امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 321923 |
تاریخ انتشار : 23 آبان 1398 - 1:52 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر رییس هیات مدیره انجمن دیابت ایران با اشاره به اقدامات این انجمن در هفته دیابت، به نقش آموزش و آگاهی رسانی در این بیماری تاکید کرد و گفت: همچنان بیمه‌ها به علت کمبود بودجه وجهی در قبال نوار قندخون این بیماران پرداخت نمی‌کند. دکتر اسدالله رجب در گفت‌وگو با […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

رییس هیات مدیره انجمن دیابت ایران با اشاره به اقدامات این انجمن در هفته دیابت، به نقش آموزش و آگاهی رسانی در این بیماری تاکید کرد و گفت: همچنان بیمه‌ها به علت کمبود بودجه وجهی در قبال نوار قندخون این بیماران پرداخت نمی‌کند.

دکتر اسدالله رجب در گفت‌وگو با صلح خبر، با اشاره به اینکه چهاردهم نوامبر، سالگرد تولد “فردریک بانتینگ” کاشف انسولین، تحت عنوان روز جهانی دیابت شناخته می‌شود، گفت: البته در کشور ما بنابر نظر وزارت بهداشت از ۱۸ تا ۲۴ آبان ماه، هفته‌ای تحت عنوان هفته دیابت با شعار دیابت و خانواده در نظر گرفته شده است. بر همین اساس انجمن دیابت ایران فعالیت‌های زیادی در پارک‌ها، مدارس و اماکن عمومی جهت شناساندن بیماری انجام داده ‌است. همچنین طی یک گردهمایی بزرگ در ۲۰ آبان ماه با حضور بیش از 2هزار نفر سمینار روز جهانی دیابت را در بیمارستان امام خمینی برگزار کردیم.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این سمینار، اظهار کرد: این سمینار با حضور متخصصین، مسئولین و سیاست‌گذاران حوزه سلامت کشور با هدف شناسایی بیماری به عموم مردم کشور برگزار شد. باید به دیابت به عنوان بیماری نگاه کرد که روند رو به رشدی داشته و هزینه‌های زیادی به خانوار و نظام سلامت کشور وارد می‌کند. این موضوع به ما کمک می‌کند بتوانیم تا حدود ۸۳ درصد از بروز دیابت نوع دو به عنوان شایع‌ترین نوع دیابت جلوگیری کنیم. 

وی با تاکید بر نقش پیشگیری و اهمیت آن، از مسئولین خواست بیشتر هزینه‌ها را برای بخش پیشگیری در نظر بگیرند و گفت: در همین زمینه علاوه بر وزارت بهداشت در هفته دیابت، وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون ورزش‌های همگانی کمک‌هایی کردند تا بتوانیم ترویج کننده شیوه صحیح زندگی همراه با ورزش و تحرک باشیم. 

رجب به مشکلات بیمه‌ای بیماران دیابتی اشاره کرد و افزود: در هفته گذشته جلسه‌ای با مسئولین بیمه سلامت و بیمه تامین اجتماعی داشتیم. در این جلسه هر دو طرف مشکلات موجود را بیان کردند و به این نتیجه رسیدیم بهترین راه حل برای برون‌رفت از مشکلات کنونی و کاهش هزینه‌ها، ترویج آموزش و آگاهی‌رسانی به مردم است. البته همچنان هم بیمه به علت کمبود بودجه وجهی در قبال نوار قندخون پرداخت نمی‌کند.

وی با اشاره به تحریم های موجود در جهت تامین تجهیزات،‌ گفت: تمام تلاش ما این است تا بدون ایجاد تشویش و استرس به مردم، از امکانات داخلی استفاده کنیم. ترویج نا امیدی به مردم نه تنها کمکی نخواهد کرد بلکه مشکلات بیماران را بیشتر خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید