امروز: یکشنبه, ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 15 شوال 1446 | 2025-04-13
کد خبر: 331093 |
تاریخ انتشار : 06 دی 1398 - 10:32 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک عضو فراکسیون امید مجلس گفت: در شرایط فعلی تعیین‌کنندگان مسیر تایید صلاحیت‌ها کاری کنند که رغبت مردم برای آمدن پای صندوق‌های رأی بیشتر شود. علی ابراهیمی در گفت‌وگو با صلح خبر درباره تفاوت رقابت‌های سیاسی در انتخابات دوم اسفند ۹۸ با انتخابات‌های گذشته ابراز عقیده کرد: این دوره […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک عضو فراکسیون امید مجلس گفت: در شرایط فعلی تعیین‌کنندگان مسیر تایید صلاحیت‌ها کاری کنند که رغبت مردم برای آمدن پای صندوق‌های رأی بیشتر شود.

علی ابراهیمی در گفت‌وگو با صلح خبر درباره تفاوت رقابت‌های سیاسی در انتخابات دوم اسفند ۹۸ با انتخابات‌های گذشته ابراز عقیده کرد: این دوره هم عین 10 دوره قبل همه نامزدها با وعده‌های اجرایی و عوام‌فریبی به صحنه آمده‌اند. این رویه قدیمی علت یکی از مشکلات بی‌اعتمادی مردم به مسئولین است. نامزدها در این فرآیند، قول‌های اجرایی می‌دهند که در اختیار و توان آنها نیست. من فکر نمی‌کنم با این روند، مجلسی با وزن سیاسی بالا داشته باشیم. من از نظر سیاسی و رقابتی تفاوت چندانی بین این انتخابات و انتخابات قبلی نمی‌بینم. تنها تفاوت این انتخابات با انتخابات قبلی بیشتر شدن هزینه‌های مالی است.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس فقدان احزاب و فعالیت حزبی را به عنوان اصلی‌ترین مانع شکل‌گیری رقابت انتخاباتی معرفی کرد و گفت: وقتی احزاب فعال نیستند، افراد روی کار می‌آیند. افرادی که سلیقه‌ای عمل می‌کنند. این نوع رفتار، در مردم توقع ایجاد می‌کند و وقتی که مطالبات مردم محقق نمی‌شود منجر به بی‌تفاوتی و ناامیدی خواهد شد.

نماینده مردم شازند در مجلس در پاسخ به این پرسش که چرا احزاب فعال نیستند؟، گفت: احزاب در ایران سابقه چندانی ندارند. قانون اساسی ما در حوزه انتخابات نقش تعیین‌کننده‌ای برای احزاب در نظر نگرفته است. مجلس دهم طی طرحی قانون انتخابات را بازنگری کرد. در آن طرح، احزاب به نسبت نقش تعیین‌کننده‌تری داشتند اما تصویب نهایی این طرح به مجلس دهم نرسید.

ابراهیمی با بیان اینکه «اساسی‌ترین چالش انتخابات ۹۸ ناامیدی مردم است» معتقد است: دشمنان و دوستان داخلی که آب به آسیاب دشمن ریختند به نوعی فضای ناامیدی را در جامعه گسترش داده‌اند. آنها فضایی ایجاد کرده‌اند که مردم به منتخبین خودشان اعتماد نداشته و انگیزه برای شرکت در انتخابات باقی نمانده باشد. در شرایط فعلی تعیین‌کنندگان مسیر تایید صلاحیت‌ها کاری کنند که رغبت مردم برای آمدن پای صندوق‌های رأی بیشتر شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید