان مدرسه‌ کابل به صفر مطلق رسیدند. معصومه باقری، نویسنده‌ کتاب «صفر مطلق» در یادداشتی […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

«آیا تکرار این حوادث خونین سوال‌برانگیز نیست؟» و «آیا نسل‌کشی و کشتار این مسلمانان داغ کوچکی‌ است که احساس نمی‌شود؟»؛ این‌ها پرسش‌هایی است که یک نویسنده در پی حمله «تروریستی» به دبیرستان دخترانه در کابل مطرح می‌کند و می‌گوید که دخترکان مدرسه‌ کابل به صفر مطلق رسیدند.

معصومه باقری، نویسنده‌ کتاب «صفر مطلق» در یادداشتی که به دنبال حمله «تروریستی» روز شنبه (۱۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰) و برای دختران کابل افغانستان نوشته و آن را در اختیار صلح خبر قرار داده، آورده است: «امروز دخترکان مدرسه‌ کابل به صفر مطلق رسیدند. غمی روی شانه‌های‌شان بود که سنگینی‌اش زمین را عذاب می‌داد. آرام و قرار نداشتند. اشکی توی چشمان‌شان جریان داشت که گونه‌های‌شان را می‌سوخت.

امروز مدرسه‌ دخترانی که می‌خواستند بیاموزند و شاد باشند، به دست متحجرانی سنگدل ویران شد و این تمام ماجرا نیست. زخم و خون و سوختن و مرگ سهم دخترانی بود که هیچ گناهی نداشتند. 

حرف از نژادپرستی و ظلم کهنه و مستعمل نمی‌شود، بلکه سال‌هاست که خون زمین را می‌خورد. 

مادرانی که هنوز در داغستان به جست‌وجوی فرزندان گمشده‌ خود آواره هستند و جلو بیمارستان‌ها تجمع کرده و اسامی روی دیوارها را می‌خوانند و آمار سردخانه‌ها را پیگیری می‌کنند.

امروز ظلم و تعصب و جهالت متهم است. اینک که صداهای خفه و دردآلود در گلوی دخترکان مدرسه‌ کابل مدفون شده است، چه کسی می‌خواهد از سینه‌های سوخته‌ مادران اندوهگین چیزی بنویسد؟ 

آیا تکرار این حوادث خونین سوال‌برانگیز نیست؟

آیا نسل‌کشی و کشتار این مسلمانان داغ کوچکی است که احساس نمی‌شود؟ 

امروز این اندوه مثل پوستی سوخته، چسبیده به آهنِ داغِ بی‌رحمی و جنایت و تدمیر.

هولناک‌ترین تدمیر در دنیا، زخم زدن به روح آدم‌هاست. این زخم از کشتار و هلاکت بدتر است. چون انسان در آن تمام می‌شود، اما نمی‌شود. زخم ساده‌ای است که انسان در آن هلاک می‌شود، اما نمی‌شود. زنده بودن در تلخی و تباهی از جنایت بدتر است.»

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید