امروز: شنبه, ۷ مهر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 25 ربيع أول 1446 | 2024-09-28
کد خبر: 433135 |
تاریخ انتشار : 07 اردیبهشت 1400 - 2:15 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک عضو هیات رییسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت که برای کنترل ورود ویروس جهش یافته هندی به کشور باید مرزهای شرقی کشور کنترل شود و به طور کلی اولویت واکسیناسیون را به استان های مرزی بدهند. محسن فتحی در گفت و گو با صلح خبر، […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک عضو هیات رییسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت که برای کنترل ورود ویروس جهش یافته هندی به کشور باید مرزهای شرقی کشور کنترل شود و به طور کلی اولویت واکسیناسیون را به استان های مرزی بدهند.

محسن فتحی در گفت و گو با صلح خبر، در واکنش به هشدارهای داده شده درباره ورود گونه جهش یافته هندی ویروس کرونا اظهار کرد: ما در پیک چهارم کرونا هستیم که برای کنترل آن باید اقدامات به سمتی رود که خروجی بیمارستان ها بیشتر از ورودی آن باشد. اقدامی که به کارهای چند وجهی از طرف دولت، وزارت بهداشت و مردم نیاز دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر در پاکستان و هند کرونا از نوع جهش یافته آن شایع شده است برای همین لازم است مرزهای شرقی کنترل شده و ورودی و خروجی این مرزها چه به صورت زمینی و چه به صورت هوایی بسته شود. ظاهرا جلوی پروازهای هند و پاکستان گرفته شده، اما این کافی نیست.

نماینده مردم سنندج اضافه کرد: راهکار بعدی واکسیناسیون در مرزها است چون تجربه ویروس انگلیسی ثابت کرد که گونه های جهش یافته از مرز وارد می شود پس باید اولویت را بر واکسیناسیون مردم در استان های مرزی قرار داد تا بتوان جلوی ورود انواع گونه های جهش یافته ویروس کرونا را گرفت. درباره ی ویروس هندی نیز باید واکسیناسیون مردم در مناطق سیستان و جنوب خراسان با سرعت انجام شود.

فتحی همچنین اظهار کرد: مردم باید از دورهمی و مهمانی پرهیز کنند چون به اندازه ای که پروتکل ها کمتر رعایت شود به همان میزان ویروس دیرتر کنترل شده و به تبع آن آسیب های اقتصادی و اجتماعی به جامعه وارد می شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در عین حال تصریح کرد: دولت و تمامی مسئولان هم باید چاره اندیشی کنند، چون مردم تا حدی می توانند این شرایط را تحمل کنند. اکنون بازار بسته است اما روزانه تعداد زیادی در مترو تردد می کنند. اگر قرار به بستن بازار باشد، اما همچنان مردم در خیابان ها با حجم زیاد رفت و آمد کنند این وضعیت کنترل نمی شود و تنها به اصناف ضرر وارد می شود.

این عضو هیات رییسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تاکید به لزوم واکسیناسیون در کشور گفت: هزینه هایی که به سیستم درمانی و سلامت کشور برای بیماران کووید تحمیل می شود خیلی بیشتر از هزینه خرید واکسیناسیون است. ما هم می دانیم که مشکلاتی در واردات و تامین واکسن از خارج وجود دارد اما باید به همان میزان که وارد می شود اولویت بندی صورت گیرد. در این بین توجه به توان داخل در تولید واکسن هم بسیار مهم است کما این که خبرهای خوبی رسیده از این بابت که اوایل تابستان واکسن تولید داخل وارد بازار می شود.

فتحی تاکید کرد که تا آن زمان نباید دست روی دست گذاشت طبق گفته وزیر بهداشت قرار است تعداد دیگری واکسن وارد کشور شود. به هرحال مهم ورود دولت با تمام قوا برای کنترل شرایط است مردم هم باید مراعات کنند تا از این پیک عبور کنیم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید